Lumavate: Platform Mobile App Low-Code pikeun Pemasar

Lumavate Progressive Web App Pangwangun

Upami anjeun henteu acan nguping istilah na Kutang Wéb App, éta téknologi anu kedah anjeun perhatoskeun. Bayangkeun dunya anu aya diantara halaman wéb anu khas sareng aplikasi mobile. Perusahaan anjeun panginten hoyong gaduh aplikasi anu jagoan, fitur anu langkung saé anu langkung pikaresepeun tibatan halaman wéb ... tapi hoyong ngaluarkeun biaya sareng pajeulitna ngawangun aplikasi anu kedah dikintunkeun ngalangkungan toko aplikasi.

Naon Aplikasi Wéb Progresif (PWA)?

Aplikasi wéb anu progresif mangrupikeun aplikasi parangkat lunak anu dikirimkeun ngalangkungan pangotektak wéb anu khas sareng diwangun nganggo téknologi wéb umum kalebet HTML, CSS sareng JavaScript. PWAs mangrupikeun aplikasi wéb anu fungsina sapertos aplikasi sélulér pituin - kalayan integrasi kana pakakas telepon, kamampuan pikeun ngaksésna ngalangkungan ikon layar utama, sareng kamampuan offline tapi henteu meryogikeun unduhan toko aplikasi. 

Upami perusahaan anjeun badé nyebarkeun aplikasi sélulér, aya sababaraha tantangan kalebet anu tiasa diungkulan ku aplikasi wéb anu progresif.

  • Aplikasi anjeun henteu kedah aksés fitur hardware canggih tina alat sélulér sareng anjeun tiasa nyayogikeun unggal fitur tina browser sélulér.
  • Anjeun kasumpingan kana investasi henteu cekap kanggo nutupan biaya desain aplikasi mobile, panempatan, persetujuan, dukungan, sareng pembaruan anu diperyogikeun ngalangkungan toko aplikasi.
  • Usaha anjeun henteu gumantung kana massa nyoko aplikasi, anu tiasa rumit pisan sareng mahal pikeun kéngingkeun adopsi, papacangan, sareng ingetan. Nyatana, ngabujuk pangguna pikeun ngaunduh aplikasi anjeun bahkan henteu janten kamungkinan upami peryogi seueur teuing rohangan atanapi sering update.

Upami anjeun pikir aplikasi sélulér mangrupikeun hiji-hijina pilihan, anjeun panginten hoyong ngémutan deui stratégi anjeun. Alibaba ngalih ka PWA nalika aranjeunna nuju berjuang pikeun mésér pembeli deui kana platform eCommerce maranéhanana. Ngalih kana a PWA ngajaringkeun perusahaan kanaékan 76% dina tingkat konvérsi.

Lumavate: Pembina PWA Kode Rendah

Lumavate mangrupikeun platform aplikasi mobile-kode low anu ngarah pikeun pamasar. Lumavate ngamungkinkeun para pemasar pikeun gancang ngawangun sareng nyebarkeun aplikasi mobile kalayan henteu kedah kode. Sadaya aplikasi sélulér anu diwangun dina Lumavate dikirimkeun salaku aplikasi wéb anu progresif (PWAs). Lumavate dipercaya ku organisasi sapertos Roche, Trinchero Wines, Toyota Industrial Equipment, RhinoAg, Wheaton Van Lines, Delta Faucet, sareng seueur deui.

Mangpaat Lumavate

  • Gencatan Rapid - Lumavate ngagampangkeun pikeun anjeun ngawangun sareng nyebarkeun aplikasi sélulér ngan sababaraha jam. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun salah sahiji Kit Starter na (témplat aplikasi) anu anjeun tiasa gancang nga-rebrand atanapi ngawangun aplikasi ti mimiti ngagunakeun koleksi widget, microservices, sareng komponén anu éksténsif. 
  • Nyebarkeun Sakedap - Bypass toko aplikasi sareng apdet sacara real-time kana aplikasi anjeun anu bakal langsung dikirimkeun ka palanggan anjeun. Sareng, tong hariwang ngeunaan ngembangkeun sistem operasi anu béda sareng alat sanés deui. Nalika anjeun ngawangun sareng Lumavate, pangalaman anjeun bakal katingali saé dina sadaya bentuk-faktor.
  • Alat Agnostik - Ngawangun sakali pikeun sababaraha faktor bentuk sareng sistem operasi. Unggal aplikasi anu diwangun nganggo Lumavate dikirimkeun salaku Progressive Web App (PWA). Pelanggan anjeun kéngingkeun pangalaman pangguna anu pangsaéna dina hapé, laptop, atanapi tablet.
  • Metrik Mobile - Lumavate nyambung ka akun Google Analytics anjeun kanggo nyayogikeun anjeun hasil real-time anu tiasa langsung dimangpaatkeun. Anjeun gaduh aksés pinuh kana data konsumén anu berharga dumasar kana kumaha, iraha, sareng dimana aplikasi anjeun diaksés. Sareng, upami anjeun nganggo platform analitik sanés pikeun bisnis anjeun, maka anjeun tiasa sacara gampil ngahijikeun Lumavate kana alat anu anjeun pikaresep sareng gaduh sadayana data anjeun dina hiji tempat.

Lumavate parantos nyebarkeun PWAs di industri, kalebet CPG, Konstruksi, Pertanian, Keterlibatan Karyawan, Hiburan, Acara, Jasa Keuangan, Perawatan Kaséhatan, Perhotelan, Manufaktur, Restoran, sareng Eceran.

Jadwalkeun Demo Lumavate

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.