Lucidchart: Kolaborasi sareng Visualisasi Wireframes anjeun, Bagan Gantt, Proses Penjualan, Otomatisasi Pemasaran, sareng Perjalanan Pelanggan

Visualisasi Lucidchart sareng Ruang Kerja Kolaborasi

Visualisasi téh kudu lamun datang ka detailing hiji prosés kompléks. Naha éta mangrupikeun proyék kalayan bagan Gantt pikeun masihan tinjauan unggal tahapan panyebaran téknologi, otomatisasi pamasaran anu netes komunikasi pribadi ka prospek atanapi palanggan, prosés penjualan pikeun ngabayangkeun interaksi standar dina prosés penjualan, atanapi ngan ukur diagram pikeun visualisasikeun perjalanan para palanggan anjeun… kamampuan ningali, ngabagi, sareng kolaborasi dina prosés mangrupikeun léngkah kritis dina prosés ide sareng palaksanaan.

Mangtaun-taun, ieu dilakukeun ku parangkat lunak desktop anu kuat sapertos Visio, atanapi ngan saukur dilakukeun dina alat presentasi sapertos Powerpoint. Nanging, parangkat lunak desktop ngan saukur henteu nyayogikeun sarana pikeun tim jauh, sumber daya, sareng klien. Lebetkeun Lucidchart, aplikasi diagramming dumasar-awan anu ngahijikeun tim pikeun nyandak kaputusan anu langkung saé sareng ngawangun pikeun masa depan.

Ruang Gawé Visual Lucidchart

Lucidchart mangrupikeun ruang kerja visual anu ngagabungkeun diagram, visualisasi data, sareng kolaborasi pikeun ngagancangkeun pamahaman sareng ngajalankeun inovasi. Kalayan solusi intuitif dumasar-awan ieu, saha waé tiasa diajar damel sacara visual sareng kolaborasi sacara real-time bari ngawangun diagram alur, mockup, diagram UML, sareng seueur deui.

jeung Lucidchart, individu jeung tim bisa kalayan gampang peta diagram kalawan témplat prosés umum. Kauntungan tina platform kalebet:

  • Jieun visi dibagikeun - Gancang visualisasi prosés, sistem, sareng struktur organisasi tim anjeun. Diagramming cerdas ngamungkinkeun anjeun ngabayangkeun ideu anu kompleks langkung gancang, langkung jelas sareng langkung kolaboratif.
  • Meunang dulur dina kaca sarua - Basa visual anu umum ngagancangkeun kolaborasi sareng ningkatkeun komunikasi. Alatna hadir sareng versi, koméntar khusus bentuk, obrolan di-éditor, panulis babarengan sacara real-time, kursor kolaboratif, sareng béwara.
  • Bawa rencana pikeun hirup - Lucidchart ngidinan Anjeun pikeun tetep difokuskeun jeung ngutruk maju kalawan tujuan. Ngahirupkeun rencana anu bakal ngadorong bisnis anjeun.

diagram flowchart

Platformna mangrupikeun gudang dokumén siap-usaha anu ngahijikeun sareng Google workspace, Microsoft, Atlassian, Slack, sareng seueur deui.

Aplikasina kuat pisan ku kuring bakal dianggo pikeun wireframing ogé. Éta ogé nawiskeun kamampuan pikeun nambihan bagan organisasi, mockups iPhone, diagram UML, diagram jaringan, peta pikiran, peta situs, diagram Venn, sareng seueur deui.

Lucidchart mantuan urang visually ngajawab masalah kompléks ku nyieun diagram arsitéktur sarta flowchart nu nyieun kajelasan tur mantuan tim disebarkeun kami nepi ka speed gancang dina codebase jeung sistem. ... Hal ieu ngamungkinkeun sababaraha anggota tim pikeun kolaborasi dina waktos anu sareng, sahingga gampang pikeun digawe di sakuliah tim disebarkeun pinuh.

Toptal

Ngamimitian saderhana sareng aya seueur sumber dina saluran YouTube na upami anjeun hoyong ngamimitian nganggo platform éta. Platformna ogé ngagaduhan aplikasi sélulér sareng tablet dina ios sareng Android.

Ngadaptarkeun Gratis!

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina bagan jelas sareng kuring nganggo tautan éta dina tulisan ieu sareng tautan afiliasi anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.