Punten Caritakeun kunaon kuring ngabandungan!

nelangsaAbdi resep udagan. Kuring resep pisan tujuan nalika kuring netepkeun nyalira. Telat taun ka tukang kuring netepkeun tujuan pikeun diri kuring yén kuring bakal ngarusak 5,000 tanda dina Technorati di 2007. Ieu salian ti sababaraha tujuan sanés anu parantos kuring atur. Kacuali kasihatan kuring (kuring leres-leres kedah ngirangan beurat), kuring parantos ngabongkar unggal tujuan anu kuring atos ditangtoskeun, salian ti Peringkat Technorati kuring.

Sababaraha minggu ka tukang ieu, blog kuring sigana 'nyangkut' kana kamekaran. Kuring biasana bakal nyerat ieu nalika jalma kumalayang keur usum panas. Nalika éta 'pangkat' anjeun anu henteu ngalih, sanaos, éta pasti nunjukkeun kana sababaraha masalah sanés kusabab urang sadayana kedah sabar sareng bla usum panas. Sababaraha minggu ka pengker, kuring bungah ningali blog kuring ngagantung sekitar 2,010 ... ayeuna deui nepi ka 2,125.

Naha kontén kuring katinggaleun?
Naha kuring badé kaluar topik?
Naha kuring ngan saukur nyusu?

Kuring saéstuna parantos dugi ka mésér sababaraha AdWords pikeun situs éta. Kuring konsentrasi kana blogging perusahaan sareng média sosial, ogé sacara géografis mésér Adwords pikeun Indianapolis. Kuring ngagaduhan sakitar 15,000 kesan dina iklan tapi ngan ukur sababaraha klik. Kuring henteu kapikiran éta, teuing, kusabab klik ngarugikeun artos. Tujuan iklanna nyaéta pangakuan nami, sanés patalimarga fisik. Kuring pikir lamun kuring tiasa kéngingkeun nami abdi di pamirsa anu leres, patalimarga bakal nuturkeun. Hayu atuh terang upami anjeun ningali salah sahiji iklan ieu sareng ngawartosan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan éta.

Kuring ogé resep ngadangukeun naon anu anjeun sono ngeunaan blog kuring anu luar biasa sateuacanna tapi henteu akhir-akhir ieu. Upami anjeun isin sareng henteu hoyong masihan koméntar di tempat umum, kersa nganggo halaman kontak kuring. 'Kawéntar sareng rejeki' sigana mah asalna utamina ti WordPress Plugins kuring, sanés eusi sanés dina situs éta. Éta sakedik ngabingungkeun sabab kuring ngalakukeun sakedik panalungtikan ngeunaan topik kuring unggal dinten.

Tangtosna, upami anjeun leres-leres hoyong ngabantosan kontén abdi JEUNG Peringkat Technorati kuring, nyerat ngeunaan blog kuring sareng kumaha éta lebay dina blog anjeun. Kuring janji kuring kabuka kana kritik sareng ngarep-ngarep ngalaksanakeun sababaraha parobihan gancang-gancang.

13 Komentar

  1. 1

    Janten, Doug, pas anjeun kedah aya dina top 5 Technorati, naon anu salajengna, dominasi dunya? 🙂

    Sareng ieu kuring pikir anu top 10,000 bakal janten tujuan anu saé 🙁

    • 2

      Hai Des!

      Top 5 pasti bakal ngajantenkeun dinten kuring! Top 10,000 pasti aya anu matak reueus. Jujur kuring henteu merhatoskeun jumlah anu saleresna - ngan éta ningkat. Akhir-akhir ieu damelna mundur janten prihatin.

      Urang duaan teras-terasan nyolok! Teu diragukeun anjeun bakal ngaleungitkeun kuring gancang!

      Doug

  2. 3

    Anjeun panginten tiasa pencét hahalang genep bulan.

    Technorati ngan ukur ngitung tautan dina genep bulan ka pengker, janten hartosna supados pangkat anjeun tetep ningkat anjeun kedah salawasna ngaleungitkeun tingkat tautan anu anjeun kéngingkeun genep bulan ka pengker.

    Kuring mendakan yén kaayaan janten lambat antara taun 1900-2100… teras 1450-1900 lumayan gancang.

    Maka abdi gering sadayana 🙂

    • 4

      Saur anjeun leres Eng! Abdi teraskeun. Statistik kuring sadayana (kalebet hits) ogé sakedik datar. Kuring parantos maca dina situs sapertos Problogger éta ngan saukur nambihan langkung seueur tulisan anu tiasa ngabédakeun.

      Abdi hate ngan ukur nyerat tulisan demi postingan, sanaos. Kuring terang anjeunna henteu mamatahan éta, tapi éta sigana. Abdi resep pikir kuring nambihan nilai anu teu tiasa dipendakan ku jalma sanés. Abdi teras milarian anu unik ... hal anu sesah dipilarian!

    • 5
  3. 6

    Kuring pikir anjeun nyayogikeun campuran anu hadé sareng anjeun parantos leres-leres leres pisan ngaleungitkeun target anu parantos anjeun atur. Kuring ngan ukur bakal teras pasang.

    Seueur blog anu pencét tambalan anu teu seueur kagiatan. Kuring terang éta dina blog kuring. Nomer palanggan kuring parantos dua kali salami 6 bulan terakhir, tapi lalu lintas nembé tetep tetep konstan, sareng peringkat Technorati kuring nyangkut sakitar 100K. Tapi éta moal ngirangan sumanget kuring dina blogging.

    Abdi resep pisan medarkeun sareng nyerat tulisan sareng kuring bakal tetep pasang. Kuring nyobian henteu fokus teuing kana statistik kuring ayeuna-ayeuna tapi alus pikeun netepkeun targét sapertos anu parantos anjeun laksanakeun.

    Kuring kantos ningali sababaraha blogger gaduh kasuksésan anu luar biasa dina sababaraha bulan saatos ngaluncurkeun blog sareng éta saé pikeun ditingali, tapi pikeun kaseueuran urang, peryogi seueur usaha salami sababaraha taun pikeun ningali balik anu nyata.

    Naséhat kuring nyaéta tetep nulis blog. Upami anjeun resep ngalakukeun éta maka tong lirén.

    • 7

      Abdi resep blogging, Itch! Teu aya kasempetan yén kuring badé lirén iraha waé deui. Kuring ngan ukur hoyong mastikeun yén kuring masih kénéh ngabagi sababaraha inpormasi berharga pikeun anjeun!

      Urang bakal teras-terasan nyolok!

  4. 8

    Doug,
    Anjeun teu nguseup! Kuring parantos perhatoskeun yén patalimarga, tautan anu asup, sareng palanggan anyar gelombang. Anjeun ngahasilkeun kontén berharga anu bakal teras-terasan narik perhatian. Kuring yakin dina tilu minggu anjeun bakal heran naha anjeun nyerat tulisan ieu!

    -Pat

    • 9

      Nuhun, Pat! Sigana mah kuring asa rada teu aman. Anjeun jalma tétéla janten kelompok pangrojong anu saé!

      Ogé, kuring perhatoskeun kuring dugi ka # 41 dina Todd And's Power 150 Marketing Blogs. Wah! Kuring ucul nepi rada di ditu!

  5. 10

    Cengek kuring panginten janten sakedik prématur! Kuring dipariksa sareng API balikkeun nilai anu béda pikeun pangkat kuring tibatan situs wéb nyaéta! Sigana mah peupeus 2,000! Kuring lungsur jalma anu saé di Technorati kanggo masihan terang yén aya anu lepat.

  6. 11

    Hai Doug, sareng enya kuring masih hirup. Kuring henteu nempatkeun beurat dina statistik bias sapertos Technorati resep dilayanan. Statistikna gampang dimanipulasi sareng henteu seueur hartos di dunya nyata. Kuring bakal konsentrasi kana stats asli anjeun kalayan counter naon waé anu anjeun anggo. Ngan tetep nyerat eusi anu saé sacara rutin sareng ROI bakal lebet.

    Ngan ukur hiji panineungan. Kuring sadar yén anjeun milari patalimarga perusahaan, tapi anjeun panginten hoyong ngémutan sakedik gambar anjeun. Anjeun bakal perhatoskeun yén Seth Godin's, Steve Rubels (sareng Bloke Blokes 🙂 jalan kaluar pikeun nampilkeun gambar anu langkung enteng. Tapi teras deui, aranjeunna langkung lami sareng parantos ngahontal tingkat anu tangtu dina dunya perusahaan. Janten éta mangrupikeun panggilan pangadilan sareng hal anu anjeun panginten nimbangkeun.

    Sapertos ceuk Itch, sababaraha dugi ka luhur gancang. Tapi aranjeunna kaseueuran oportunis anu parantos tiasa maénkeun sistem, atanapi jaringan sareng a-lister anu ngabantosan aranjeunna di sapanjang jalan. Tapi pikeun sésana urang ngalakukeun éta cara jujur ​​ngabutuhkeun seueur waktos sareng usaha.

    Tetep teraskeun bro.

    … BB

    • 12

      Nuhun, Bloke! Éta nasihat anu saé! Kuring gaduh sakedik pilihan anu saé, tapi kuring pasti bakal ningali pikeun kéngingkeun gambar anu kirang raoseun!

      Bungah anjeun nuju saé!

  7. 13

    Sareng tetep diémutan yén sadaya waktos blog énggal ditambah kana daptar. Sanaos sanaos total peringkat anjeun tiasa nampik sakedik, dina jumlah total anjeun masih x x luhur

    Teras anjeun kedah nimbangkeun saha waé anu janten target udagan anjeun. Blog anu nampilkeun kontén anu kirang dikhususkeun sacara alami bakal gaduh kasempetan langkung saé pikeun kéngingkeun pemirsa ageung. Kalayan kecap séjén, éta leres-leres diitung dimana rating anjeun nangtung dibandingkeun sareng blog sareng situs sanés ngeunaan pamasaran sareng téknologi.

    Salaku cadangan terakhir, anjeun tiasa teras nganggo judul anu ngandung rujukan kana bagéan awak awéwé;)

    Tetep pagawéan anu hadé sareng tetep imut.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.