Kumaha Program Kasatiaan Suksés Ngadorong Wawasan sareng Ékonomi Paripolah

Program Kasatiaan, Wawasan, Ékonomi Paripolah

Catetan: Tulisan ieu ditulis ku Douglas Karr tina wawancara Q&A sareng Suzi ngalangkungan email.

Program kasatiaan nyayogikeun mérek kalayan kasempetan pikeun ngajaga palanggan anu aya sareng ngajantenkeunana janten fans anu garong. Dina watesan, anggota kasatiaan kenal sareng merk anjeun, nyéépkeun artos sareng anjeun, sareng nyayogikeun anjeun data anu penting dina prosés.

Pikeun organisasi, program kasatiaan mangrupikeun cara anu idéal pikeun nembangkeun wawasan anu penting ngeunaan palanggan, diajar ngeunaan naon anu ngajantenkeun aranjeunna centang, sareng pamustunganana ngawangun hubungan anu langkung kuat sareng langkung terang anu ngagaduhan seueur manpaat jangka panjang. Kalayan proposisi nilai anu kuat, program kasatiaan ogé tiasa ngadukung usaha akuisisi palanggan.

Pikeun palanggan, promosi sareng manpaat gratis pasti janten masalah, tapi éta langkung seueur tibatan éta. Konsumén sapertos ngaraos dihargaan sareng hoyong ngawangun hubungan - éta anu urang lakukeun. Program kasatiaan nyayogikeun para nasabah rasa kapimilik, asa diapresiasi, sareng ogé masihan yén dopamin pencét nalika aranjeunna ningali perkawis éta ngagulung atanapi status kasatiaan urang naék. Pondokna, program kasatiaan saling nguntungkeun pikeun organisasi sareng konsumén.

Program Kasatiaan Sanés Sakadar Ngeunaan Penjualan

At Brooks Bell, urang ngajawab masalah bisnis anu rumit ngalangkungan ékspérimén sareng wawasan. Kaseueuran organisasi ngartikeun program kasatiaan anu suksés salaku anu ngoleksi tujuanana nalika badé kéngingkeun sajumlah anggota kasatiaan énggal atanapi ngalih sababaraha anggota ti hiji tingkat ka tingkat salajengna.

Nanging, tandana program anu leres-leres suksés nyaéta organisasi ningali program kasatiaanna salaku saluran pikeun wawasan palanggan. Daripada pokus kana nomerna, organisasi ieu fokus kana ngaidéntifikasi kunaon balik Dursasana palanggan kalayan mérek.

Organisasi teras nganggo inpormasi éta pikeun langkung ngartos pelanggan sareng nganteurkeun nilai anu luar biasa dumasar kana hal-hal anu penting pikeun konsuménna. Pembelajaran éta henteu tetep aya dina program kasatiaan - aranjeunna dibagi sapanjang organisasi sareng ngagaduhan kakuatan pikeun mangaruhan seueur titik-titik anu dipibanda ku masing-masing palanggan kalayan mérekna.

Program Kasatiaan Pitfalls Pikeun Nyingkahan

Program kasatiaan sering ditingali salaku pusat biaya dina hiji organisasi, hasilna aranjeunna sering aya di sela-sela - tanpa anggaran, sumber daya, atanapi alat. Program kasatiaan gaduh seueur kamungkinan pikeun ngahasilkeun wawasan anu bermakna tapi, kusabab posisi dina organisasi, ieu tiasa ditingali atanapi diremehkeun. Kami ngadorong mérek pikeun mastikeun yén kasatiaan tiasa dianggo langsung sareng sadaya bagéan pangalaman pelanggan sapertos e-commerce, perawatan pelanggan, pamasaran, sareng sajabana. Aranjeunna ngagaduhan inpormasi anu penting pikeun dibagi sareng kedah diposisikan kalayan saé supados organisasi tiasa nguntungkeun tina naon anu aranjeunna terang , sareng sabalikna.

Naon Ékonomi Paripolah?

Ékonomi tingkah laku nyaéta ulikan ngeunaan nyandak kaputusan manusa. Panilitian ieu pikaresepeun sabab konsumen henteu salawasna nyandak kaputusan anu diarepkeun ku bisnis. Aya seueur studi anu ngahartikeun sababaraha prinsip paripolah anu urang tiasa pelajari pikeun ngabantosan urang nuju nganteurkeun pangalaman anu positip ka prospek sareng konsumén. Ieu penting pisan dina bisnis urang, sabab kami difokuskeun pikeun mendakan wawasan palanggan anu ngawangun hubungan anu langkung kuat antara klien kami sareng konsuménna.

Kanggo pamahaman anu langkung jero ngeunaan Ékonomi Tatakrama, anu disarankeun dibaca nyaéta Katebak Irasional: Pasukan Disumputkeun Anu Ngabentuk Kaputusan urang ku Dan Ariely.

Nalika ngeunaan program kasatiaan, aya seueur prinsip paripolah anu jero dina maén - kaleungitan kaleungitan, buktina sosial, gamifikasi, pangaruh visualisasi udagan, pangaruh kamajuan anu dikurniakeun, sareng seueur deui. Pikeun mérek anu ngémutan kumaha komunikasi program kasatiaanna, penting pisan pikeun mikawanoh yén manusa hoyong pas, ngaraos bagian tina sababaraha hal sareng urang benci sono kana hal-hal.

Program kasatiaan pencét sadayana tanda éta sacara alami, janten komunikasi aranjeunna jelas kedah langsung bergema. Nalika ngeunaan nyieun kasatiaan pikaresepeun sahingga anggota anjeun hoyong terlibat, mérek kedah terang yén damel kamajuan gampang katingali, ningalikeun prestasi, sareng ngajantenkeun pikaresepeun éta kuat pisan.

Naha pangalaman digital anjeun diwangun pikeun paripolah anu nyata? Unduh whitepaper kami anu kami damel bareng Carita lengkep pikeun ngagariskeun opat prinsip ékonomi perilaku utama anu anjeun tiasa anggo pikeun ngawangun résonansi anu émosional, intuitif, sareng ngarobah pangalaman digital anu luhur:

Unduh Ékonomi Paripolah Dina Aksi

panyingkepan: Martech Zone ieu kalebet tautan afiliasi Amazon na kana Dan's Book di dieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.