Dimana Kasatiaan Anjeun?

sasalaman

Kasatiaan dihartikeun salaku kualitas satia ka batur atanapi naon. Naha anjeun kantos perhatoskeun kumaha kasatiaan dibahas, kumaha? Urang nyarioskeun kumaha konsumén anu satia, kumaha pagawé anu satia, kumaha klien anu satia, kumaha pamilih anu satia ...

  • Dunungan nyarioskeun kasatiaan pagawe, tapi teras aranjeunna nyewa jaba, ulah ngembangkeun bakat sorangan sacara internal, atanapi anu langkung parah - aranjeunna mecat bakat satia. Kunaon nya kasatiaan aranjeunna ukur ka garis handap atanapi anu nyekel saham?
  • Politikus ngarepkeun kasatiaan pamilih, tapi teras urang milih pamimpin anu milih sapanjang garis pésta sareng hilap saha anu kedah diwakilanana. Kunaon nya kasatiaan aranjeunna ka partéyna langkung ageung konstituénna?
  • Perusahaan nyarioskeun kasatiaan palanggan, Tapi aranjeunna nawiskeun palanggan anu énggal kaala langkung perhatian sareng tawaran anu langkung saé tibatan anu aya. Dimana maranéhanana kasatiaan ka konsumén anu aya? Abdi resep pidéo ti Bank sekutu éta nyandak katingal lucu dina akuisisi palanggan

Janten naha urang sok ngukur kasatiaan ti handap dugi ka luhur?

Sigana iraha waé saha waé dina kalungguhan kapamimpinan ngabahas kasatiaan, aranjeunna henteu nyarios kasatiaan aranjeunna, aranjeunna nuju nyarioskeun kumaha konsumén atanapi karyawan satia ka aranjeunna. Naha jalanna sapertos kitu? Sigana mah henteu kuduna.

Kasatiaan penting pikeun kuring. Nalika batur ningali kuring dina panon sareng aranjeunna sasalaman, kuring ngahargaan éta langkung ti dokumén légal atanapi tanda tangan. Nalika batur jaminan kana éta, sapertos anu ngajual atanapi mitra, kuring bakal parah. Upami aranjeunna daék ngorbankeun kasatiaanana, moal aya anu moal dilakukeun pikeun usaha. Kuring bakal kaluar tina jalan anu teu kedah ngalakukeun bisnis deui sareng perusahaan sapertos kitu.

Hiji-hijina klien Kuring ngaharepkeun kasatiaan mangrupikeun hal anu parantos kami invested. Usaha sering diskon biaya atanapi ngaluncatan gelang pikeun perusahaan anu aranjeunna hoyong damel bisnis - kami henteu béda. Kami henteu diskon pikeun akuisisi, tapi sering kami berehan nyumbangkeun sumberdaya pikeun perusahaan anu henteu ngagaduhan pilihan séjén. Sakali aranjeunna nangtung, sanajan kuring ngarepkeun yén aranjeunna bakal bersyukur pikeun investasi anu kami damel sareng aranjeunna bakal tetep sareng kami. Kaleresan, urang henteu sering ningali. Sigana kasatiaan parantos maot.

Upami klien mayar kami ogé pikeun hasil - sareng kami henteu - kuring henteu bakal nyangka kasatiaan naon ti nasabah éta saprak kami henteu tahan tungtung perjanjian.

Dina sagala kajujuran, kuring pikirkeun unjuk rasa politik dina sababaraha taun ka pengker sadayana ngeunaan kasatiaan. Saur kuring jalma-jalma resep pisan nyelapkeun langkung seueur artos kana saku jalma beunghar ... tapi kami ngarepkeun aranjeunna bakal satia ka kami salaku konsumén. Steve Jobs mangrupikeun conto anu kuat pikeun ieu. Kami ngabantosan margét kauntungan sareng produksi luar negeri sabab kami, palanggan, ogé diurus.

Naha anjeun nyayogikeun satia anu sami pikeun mitra sareng klien anjeun sakumaha anu anjeun ngarepkeun ti padagang sareng padamel anjeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.