Lumanu: Milarian Pangaruh sareng Milarian Eusi Pangaruh

lumanu

Ngalegaan jangkauan eusi anjeun kritis. Naha anjeun ngusahakeun numuhkeun peringkat organik anjeun ku gaduh kontén dirujuk sareng dikaitkeun ku situs otoritas luhur, naha anjeun nyobian ngalegaan jangkauan sosial anjeun ka pemirsa anu aya hubunganana, atanapi naha anjeun nyobian ngawangun otoritas di industri anjeun ku kéngingkeun sesebutan ti anu gaduh pangaruh ... pamasaran influencer kedahna.

Influencer marketing dibagi kana dua komponén penting

  1. Saha anu influencers anu gaduh aksés ka pamirsa anu aktip sareng aktip anu anjeun nyobian pikahareupeun?
  2. Naon anu unik sareng inpormasi eusi éta bakal narik perhatian pangaruh?

Prakték pangsaéna pikeun ngagunakeun influencer pikeun skénario anu sanés

Nilai influencer sami sareng stratégi distribusi média. Pangaruh anu béda bakal idéal pikeun tujuan pamasaran sareng bisnis anu béda. Ieu mangrupikeun sababaraha tujuan anu urang pendakan sareng sababaraha prakték pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun influencer anu leres

  • Hubungan masyarakat - pondok tina ngiringan agénsi PR anu mahal, nganggo Lumanu pikeun ngaidentipikasi wartawan sareng blogger anu khusus kana ngabahas berita pikeun topik khusus anjeun penting pikeun nyetir patalimarga dina tonggak konci (contona, fitur produk énggal, tonggak dana, jsb). Ku ngaidentipikasi calon wartawan sareng nanganan teureuh, perusahaan bakal tiasa ngainternalisasi hubungan éta sareng pasrahkeun ka perusahaan PR. Ieu bakal berharga dina jangka panjang sabab bakal leuwih gampang nyerat ngeunaan fitur / pengumuman tambahan
  • Produk sareng Fitur Eupan Balik - Influencers mangrupikeun ahli sareng dipercaya pisan ku pemirsa, kalayan paham anu jero ngeunaan rohangan anu aranjeunna tutupan. Aranjeunna ngadamel papan sora anu saé pikeun produk, fitur, atanapi bahkan parobihan ti produk anu tos aya. Kami parantos ningali mérek ageung ngamangpaatkeun influencer nalika ngartos pro sareng kontra ngasupkeun rohangan anu énggal. Pangaruh sering sumanget nalika ditawisan kasempetan kanggo masihan tanggapan kana produk atanapi tawaran anu énggal.
  • Lahirna eusi - Ngamangpaatkeun pangirut pikeun nyiptakeun eusi pikeun mérek anjeun ngagaduhan manpaat tambahan pikeun diwangun dina pemirsa anu pangaruh tiasa ngamajukeun konténna. Naha éta tutorial produk atanapi analisis kalapa, ngungkitkeun influencer pikeun nyiptakeun eusi ngajamin kontén anjeun bakal kualitas saé ogé ditingali ku jalma anu bener. Trikna nyaéta pikeun milarian sanés ngan ukur influencer anu paling relevan, tapi ogé anu ngagaduhan sajarah nyiptakeun jinis eusi anu épéktip pisan anu anjeun pilari.
  • Méja Usaha - Ku ayana dina radar influencer, mérek tiasa ningkatkeun pangsa sorana. Kami parantos ningali cara anu pangsaéna pikeun ngawangun kredibilitas pikeun mérek anjeun sareng ngajaga éta pikeun mayeng dina mayunan perhatian pemirsa target anjeun. Henteu janten masalah upami pemirsa éta pinuh ku CTO atanapi indung anjeun anu cicing di bumi, masalah paparan mérek. Pangaruh sacara alami hoyong nyiptakeun eusi anu pikaresepeun, sareng upami anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna ngalangkungan data anu menarik atanapi inpormasi inpormasi - éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur jalmi.

Lumanu mangrupikeun platform anu munggaran sareng hiji-hijina pikeun ngawangun influencer khusus sareng grafik eusi pikeun tiap pangguna, pikeun unggal topik. Ieu ngandung hartos hasil anu relevan sareng langkung saé tina waktosna. Tujuanana nyaéta pikeun nyandak sét konci pikeun konci sareng ngahasilkeun jalma anu pangsaéna di digital sareng sosial, sareng ngajantenkeun aspék pangembangan sareng hubungan salaku friksi anu mungkin.

lumanu-search

Lumanu ngawangun grafik influencer sacara real-time dumasar kana hiji topik anu tangtu. Dumasar kana pendekatan eusi centric kami, anjeun dijamin daptar influencer anu disesuaikan sareng topik anjeun - anu janten langkung saé sareng langkung jero tina waktos.

Grafik Pangaruh Lumanu

Influencers, data sosial sareng papacangan, ogé kontén anu paling aya hubunganana ngan ukur hiji klik. Platform diwangun ku prinsip prakték pangsaéna tina ningali Influencer salaku jumlah tina eusi + métrikna, sanés ngan ukur bio Twitterna. Ieu ngamungkinkeun pikeun teureuh anu diluyukeun pisan anu parantos kabuktosan janten dua kali langkung épéktip tibatan teureuh anu tiis.

Data Dursasana Lumanu

Algoritma kaayaan pamrosésan basa alam seni (NLP) nimba téma tina kontén populér pikeun topik anjeun pikeun masihan ideu ngeunaan naon anu dilakukeun ku jalma. BPK sareng data persaingan iklan masihan indikasi kumaha pentingna patalimarga éta (persaingan BPK & Iklan anu langkung saé hartosna pangirut dina rohangan éta khususna berharga kumargi pemirsa anu resep kana téma ieu nyaéta palanggan anu berharga).

Papanggihan Eusi Lumanu

Perusahaan sadaya ukuran nguntungkeun pisan tina henteu ngan ukur ngaidentipikasi pangaruh anu paling relevan tapi ogé kalibet dina teras-terasan ngahasilkeun hasil bisnis nyata.

Coba Lumanu Gratis

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.