kasatiaan ganjaran

ganjaran kasatiaan

Nalika kuring damel di koran, kuring sok siga urang ngalakukeun hal-hal anu mundur. Kami nawiskeun sababaraha minggu gratis koran pikeun palanggan anyar mana waé. Kami ngagaduhan palanggan anu mayar harga lengkep salami dua puluh taun katambah sareng henteu kantos nampi diskon atanapi bahkan pesen hatur nuhun… tapi kami bakal masihan batur anu henteu satia ka mérek kami kalayan hadiah langsung. Éta henteu masuk akal.

Naon manpaat anu dihasilkeun pikeun méré inspirasi pikeun kasatiaan palanggan na? Sareng naon anu diperyogikeun pikeun mere ilham kasatiaan éta? Ganjaran pastina ngabantosan, tapi langkung penting pikeun museur kana hal-hal sapertos nyayogikeun produk atanapi jasa anu saé, sareng dipikaterang ngagaduhan jasa palanggan anu paling luhur. Infographic panganyarna Zendesk urang, kasatiaan ganjaran, nunjukkeun kasatiaan palanggan penting pisan. 78% konsumén satia ngabantosan nyebarkeun berita ngeunaan mérek anjeun, sareng 54% bahkan moal nganggap ngalih kana pesaing.

Ganjar Kasatiaan Zendesk

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.