Lyris Ngaluncurkeun Personalisasi Eusi Otomatis

personalisasi prediktif liris

Lyris parantos ngaleupaskeun Lyris Prédiksi Personalisasi, mesin kontén pikeun panerbit pikeun ngagabungkeun pembelajaran mesin sareng otomasi olahtalatah digital pikeun nganteurkeun eusi anu dipersonalisasi sacara kontékstual ka unggal palanggan masing-masing.

Ku ngagabungkeun sacara épéktip kontén sareng data demografi sareng paripolah audién, Lyris Predictive Personalisasi ningkatkeun konversi sareng pendapatan iklan ku ngawasa penerbit pikeun maksimalkeun pungsi papacangan. Klién parantos ningali paningkatan 2x dugi 3x dina tingkat kabuka sareng klik-liwat, pangurangan 25% dugi ka 50% dina gulung palanggan, sareng ngahémat waktos dina kreasi sareng kurasi.

Algoritma Kecerdasan Ramalan Lyris

Ngirimkeun eusi anu saimbang dina skala dina saluran digital peryogi otomatisasi calakan. Personalization prediktif Lyris dirancang pikeun ngamangpaatkeun sagala hal anu terang panerbit ngeunaan pemirsa, nambahan ku interaksi real-time sareng otomatis ngarakit sareng ngirim pesen anu paling pas ka palanggan dina saluran digital anu dipikaresepna. Ieu konci pikeun nyetir Dursasana sareng pamustunganana langkung seueur pendapatan. Sylvia Sierra, akuisisi palanggan SVP sareng ingetan di Aksés AKAL

Ku ngajadikeun otomatis rakitan sareng pangiriman pesen anu disayogikeun masing-masing anu kalebet jinis sareng kuantitas bahan anu dipedalkeun, Lyris Predictive Personalisasi ngalirkeun palaksanaan kampanye sareng ngirangan waktos ngadamel pesen sareng waktos curation. Ieu ngakibatkeun hubungan palanggan dumasar nilai anu ngahasilkeun pendapatan langkung seueur sareng konversi sareng sacara signifikan ngirangan palanggan.

Nyetél personalisasi nepi sigana kontradiksi sareng definisi kecap, sareng kanyataanna, teu aya anu nyerat sajuta email unik, henteu dina kahirupan ieu. Personalisasi prediktif Lyris ngajantenkeun ngirim sajuta email anu dipersonalisasi sacara individual sakumaha gampangna ngirim. Lyris ayeuna ngantepkeun penerbit ngirim pesen anu dipersonalisasi dumasar kana data real-time nalika masing-masing pangguna paling dipikaresep kalibet sareng éta. Akin Arikan, diréktur senior pamasaran produk di Lyris

Ngeunaan Lyris, Inc.

Personalization prediktif Lyris mangrupikeun bagian tina Platform Pesen Pemirsa Lyris '. Lyris mangrupikeun pamimpin solusi email sareng pamasaran digital anu ngabantosan perusahaan ngahontal pemirsa dina skala sareng nyiptakeun nilai pribadi dina unggal titik touch. Produk sareng jasa Lyris nguatkeun penerbit pikeun ngarancang, ngajadikeun otomatis, sareng ngaoptimalkeun pangalaman anu mempermudah Dursasana anu unggul, ningkatkeun konversi, sareng nganteurkeun nilai bisnis anu tiasa diukur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.