Loopfuse: B2B Automation Marketing pikeun SMB

loopfuse

LoopFuse nawarkeun platform bisnis otomatis pikeun bisnis (B2B) pamasaran anu nyarioskeun ka anjeun anu nganjang kana halaman wéb anjeun, ngabantosan anjeun nyandak inpormasi na, ngirim email asuh piara, nyetak kasempetan pangsaéna, sareng ngahijikeun kana sistem Palanggan Hubungan Palanggan (CRM) ngalaporkeun canggih.

Sakali dina tempatna, anjeun bakal ningali langkung seueur mumpuni, siklus penjualan disingkat, ningkatna efisiensi pamasaran sareng penjualan, sareng otomatisasi sakali-kali tugas manual sareng repetitive. Pondokna, kami ngabantosan anjeun ngahasilkeun pendapatan langkung gancang. Ihtisar LoopFuse OneView Ikhtisar:

  • Dasbor Pamasaran - Dasbor nyayogikeun pandangan langsung, énggal-énggal dina sadaya kagiatan Penjualan sareng Pemasaran anjeun, dugi ka detil rupa-rupa ngeunaan titik touch sareng prospek, perusahaan, CRM Leads, sareng Kontak CRM. Tina Email Pamasaran kabuka sareng klik ongkos, kana jumlah Leads anu didamel per jam dina CRM anjeun, dasborna parantos aya sadayana.
  • surélék Marketing - Kamampuan Email Marketing terintegrasi OneView ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kampanye email anu saé, dipersonalisasi kalayan inpo kontak panarima. Kuat analytics sareng ngalaporkeun ngabantosan anjeun ngalereskeun kampanye email anjeun ayeuna.
  • Marketing inbound - Nganalisis sareng lagu mesin pencari, kecap konci, ngarujuk situs sareng patalimarga langsung dugi ka situs anjeun. Pendakan naon halaman wéb pamasaran kontén sareng aset anu paling penting pikeun pengunjung sareng pamiarsa situs anjeun.
  • kalungguhan Capture - Automation Marketing dimimitian ku Diterangkeun. Formulir Capture Lead ngahijikeun mulus sareng bentuk halaman wéb anjeun ayeuna, ngamungkinkeun anjeun ngajadikeun otomatis prosés néwak, corong (lebet kana CRM anjeun), sareng kualifikasi kalungguhan.
  • Kalungguhan Nurturing - Lead Nurturing sapinuhna ngajadikeun otomatis prosés kualifikasi prospek pikeun Ngarah atanapi ngajaga perhatian palanggan anu aya. Modul Nurturing Diterangkeun OneView sanggup nganalisis unggal touchpoint ku prospek khusus; aktivitas halaman wéb, inpormasi kontak, kagiatan email, komo integrasi real-time sareng CRM anjeun.
  • Integrasi CRM - Integrasi Bi-directional sareng CRM anjeun nyayogikeun prosés anu otomatis-otomatis pikeun néwak, lolos, ngarobah, sareng ngukur Kalungguhan, Kontak, sareng Kasempetan. Plugins tambahan nambihan integrasi CRM na, nyayogikeun tanaga penjualan inpormasi real-time dina unggal Lead.
  • Nyetak timbal - LoopFuse OneView ngamungkinkeun para pemasar pikeun gancang nyiptakeun aturan nyetak timah anu kuat ngalangkungan panggunaan tukang sihir nyetak timah. Teu aya coding kompléks, atanapi sesah milarian sintaksis, janten para pemasar tiasa lebet sareng ngajaga aturan gancang.
  • Manajemén Kalungguhan - Ku nyukcruk sadaya kagiatan nganjang sareng museurkeun inpormasi pendaptaran, kami nguatkeun pamasar pikeun ngabagi sababaraha grup anu béda sareng sipat anu sami atanapi propil kagiatan. Kalayan program otomatis, organisasi tiasa langkung saé ngatur réspon ti prospek bari sakaligus museurkeun wakil penjualan dina prospek nilai paling luhur.
  • Laporan Marketing - Laporan anu jero dirancang pikeun ngabantosan para pemasar dina netepkeun wawasan anu tiasa ditindaklakeun pikeun generasi kalungguhan, candak sareng metodologi kualifikasi. Modul ngalaporkeun ngaliput unggal aspek pamasaran dina basis data anjeun, kalebet: prospek, halaman wéb analytics, nganjang ka perusahaan, kinerja email, sareng kagiatan CRM.
  • Pemasaran Sosial - Média sosial mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngaidentipikasi sareng ngahubungkeun sareng prospek. Bagian anu rumit nyaéta misahkeun sinyal tina sora pikeun milari kasempetan anu pangsaéna. Nearstream anyar sareng ngabantosan anjeun milari sinyal mésér.
  • Integrasi Partai Katilu - LoopFuse OneView ngahijikeun sareng mulus sareng Sistem Manajemén Eusi anu populér, Bantosan Pitulung, CRMs, sareng Diréktori Bisnis Pihak Katilu, ngan ukur pikeun sebutan.
  • OneView API - LoopFuse nyayogikeun Webservice API pikeun kéngingkeun sareng ngalebetkeun inpormasi ka / tina akun LoopFuse OneView anjeun sacara programatis. Kusabab sakabéh User-Interface kami diwangun dina Webservice API kami, kaseueuran fungsi anu sayogi dina antarbeja pangguna tiasa dianggo pikeun anjeun ngainteraksi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.