Lumen5: Tulisan Tulisan Kana Pidéo Sosial Nganggo AI

Lumen5 Pidéo Pidéo Sosial

Henteu sering kuring resep pisan ngeunaan platform anu kuring langsung ngadaptarkeun rekening anu mayar, tapi Lumen5 tiasa janten aplikasi vidéo sosial anu sampurna. Antarmuka pangguna éta luar biasa, éta kustomisasi terbatas ngajantenkeun saderhana, sareng harga na pas kana target. Ieu video tinjauan:

Lumen5 Fitur Pidéo Pidéo Sosial Kalebet:

  • Téks pikeun Pidéo - Gampang ngarobih tulisan sareng tulisan blog kana eusi pidéo. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara nuliskeun RSS Feed, nuliskeun tautan kana artikel anjeun, atanapi nyalin sareng nempelkeun kontén anjeun.
  • Alur Kerja otomatis - Lumen5 ngahijikeun panggunaan kecerdasan buatan sareng mesin diajar ngawangun adegan anjeun, tos nempatkeun téks anjeun, sareng nyorot kecap konci. Tangtosna, sadayana tiasa dirobih nganggo pembina - tapi éta masihan anjeun headstart anu saé!
  • Media Pustaka - Perpustakaan anu tiasa dipilarian kalayan jutaan file média gratis, kalebet pidéo, gambar gambar, sareng musik.
  • Pilihan mérek - Ngaropea pidéo anjeun pikeun nyocogkeun sareng tampilan sareng mérek anjeun. Anjeun tiasa milih tina sababaraha font atanapi unggah sorangan. Salaku tambahan, anjeun tiasa unggah logo sareng watermark anjeun nyalira!
  • format video - Gumantung kana rencana anu anjeun daptar, anjeun tiasa ngadamel pidéo dina 480p, 720p, atanapi 1080p ogé ngajantenkeun jatah 16: 9 format lansekap atanapi 1: 1 format pasagi kanggo platform sapertos Instagram.
  • Integrasi Facebook - Langsung unggah video anjeun ka Facebook dina akun pribadi anjeun atanapi halaman Facebook anjeun.

Dina sababaraha menit, kuring tiasa ngawangun sareng ngarobih pidéo ieu pikeun tulisan anu kuring kantos nyerat tips manajemén waktos pikeun pemasar.

Sareng, dina sababaraha detik kuring tiasa niron video sareng ngarobah ukuranana pikeun Instagram.

Ngawangun Video Média Sosial Kahiji Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.