6 Gagasan Marketing Kandungan Anggaran Rendah pikeun Usaha Leutik

Gagasan Eusi Murah

Anjeun parantos terang yén anjeun teu ngagaduhan anggaran pamasaran pikeun bersaing sareng "budak gedé." Tapi warta anu hadé nyaéta ieu: dunya digital pamasaran parantos disaruakeun sareng lapangan sapertos anu sateuacanna. Usaha alit gaduh seueur tempat sareng taktik anu efektif sareng murah.

Salah sahiji, tangtosna, nyaéta pamasaran kontén. Nyatana, éta tiasa janten paling hemat biaya tina sadaya stratégi pamasaran. Ieu taktik pamasaran kontén anu kedah dianggo ku unggal usaha alit:

Jaringan sareng Kolaborasi

Usaha lokal ngartos nilai jejaring - netepkeun hubungan sareng usaha sanés dina komunitas pikeun silih nguntungkeun. Dina kecap digital, hal anu sami tiasa dilakukeun. Jaringan tiasa lumangsung dina sababaraha cara:

  • Ngadegkeun a LinkedIn profil sareng gabung ka sadaya grup anu aya hubunganana. Ilubiung dina diskusi dina grup éta, kenalkeun anjeun salaku ahli dina bisnis anjeun, sareng ngadamel hubungan. Konéksi éta tiasa nyababkeun bisnis datang ka anjeun, ngaliwatan rujukan sareng rekomendasi.
  • Milarian bisnis sareng blog anu aya hubunganana sareng ngawangun hubungan sareng pamilik / blogger ieu. Nyetel hubungan anu saling nguntungkeun, silih promosikeun. Kudu émut, sanajan, hubungan ieu kedah janten sumber anu terkenal sareng anu aya hubunganana, atanapi anjeun tiasa sangsara hukuman SEO.
  • Nalika anjeun nyetél hubungan silang ieu, pertimbangkeun kolaborasi ngalangkungan kampanye promosi, tawaran kupon, sareng sajabana. Ieu bakal ningkatkeun basis palanggan anjeun sareng nyebarkeun mérek anjeun ka pemirsa sanés.

Ngajaga Blog

Ieu alat pamasaran jangka panjang tapi tiasa épéktip. Waragadna? Seueur waktos sareng usaha pikeun nyiptakeun tulisan blog anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu target pasar anjeun mendakan berharga. Tulisan blog kedah ngajawab masalah pikeun palanggan poténsial anjeun; aranjeunna kedah ditulis sacara kréatip; aranjeunna kedah ngalebetkeun visual sareng média sanés; aranjeunna kedah gampang dibagi; sareng aranjeunna kedah gampang dibaca sareng scan.

Anjeun tiasa diajar seueur ngeunaan blogging ku maca blog anu populér sareng suksés pesaing anjeun sareng réncang anu patali. Tangtangan anjeun moal ngan ukur dina nyusun potongan-potongan ieu tapi tetep konsisten sareng teratur sareng penerbitan anjeun. Aya sumber sareng alat anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun ieu.

  • Upami anjeun milari panulis kontrak, anjeun tiasa nyobian sababaraha layanan nyerat anu ngagaduhan jasa copywriting, sapertos EssaySupply or FlashEssay.
  • Upami anjeun hoyong ngalakukeun panilitian, anjeun tiasa aksés OnlineWritersRating sareng kéngingkeun ulasan jasa copywriting agénsi kiyeu luhur
  • Parios situs anu nawiskeun panulis leupas, sapertos Upwork jeung Fivver. Anjeun tiasa marios pangalaman sareng kasuksésan panulis sareng nyobian sababaraha kaluar.

Upami anjeun mutuskeun nyerat sareng ngajaga blog nyalira, atanapi bahkan upami anjeun milih nganggo panulis anu dikontrak, anjeun masih kedah ngagaduhan ideu topik pikeun blog éta. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta mariksa pesaing anjeun sareng tingali tulisan mana anu paling populér. Candak ideu éta sareng tingkatkeun kana éta. Anjeun oge tiasa mariksa situs sapertos Buzzsumo pikeun milari topik anu paling trénging dina Ecological anjeun.

Karajinan Pésta Lift

Anjeun peryogi kreatif 30 detik pidato anu tiasa anjeun anggo iraha waé, di tempat mana waé, nalika aya anu naros, Naon anu anjeun laksanakeun? Disebatna an pitch lift sabab anjeun kedah tiasa masihan total dina waktos anu diperlukeun pikeun naék lift ka luhur atanapi ka handap. Pitch ieu kedah disiapkeun kreatif sareng difokuskeun naon nilai anu anjeun bawa ka palanggan / klien anjeun. Anjeun tiasa marios sababaraha conto pitch lift hébat sareng pantun hiji pikeun anjeun. Ngapalkeun. Sareng gaduh kartu bisnis anjeun siap masrahkeun dina waktos anu sami.

surélék

Sanaos seueur anu yakin yén email henteu épéktip deui (koropak-koropak masarakat diisi pinuh ku promosi sareng iklan), ieu leres henteu leres. Nyatana, rata-rata, anu balik pikeun unggal $ 1 anu dianggo dina pamasaran email $ 38. Éta lumayan hemat biaya.

Koncina nyaéta ngalakukeun éta kalayan saé pisan yén jalma anu nyeken emailna hoyong muka email anjeun. Ieu sababaraha tips:

  • Entong janten spammer. Entong mésér daptar sareng ngirim email massal - éta henteu jalan
  • Laun ningkatkeun daptar anjeun ku kéngingkeun palanggan ngalangkungan tempat kontén anu sanés - halaman wéb, blog, saluran média sosial anjeun
  • Bagikeun daptar anjeun numutkeun dimana prospek / palanggan anjeun dina perjalanan mésérna. Aranjeunna kedah nampi email anu sanés.
  • Diajar email anu anjeun sacara pribadi kéngingkeun tina bisnis anu ngajantenkeun anjeun. Naon anu ngajantenkeun anjeun muka sababaraha na sanés anu sanés? Ieu kedah masihan anjeun sababaraha ideu anu hébat ngeunaan karajinan sorangan.
  • Fokus kana baris judul. Upami éta pikaresepeun, anjeun gaduh kasempetan anu langkung ageung pikeun dibuka. Anggo sayogi alat pikeun nyiptakeun judul hébat, upami anjeun henteu ngaraos kréatip. Sareng, alat-alat ieu ogé tiasa dianggo pikeun judul / judul tulisan blog anjeun sareng tulisan média sosial.

Salaku Shelly Crawford, Kepala Departemen Eusi di ResumeCentre, nyatakeun: "Butuh waktos kami pikeun milarian sadayana hal pamasaran email ieu. Kami ngan ukur ngalungkeun email di luar sana, ngarepkeun ngahasilkeun perséntase réspon sakedik. Sakali kami nyandak kaputusan pikeun ngalakukeun ieu sacara logis, ngagunakeun data sareng segmentasi, babarengan sareng sababaraha kreativitas anu diperyogikeun pisan dina garis matuh, urang ningal ayana parobahan anu lega dina kabuka. "

Media Sosial

Ieu tanpa kedah nyarios. Sareng anjeun panginten parantos cekap maca ngeunaan pamasaran média sosial pikeun terang ieu:

  • Anjeun moal tiasa janten dina unggal platform - anjeun bakal nyebarkeun diri teuing ipis sareng moal tiasa ngajaga salah sahiji ogé.

Chris Mercer, CEO Citatior, nempatkeun cara kieu:

Pelanggan urang langkung ngora, utamina mahasiswa. Kami difokuskeun Facebook, Instagram, sareng Snapchat sabab kami terang yén kami bakal mendakan aranjeunna didinya. Naséhat kuring nyaéta pikeun buka ukur dimana anjeun terang aya seueur seueur udagan udagan anjeun sareng posting sakumaha sering sareng mungkin. Anjeun bakal kéngingkeun hasil.

  • Ngalakukeun panilitian pikeun mendakan dimana pemirsa anjeun dina média sosial, sareng pilih dua platform anu luhur pikeun netepkeun ayana anjeun. Teras, pasang rutin dina ngan éta. Ieu langkung tiasa diatur.
  • Pertimbangkeun téma pikeun postingan anjeun. Intina nyaéta ngawangun hubungan pribadi sareng hubungan sareng pemirsa. Anjeun tiasa gaduh lulucon sadidinten, kutipan anu inspiratif pikeun sadidinten. Pengikut bakal teras-terasan datang deui sareng aranjeunna bakal ngabagi.
  • Ngalibetkeun palanggan anjeun - anggo survey sareng kuis; fitur konsumén dina tulisan anjeun. Tingalikeun sisi manusa tina bisnis anjeun. Seueur usaha ngalaksanakeun hal-hal ieu kalayan saé pisan. Tuturkeun aranjeunna sareng niru kumaha aranjeunna ngalakukeun sababaraha hal.

Visual sareng Média - Anjeun Teu Tiasa Dilaksanakeun Tanpa Éta

Pangaruh Ilustrasi

Gambar Kredit: Neomam

Numutkeun kana panalungtikan, jalma anu nuturkeun arahan kalayan téks sareng ilustrasi ngalakukeun 323% langkung saé tibatan jalma anu nuturkeun arahan tanpa ilustrasi.

Teu pernah langkung gampang ngagunakeun visual (poto, infografis, gambar, sareng bahkan animasi) dina kontén anjeun. Sareng pidéo parantos janten mékanisme anu paling populér pikeun eusi pikeun pamirsa. Jalma-jalma bakal ningali pidéo langkung jauh tibatan maca seueur téks.

Pilarian Google pikeun alat pikeun nyiptakeun salah sahiji visual ieu bakal ngahasilkeun sajumlah ageung, seueur gratis. Henteu aya alesan pikeun henteu ngompa seueur visual sareng pidéo anjeun pikeun ngenalkeun produk atanapi jasa anjeun, pikeun fitur anjeun sareng tim anjeun, ngajelaskeun atanapi masihan kumaha latihan, jst.

Anjeun bahkan tiasa ékspérimén sareng kontén kanyataanana augmented sareng virtual - aya alat pikeun ngalaksanakeun ieu ogé.

Émut ieu: konsumén dinten ayeuna hoyong ningali kaaslian tina usaha. Janten sakedik amatir dina produksi visual sareng pidéo anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalakukeun ieu. Anu kirang resmi, langkung saé.

Éta Bungkus

Salaku boga usaha leutik, waktos anjeun mahal. Tapi pamasaran kedah janten bagian ageung tina waktos sareng usaha anu anjeun méakkeun. Anjeun moal tiasa tumuh tanpa éta. Tapi pamasaran henteu kedah "megatkeun bank" sajauh anggaran anjeun. Anjeun gaduh seueur pilihan ayeuna pikeun pamasaran béaya rendah - anggo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.