Batesan Halaman dina WordPress Pikeun Meryogikeun Login

Screen Shot 2013 07 01 at PMN 12.23.52

login_lock.jpgMinggu ayeuna, kami parantos ngalaksanakeun téma khusus dina situs klien sareng aranjeunna nyungkeun kami ngawangun sababaraha jinis interaksi dimana sababaraha halaman diwatesan pikeun palanggan anu kadaptar. Mimitina, kami mikirkeun nerapkeun plugins pihak katilu, tapi solusina sabenerna cukup saderhana.

Mimiti, kami nyalin témplat halaman kana file anu énggal (nami naon waé henteu kunanaon, kantun jaga perpanjangan php). Di bagian luhur halaman, pastikeun mairan halaman sahingga anjeun tiasa ningali dina éditor témplat ku namina:


Teras, milari garis dina kode halaman anjeun anu nembongkeun eusina. Éta kedahna sapertos kieu:


Ayeuna, anjeun kedah ngabungkus sababaraha kode dina garis éta:

 Ngan ukur palanggan Hapunten, eusi anu anjeun nyobian ngahontal dibatesan pikeun palanggan waé.

Kode dimimitian ku mariksa sési pikeun ningali naha pangguna lebet kana situs WordPress anjeun. Upami aranjeunna lebet, eusi na ditampilkeun. Upami aranjeunna henteu lebet, pesen na nyatakeun yén anjeun nyobian ngahontal eusi anu diwatesan.

Dina raraga ngamangpaatkeun halaman, anjeun kedah milih anu Ngan ukur palanggan témplat halaman dina bagian maju tina pilihan halaman anjeun (dina sidebar). Éta bakal ngawatesan halaman pikeun pamiarsa anu lebet.

Upami anjeun hoyong pikahoyong, anjeun tiasa nambihan metode login sareng logout kana sidebar anjeun ogé:

">Kaluar /wp-login.php">Login Palanggan

28 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
    • 4

      Hai Partha,

      Éta bakal saderhana - anjeun tiasa nambihan téknik anu sami kana judul halaman sareng dina dasarna nyarios ... upami (henteu aya halaman pangguna sareng halaman anu henteu sami sareng pagename) maka tandukan payun ka halaman login.

      Doug

  4. 5

    leyuran elegan hébat! ngan anu kuring peryogikeun, kuring serius ngémutan ngawangun sistem login éksternal.
    batu ieu!

  5. 6
    • 7
      • 8

        Éta henteu ramah pangguna tapi henteu kunanaon ... Kuring resep sapertos gambar naon anu sakuduna kuring lakukeun bakal ngabantosan. Upami sanésna ... Kuring ngan ukur badé nyobian dugi ka jalan!

        • 9

          salin page.php, Ganti nami page2.php teras lebetkeun kode di luhur, simpen file, unggah deui kana eusi / téma / naon waé anu disebat, buka posting atanapi halaman ngarobih tata letak halaman standar kana page2.php. Henteu kedah ngadamel gaya halaman / tata perenah kantun salin anu anjeun anggo sareng ngaganti nami. jadi fullwidth.php nyaéta fullwidth2.php anu saderhana.

      • 10

        Ok janten saatos LOBA usaha sareng nonton tutorial anu sanés dina internét ... Kuring mendakan yén NGADamel template halaman énggal mangrupikeun masalah kuring. Kuring ngadamel hiji dina éditor téks sareng nyobian unggah ka… dimana? Abdi henteu terang ogé dimana-mana. Sigana mah kuring henteu mendakan lokasi rahasia ieu kanggo diunggah!

        • 11

          Leres pisan, LaRocque! Anjeun kedah gaduh program FTP sareng aksés kana folder téma halaman wéb anjeun sahingga anjeun tiasa unggah file di dinya. Teu aya cara ayeuna pikeun ngalaksanakeunnana ngaliwatan layar administrasi. Hiji pengecualian nyaéta masang plugin "File Manager" anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel file énggal. Ati-ati, sanajan! 

  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
    • 16

      Anjeun pastina ngan tiasa parios naha pangguna lebet atanapi henteu; Nanging, cara anu ditetepkeun di luhur antukna bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo tingkat ijin upami anjeun hoyong ngarobih level!

  10. 17
  11. 18
  12. 19

    OKÉ, janten kuring bakal ngegel ... Kumaha anjeun ngarobih ieu pikeun ngamungkinkeun idin mariksa?

    Hayu urang nyarios - kami tetep hoyong ngijinkeun saha waé pikeun nyiptakeun nami pangguna "Palanggan" nyalira, sareng ngirim balesan.
    TAPI - kami ngan ukur masihan aksés ka halaman "Ngan ukur Palanggan" ukur pikeun pangguna anu ditangtukeun ku admin?

  13. 20
  14. 21

    Douglas - Kuring nganggo kode anjeun - sareng kaseueuran éta tiasa dianggo pisan! Masalah anu kuring gaduh nyaéta tautan Logout balik ka situs anu teu aya. Kuring saestuna nyobian sababaraha kode wordpress ti sakuriling wéb supados kode kaluar log tiasa dianggo. . . tapi pangguna tetep asup sareng pangbalikanna //wp-login.php?redirect_to= hokona>log%20in%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20 % 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20

    Naon waé pikiran?

    • 22

      Sigana mah ngan saukur nalika kode disalin tina panyungsi anjeun, éta nambihan sakumpulan rohangan HTML, Ryan. Salin kode kana Notepad atanapi Textpad teras salin kana template anjeun pikeun ngaleungitkeun barang éta.

  15. 23

    Ok janten ieu anu kedah diperyogikeun tapi kuring gaduh hiji patarosan. Upami aranjeunna sanés palanggan, kumaha kuring tiasa ngadamel kotak "lebet" atanapi "langganan" supados aranjeunna tiasa ngaksés konténna?

    hatur nuhun

  16. 25

    Hatur nuhun kode na. bakal ngajantenkeun jalma marah ka kuring, tapi aranjeunna sigana asup nalika aranjeunna hoyong sababaraha hal teu kéngingkeun aksés bébas sadayana pikeun ngajantenkeun file gampang dipilarian.

  17. 26

    Sigana mah cara ieu tunduk kana pembajakan sési. Cookie login bakal ditambihan nalika aya di daérah anu aman tapi kusabab wordpress ngalaksanakeun ieu salaku cookie anu teu aman, éta bakal tetep dilayanan upami pangguna ngotéktak deui ka bagian tina situs anu henteu énkripsi.

  18. 28

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.