Naha Kasatiaan Pamasaran Mantuan Operasi Suksés

Urang Cinta Palanggan

Ti mimiti, program hadiah kasatiaan parantos nyayogikeun étos anu kedah dilakukeun ku nyalira. Pamilik bisnis, pilari pikeun naekeun pangunjung deui, bakal tuang langkung seueur nomer penjualanna pikeun ningali produk atanapi jasa mana anu duanana populér sareng nguntungkeun pikeun nawiskeun insentif gratis. Teras, éta ka toko cetak lokal pikeun kéngingkeun kartu punch sareng siap dipasihkeun ka konsumén. 

Éta strategi anu kabuktian épéktip, sakumaha dibuktoskeun ku kanyataan yén seueur usaha alit sareng sedeng (SMB) tetep nyandak pendekatan kartu punch téknologi rendah ieu, sareng etos do-it-yourself ieu anu tetep janten inti generasi saterusna program kasatiaan digital. Hiji-hijina bédana nyaéta program kasatiaan digital — anu pangsaéna, sahenteuna — nyayogikeun kasempetan pikeun pangasilan anu langkung ageung sakaligus motong waktos sareng biaya anu aya hubunganana sareng pendekatan téknologi rendah.

Hiji hal anu hadé nyaéta kumaha Susan Montero, guru SMP di Coral Springs, Florida, ngagabungkeun program kasatiaan digital kana kelas na. Ieu sanés kasus panggunaan anu biasa ngeunaan kumaha carana jalma ngarepkeun program penghargaan kasatiaan kanggo dianggo, tapi dina tingkat akarna, Montero nyanghareupan tantangan anu sami pikeun pamilik usaha dimana-mana: kumaha memotivasi pemirsa target pikeun némbongan sareng ngarengsekeun sasaran tindakan. Janten waé target audién Montero nyaéta mahasiswa tibatan konsumén, sareng tindakan sasaran anu dipikahoyong nyaéta ngarobah kelas tibatan ngagaleuh.

Kusabab kalenturan dina program kasatiaan digital, Montero tiasa gampang nerapkeun program hadiahna pikeun kabutuhan khususna, dimimitian ku nyiptakeun sareng nerapkeun pahala khusus. Kalayan program kasatiaan kustom na, murid kéngingkeun poin kasatiaan ku nunjukkeun ka kelas dina waktos sareng ngarobah tugas kelas dina atanapi sateuacan tanggal jatuh tempo.

Murid teras tiasa ngagentos poin kasatiaan éta pikeun hadiah, anu diciptakeun ku Montero kalayan pendekatan anu berjenjang. Pikeun lima titik kasatiaan, murid tiasa kéngingkeun patlot atanapi pamupus. Pikeun 10 poin, aranjeunna tiasa kéngingkeun hak istiméwa ngupingkeun musik atanapi kéngingkeun camilan gratis. Sareng pikeun siswa anu ngahimpun poin na, aranjeunna tiasa kéngingkeun padamelan di bumi sareng kartu kiridit tambahan masing-masing 20 sareng 30 poin.

Hasil tina program Montero luar biasa. Henteu aya turun ku 50 persén, tardies parantos turun ku 37 persen, sareng panginten langkung penting, kualitas damel mahasiswa langkung saé, mangrupikeun bukti leres kasatiaan Montero anu parantos diwangun sareng muridna. Nalika anjeunna nempatkeun éta,

Siswa ngan saukur ngalengkepan padamelan kalayan langkung tekad nalika dijanjikeun hadiah kasatiaan.

Susan Montero

Kasebut panggunaan-kasus Montero (sareng kasuksésan) ngagambarkeun kumaha efektifna program kasatiaan digital nalika masihan pangguna kalenturan anu diperyogikeun pikeun ngarobihna kana kabutuhanana, langsung tina kotak. Éta resep anu sami pikeun suksés anu tiasa dianggo pikeun SMBs, pikeun ngamangpaatkeun tawaran produk unikna sareng basis pelanggan, anu pasti ngagaduhan nuansa sareng quirks nyalira.

Khususna, program kasatiaan digital ngamungkinkeun SMBs pikeun:

  • nyiptakeun ganjaran custom saluyu sareng tawaran mérek sareng produkna
  • Masihan palangganna sababaraha cara pikeun kéngingkeun poin kasatiaan, naha éta ku jumlah kunjungan, dolar anu dibalanjakeun, atanapi bahkan ngabagi postingan média sosial bisnis éta
  • streamline prosés check-in sareng panebusan ku ngagunakeun tablet kasatiaan atanapi alat POS terpadu
  • ngalaksanakeun kampanye sasaran kana segmen khusus konsumén, sapertos pendaptaran énggal, palanggan ngarayakeun ulang taun, sareng palanggan anu teu aya anu kantos nganjang dina waktos anu parantos ditangtoskeun
  • Ngalegakeun jangkauanana ku ngahubungkeun sareng palanggan énggal ngalangkungan program kasatiaan aplikasi mobile konsumén
  • Tempo analytics ngeunaan kasatiaan cek-in sareng panebusan ngarah tiasa ningkatkeun programna kana waktosna pikeun kameunangan maksimal
  • otomatis impor anggota program kasatiaan kana databés pamasaranna ngarah tiasa ngahontal daptar palanggan anu teras-terasan kalayan kampanye pamasaran anu dituju

Program kasatiaan generasi ayeuna jauh langkung lengkep sareng kuat dibanding metode kartu punch sakola lami, sareng hasilna ngabuktoskeun, naha éta di SMP atanapi SMB tradisional. Salaku conto, Pinecrest Bakery di Pinecrest, Florida, ningali pendapatan kasatiaan aranjeunna kanaékan langkung ti $ 67,000 dina taun munggaran ngalaksanakeun program kasatiaan digitalna. Bisnis milik kulawarga ayeuna parantos ngalegaan ka 17 lokasi sareng kasatiaan digitalna tetep janten landasan modél bisnisna.

Seueur konsumén urang sumping pikeun pastry sareng kopi kanggo sarapan teras sumping engké énjing-énjing kanggo pick-me-up siang tibatan ngadatangan kafe atanapi warung kopi anu sanés. Aranjeunna leres-leres ngahargaan hadiah tambihan pikeun kasatiaan aranjeunna.

Victoria Valdes, Kapala Komunikasi Officer di Pinecrest

Conto hébat anu sanés nyaéta Baja Ice Cream di Fairfield, California, anu ningal panghasilan na luncat ku 300% dina dua bulan mimiti ngalaksanakeun program na. Usaha leutik biasana janten korban turunna musiman dina paménta és krim, tapi ku program kasatiaan digitalna, aranjeunna sanggup ngajaga bisnis tetep stabil.

Tumuh urang parantos liwat hateup.

Analy Del Real, Pamilik És Krim Baja

Jinis hasilna ogé henteu langkung saé. Aranjeunna aya dina lingkungan kamungkinan pikeun SMB dimana-mana. Anu diperyogikeun nyaéta tékad ngalakukeun-éta-diri digabungkeun sareng kamampuan program kasatiaan digital anu pas pikeun muka konci pikeun hasil.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.