LookBookHQ: Dursasana Kandungan sareng Platform Otomatis

lookbookhq eusi otomatis

Nalika urang ngembangkeun strategi kontén pikeun klien kami, kami sering damel di sedeng sareng lapisan hajat. Kami nyorong seueur eusi anu lega anu asup kana inpormasi lengkep anu asup kana tulak bodas atanapi studi kasus. Pikeun anu datang anu nalungtik pamasukanana salajengna, aranjeunna ngahargaan fokus ti anu lega dugi ka sempit bari henteu nyéépkeun waktosna.

Kumaha upami perjalanan eusi éta tiasa dipiara, dipersonalisasikeun dumasar kana data nganjang, sareng disetir ngalangkungan kampanye anu aya hubunganana sareng anu gaduhna saur? Cetera Financial, platform nasihat investasi ritel, mendakan yén kalungguhan anu milih binge dina kontén nyaéta 2.4X langkung gampang ditampi penjualan

Maca Whitepaper: Nampi Pembeli Anu Gancang Ayeuna

Éta pangalaman anu LookBookHQ nyayogikeun pamasar kontén canggih.

LookBookHQ ngabantosan anjeun nyandak waktos-waktos ieu ku ngalih tina program anu dijadwalkeun, hiji-sareng-dilakukeun kana pamasaran anu didorong ku tingkah laku, pamasaran anu salawasna dimodalan ku anu mésér nalika anjeun ngagaduhan.

LookBookHQ

Fitur LookBookHQ Kalebet

  • Tampilan Piramida Eusi - Nyayogikeun aset anu aya hubunganana sareng anu datang tiasa ngajalajah kalayan gancang.
  • Kandungan Grid View - Nyiptakeun microsites anu sacara visual sareng asét kontén anu aya hubunganana sareng babarengan.
  • Kandungan Nuture View - Peta kaluar perjalanan anu anjeun pikahoyong sareng prospek kontén waktos, promosi, sareng pangalaman anu dipersonalisasi.
  • Tampilan Aliran Eusi - promosikeun sababaraha aset kontén anu tiasa ditembrakkeun ku pengunjung dina sési tunggal.
  • Identipikasi Prospék - Tingali kumaha kontak anonim sareng dipikaterang anu berinteraksi sareng aset kontén.
  • Ukur Dursasana - Tingali persis sabaraha aset anu dilakukeun ku prospek sareng sabaraha lami.
  • Dursasana agrégat - Nganalisis data Dursasana agrégat pikeun ngartos eusi naon anu leres-leres tiasa dianggo.
  • Nyetak sareng Segmentasi - De-anonimkeun pangunjung anu dikenal sareng eusi feed dumasar kana bagéan atanapi skorna.
  • kalungguhan Capture - Tangtukeun iraha sareng dimana nambihan titik konversi kana pangalaman eusi.

Candak Tés Girang tina LookBookHQ

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.