25 Komentar

  1. 1

    Douglas - Hatur nuhun pikeun kaasup kami dina daptar Anjeun.

    FYI kami nembé ngaluncurkeun bentuk 'hibrid crowdsourcing' énggal anu langkung adil dimana para nasabah tiasa ngundang sareng mayar desainer khusus pikeun ngalebetkeun kontes desain - tingali siaran pers kami ti ayeuna: http://prwire.com.au/permalink/18300/design-contest-website-launches-hybrid-crowdsourcing-model-with-15-000-designers-2

    Poin konci ieu hartina désainer meunang pembayaran dijamin paduli lamun desain maranéhanana bakal dipilih. Crowdsourcing henteu kedah janten juara nyandak sadayana atanapi, sakumaha anjeun nyarios, "henteu saé pikeun desainer"! Upami anjeun resep ngawawancara nyalira atanapi ngajalankeun proyek studi kasus ngalangkungan DesignCrowd mangga ngahubungi via http://twitter.com/designcrowd 😉

    Ogé, ieu sababaraha sumber desain logo dina halaman wéb kami.

    Alec Lynch
    DesignCrowd.com

  2. 2

    Doug,
    Bari kuring muji pangabisa anjeun ka Google "desain logo", Kuring manggihan sakabéh proliferasi sarta perayaan desain logo mirah distasteful. Situs-situs anu anjeun tawarkeun ngan saukur nawiskeun ikon anu ramping (sarupa sareng "ngaran anjeun di dieu"), kalayan henteu aya pamikiran anu strategis.

    Ngadorong situs logo crowdsourcing - bari ngeposkeun tip pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun logo "asli" - pikaseurieun upami henteu rada lalai.

    Anjeun leres dina hiji titik: anjeun nampi naon anu anjeun bayar. Nanging, harepan kuring pikeun pamiarsa anjeun bakal ngalakukeun karajinan anu langkung saé sateuacan masihan logona salaku bagian tina kontes desain.

    Steve Nealy
    Kepala sakola, diréktur kreatif
    Duapuluh dua
    steve@twentytwo.biz

  3. 3

    Hai Steve,

    Ngahargaan eupan balik (bener ngalakukeun) jeung Abdi ngartos agénsi branding posisi compromised sahandapeun ngabuktikeun patut maranéhanana. Kuring henteu ragu kana nilai anjeun - kuring parantos ningali firma sapertos Kristian Andersen nyandak perusahaan tina nanaon dugi ka ratusan juta dolar - sawaréh aya hutang pikeun pangakuan merek na.

    Desain logo diserang - teu béda jeung pausahaan basis web lianna dina titik ieu. Kami ngagaduhan jalma sapertos Chris Anderson ngagorowok "Gratis!". Situs hosting video henteu tiasa bersaing sareng YouTube, perusahaan Analytics parantos bajoang sareng Google, sareng sistem CMS sapertos Squarespace bersaing sareng WordPress.

    Abdi tiasa nyandak pendirian sareng ngabantah "No Spec", tapi kuring sacara pribadi nganggo sababaraha jasa ieu sareng nampi hasil anu saé pisan sareng aranjeunna. Henteu aya anu nyumputkeun kanyataan yén saloba anjeun henteu resep aranjeunna, aranjeunna nuju ningkat popularitas. Sareng pikeun perusahaan anu kas kas sareng teu tiasa nanggung merek profésional, naha henteu milarian logo anu murah sareng ramping? Aranjeunna bakal geus dipigawé tanpa nanaon disebutkeun.

    Abdi bogoh mun anjeun ngalakukeun hiji pos on naha anjeun bakal nyingkahan sababaraha / loba jasa ieu!

  4. 4

    GeniusRocket (www.geniusrocket.com), dipingpin ku ex-AOL exec Mark Walsh tur dijalankeun ku Peter LaMotte, boga kamampuhan crowdsourcing kelas dunya pikeun logos sarta kaperluan kreatif séjén.

  5. 5
  6. 6
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 12

    Sadaya sumber daya babagi desain logo mangpaat, desain stunning kalawan presentasi kreatif. Barang hébat anu dibagikeun ku anjeun. Seueur ngaapresiasi sareng ngaraos nganuhunkeun pikeun ngabagi anu dipikacinta.

  11. 13
  12. 15
  13. 16
  14. 17
  15. 18
  16. 19

    Logo mangrupikeun gambar eunteung merek anjeun. Resep anjeun nyieun logo cukup matak.
    Leres, logo Nike hargana $35 di awal tapi ayeuna hargana langkung ti $600,000. Ngan ukur ngarancang logo anu saé moal tiasa ngabantosan anjeun naekeun bisnis anjeun. Jasa sareng produk anjeun ogé kedah ngagambarkeun kakuatan logo anjeun.

  17. 20

    Kuring milarian konsep Desain Logo pikeun ngadamel logo unik sareng mendakan tulisan anjeun. Hatur nuhun pikeun pos ieu. Éta gaduh sababaraha ide anu saé pikeun nerapkeun dina proyék énggal kuring.

  18. 21
  19. 22

    A pos éndah ngeunaan desain logo. Kuring pasti meunang loba inspirasi pikeun pos anyar. Hatur nuhun ton pikeun Doug ieu, merry xmas!

  20. 24

    Kuring milarian konsep Desain Logo pikeun ngadamel logo unik sareng mendakan tulisan anjeun. Hatur nuhun pikeun pos ieu. Éta gaduh sababaraha ide anu saé pikeun nerapkeun dina proyék énggal kuring.

  21. 25

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.