Iraha Kedah Anjeun Ngadesain Anyar Logo Anjeun?

terang desain ulang logo

Tim ti Jelas Desain parantos nyebarkeun infographic anu saé ieu sareng sababaraha pamikiran ngeunaan naon anu anjeun kedah terang ngeunaan desain ulang logo, alesan naha anjeun kedah ngararancang deui, sababaraha anu kedah sareng henteu kedah dilakukeun deui, sababaraha kasalahan ngarobih logo, sareng sababaraha tanggapan ti para ahli industri.

tilu Opat Alesan pikeun Ngadesain Deui Logo Anjeun

  1. Ngahiji Perusahaan - ngahiji, akuisisi, atanapi spin-off perusahaan bakal sering meryogikeun logo énggal kanggo ngalambangkeun perusahaan énggal.
  2. Perusahaan Ngembang Cicih Idéntitas Asli - pikeun perusahaan anu ngalegaan tawaran na, sapertos ngenalkeun produk, jasa, sareng sajabana desain ulang logo na tiasa janten cara anu épéktip pikeun sinyal épolusi perusahaan.
  3. Revitalisasi Perusahaan - perusahaan anu parantos lami sareng panginten peryogi logo.

Abdi hoyong nambihan alesan anu sanés! Mobile viewports sareng layar digital definisi tinggi parantos leres-leres robih kumaha tampilan logo anjeun. Ical dinten anu mastikeun logo anjeun katingali saé hideung sareng bodas dina mesin fax.

Ayeuna, gaduh favicon diperyogikeun tapi ngan ukur tiasa ditingali dina 16 piksel ku 16pixels ... ampir teu mungkin katingali saé. Sareng tiasa dugi ka gambar dina tampilan rétina dina 227 piksel per inci. Éta peryogi sababaraha karya desain anu saé pikeun lereskeun. Ngamangpaatkeun layar definisi langkung luhur mangrupikeun alesan anu valid, dina pamanggih kuring, pikeun ngembangkeun logo anyar!

Upami anjeun henteu mendesain ulang logo anjeun dina sababaraha taun ka pengker, logo anjeun bakal katingali sepuh pisan pikeun saha waé anu ngalakukeun riset online (anu sakitar dulur sadayana!).

Desain ulang Logo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.