Cinta Sareng Nikah - Versi Agénsi

Hubungan Klién Agénsi

Agénsi kami, Highbridge, parantos langkung ti 5 taun ayeuna sareng nembé ngumumkeun robih lintasan. Taun kamari, urang leres-leres ngaruat staf kami sareng salajengna nyandak seueur klien sesah anu ampir nyababkeun maot urang.

Kami parantos ngawangun sababaraha hubungan anu luar biasa sareng klien anu endah - anu seuseueurna parantos sareng kami salami sababaraha taun. Kami cinta aranjeunna sareng ngarep yén aranjeunna cinta urang - éta sanés ngan ukur gaji, éta markisa urang. Euweuh anu ngajantenkeun urang langkung bagja tibatan ningali klien kami suksés, sareng teu aya anu langkung matak pikasieuneun tibatan nalika hubunganna kacau.

Kuring méakkeun langkung seueur waktos ayeuna damel sareng prospek pikeun mastikeun yén kami duanana komitmen ka anu hébat perkawinan sareng duanana milari hubungan anu asih. Abdi hoyong ulah aya hubungan anu gaduh masalah sareng sadaya biaya - henteu paduli ukuranana papacangan. Hubungan anu goréng henteu ngan ukur nganyenyeri klien anu kalibet - éta tiasa mangaruhan pangaruh ka sadaya klien anjeun kusabab waktos sareng tanaga anjeun atos nyobian pikeun ngatasi hubungan anu karesahan. Upami urang tiasa ngaidentipikasi sababaraha ciri klien anu meresahkeun dina prosés penjualan, éta tiasa nyalametkeun urang sadayana seueur nyeri haté di jalan.

Kami hoyong senang-senang sareng nempatkeun terang dina waktos anu poek ieu ... janten infographic ieu daptar sababaraha conto jinis hubungan anu urang, hanjakalna, kedah leupaskeun! Ngenalkeun Cinta sareng Nikah - Versi Agénsi.

DK-New-Media-Agénsi-Nikah

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    hanjakal teuing bener! Sae, ayeuna anjeun ngan ukur kedah ngawangun kuis anu tiasa dilakukeun ku calon klien pikeun nyaring aranjeunna!

  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.