Loop & Dasi: B2B Outreach Gifting Ayeuna Ayeuna A App Salesforce Dina AppExchange Marketplace

Loop & Dasi: Platform B2B Gifting sareng Salesforce

Hiji pelajaran anu kuring teraskeun ngajar jalma dina pamasaran B2B nyaéta mésér masih pribadi, bahkan nalika damel sareng organisasi ageung. Anu nyandak kaputusan paduli kana karirna, tingkat stresna, volume padamelanana, malahan unggal dintenna resep kana padamelan. Salaku jasa B2B atanapi panyayogi produk, pangalaman damel sareng organisasi anjeun bakal sering ngaleungitkeun barang anu tiasa ditepikeun.

Nalika kuring mimiti ngamimitian bisnis, kuring kaget dina ieu. Kuring ngan ukur museurkeun perhatian kuring kana barang anu tiasa dikirimkeun yén kuring tiasa nyayogikeun bisnis pikeun ningkatkeunna. Kuring sering ngajempolan nalika klien nyarios yén kami gancang teuing atanapi seueur teuing parobihan. Kana waktosna, kuring mimiti ningali kumaha kuring tiasa masihan nilai pikeun organisasi aranjeunna di luar anu tiasa dikintunkeun tina pernyataan kerja urang. Hiji daérah mangrupikeun kado ... ngan ukur émutan apresiasi pikeun ngébréhkeun dintenna.

Sababaraha anu dipersonalisasi, anu sanésna aya hubunganana sareng bisnis. Nalika salah sahiji palanggan kuring ngalih kana fasilitas anyar anu saé, kuring mésér éta tukang nyieun kopi kopi sedotan tunggal. Nalika salah saurang pelanggan kuring ngaluncurkeun podcast, kuring mésér kaméra pidéo langsung-stream. Pikeun anu sanés, kuring mésér tikét kana acara amal dimana palatih NFL lokal nyarios. Nalika hiji klien ngagaduhan anak kahiji, kuring mésér barang anu saé dina daptar anu dipikahoyong.

Gifting mangrupikeun cara anu hadé pikeun transformasi pangalaman pangguna, tapi éta kedah dilakukeun kalayan hadé. Nalika kuring damel pikeun koran régional, kuring ningali departemén iklan masihan kaluar tiket karaton ka pangiklan ageung. Éta sanés a kado, éta tumuh janten harepan. Kado dipersonalisasi sareng tiasa ngarobih hubungan.

Kuring ogé kabuka sareng jujur ​​ka klien nalika aranjeunna ngahaturkeun ka kuring yén aranjeunna, pamustunganana, mayar kanggo hadiah ku kasempetan anu aranjeunna sayogi.

Loop & Dasi

Loop & Tie mangrupikeun platform papacangan anu ngabantosan bisnis hubungan sareng konsumén ngalangkungan seni gifting. Platform gifting basis pilihan ngirim kabagjaan sareng rasa apresiasi anu penting pikeun hubungan pelanggan anu awét. Kuring leres-leres diwawancara pikeun pangadegna, Sara Rodell, dina podcast kami.



Ti saprak 2011, Loop & Tie parantos ngarobih cara usaha mikir ngeunaan hadiah. Ngaganggu industri gifting korporasi $ 125B, platform gifting basis pilihan ngamungkinkeun usaha ngagantikeun prakték tanggal ngirim hadiah anu sami anu matak pikaboseneun, pikeun hiji ukuran.

Sabalikna, anu ngirim ngadamel koleksi kado anu dikurasi ku barang-barang ti langkung ti 500 usaha alit. Panarima teras pilih barang karesepna atanapi milih nyumbang nilaina pikeun amal, ngajantenkeun bursa kado mangrupikeun sumber data sareng komunikasi anu énggal.

Koléksi Loop & Dasi

Didatangan Loop & Dasi

Loop & Dasi Salesforce App Dina AppExchange

Loop & Tie parantos ngaluncurkeun aplikasi énggal pikeun Salesforce. Kalayan platform gifting pelanggan Loop & Tie's, pangguna tiasa ngirim hiji atanapi 10,000 kado dina sababaraha menit. Ayeuna sayogi kanggo diunduh ti AppExchange, pangguna tiasa lancar masang aplikasi di conto Salesforce sareng ngamimitian ngirim hadiah ka prospek sareng konsumén langsung.

Di Loop & Tie, urang teras-terasan mikiran cara-cara urang tiasa ngamangpaatkeun kakuatan téknologi pikeun ngabantosan langkung seueur jalma nyambung. Tarikan anu urang raoskeun pikeun mikawanoh sareng silih raosan ngalangkungan hadiah mangrupikeun perasaan anu indah, langgeng. Ku maturan pangguna Salesforce kamampuan ngirim kado langsung tina lamaranana, urang tiasa langkung gancang nguatkeun pangalaman masihan manusa pikeun perusahaan.

Sara Rodell, Pendiri sareng CEO Loop & Tie

Pangguna Loop & Tie museurkeun ngabeungkeut CRM -na pikeun gifting basis keterlibatan ayeuna tiasa ngandelkeun Salesforce salaku pangkalan bumi pikeun ngalacak hubungan palanggan sareng teureuh. Ku nambihan hadiah salaku alat Dursasana dina lingkungan Salesforce, Loop & Tie ngabantosan pangguna ningkatkeun penjangkauan klienna ku bursa anu nyata, berkesan.

Platform kado Loop & Tie nyiptakeun pangalaman palanggan anu bermakna anu nyayogikeun kabutuhan bisnis pikeun skala sareng pelacakan. Ngawangun di jero Salesforce ngabantosan perusahaan nganteurkeun sentuhan wijaksana anu mangrupikeun dasar hubungan anu kuat, sadayana dina kerangka anu tiasa dilacak anu ngabantosan konsumén ngukur ROI tina program kado na. 

Loop & Dasi AppExchange App

Loop & Tie nyayogikeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi anu ngawangun hubungan anu tahan lami sareng tim data kedah ngartos kamampuan kampanye, sadayana dina platform anu sadar sacara sosial anu, ku cara masihan, ngadukung komunitas anu béda-béda, panyadia bisnis leutik. 

Tingali Loop & Dasi dina AppExchange

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.