Pamasaran Média Sosial Gagal

Gatotkaca raja

Jonathan Salem BaskinTaun kamari, kuring nyerat tulisan kanggo ngaréspon Jonathan Salem Baskin, nyandak pengecualian kana ideu na Media Sosial bisa jadi picilakaeun pikeun perusahaan. (Kuring saleresna sapuk sareng anjeunna dina seueur perkiraan).

Waktos Ieu - dina pendapat abdi - Mr. Baskin dipaku éta. Unggal perusahaan parantos ngaluncat kana média sosial média, Ningkatkeun méakkeun pamasaran dina arena éta, tapi sababaraha anu ningali pangasilan anu diarepkeunana.

Burger King parantos nyiapkeun sababaraha CMO sareng agénsi dipecat Crispin Porter & Bogusky saatos ngahasilkeun kampanye Facebook sareng pidéo viral anu ngagaduhan seueur perhatian samentawis bisnis nyaksian genep kuartal berturut-turut tina penjualan anu turun. via AdAge

Dina konperénsi sareng kolega, kuring nangtang aranjeunna dina sababaraha kasempetan kanggo nyayogikeun kuring bukti anu teu tiasa dibantah yén kampanye média sosial tiasa sacara saksama direncanakeun, direncanakeun sareng dieksekusi kalayan diperkirakeun balik kana investasi. Koncina didieu nyaéta diperkirakeun… Kuring tiasa netepkeun harepan tina email, mayar per klik sareng search engine optimization optimization dumasar kana waktos ... tapi henteu pernah sosial. Kami henteu acan mendakan algoritma sihir pikeun ngetok kana jiwa sosial.

Sanés kuring henteu percanten aya ajen dina média sosial ... leres. Tapi kuring pikir aya dua elemen konci tina ngamangpaatkeun média sosial sacara épéktip:

  1. Perusahaan anu hoyong ngungkit sosial kudu geus sosial! Ngajak sadayana kana paguneman teras henteu ngaréspon, nyumput, atanapi nyobian muterkeun réspon tiasa langkung ngarugikeun tibatan anu alus. Seueur, upami henteu sadayana, tina kampanye média sosial anu suksés anu ditulis ku pundits milik perusahaan anu parantos sosial ... sateuacan média anu kantos pencét.
  2. Perusahaan anu hoyong ngungkit sosial kedah ngagaduhan strategi pemasaran online anu épéktip parantos aya dina tempatna. Nyaéta, aranjeunna kedah ngagaduhan situs anu hébat, blog padet, halaman badarat anu ngarobah tinggi, otoritas mesin pencari anu hébat sareng stratégi email asuhan anu épéktip.

Upami anjeun nyobian ngungkit média sosial sateuacan anjeun sacara efektif ngamangpaatkeun, salaku conto, program asuhan pikeun nutup ngawujud yén anjeun parantos ngembangkeun hubungan sareng saha anu ngalanggan ka anjeun ... anjeun ngan saukur kacangan. Langkung gampang pikeun nutup bisnis tina hubungan anu parantos ditetepkeun tibatan miceun sababaraha aplikasi anu mahal sareng mahal di Facebook sareng ngarepkeun réspon anu langkung saé sareng pangunjung investasi! (Dueling hayam henteu ngabantosan ngajual burger.)

Abdi percanten éta média sosial mangrupikeun panguat. Nalika anjeun badé ngagedékeun pesen - anjeun mimitina kedah gaduh pesen anu aya hubunganana, pemirsa pikeun ngadistribusikaeunana, sareng lokasi pikeun pendengarna datang. Kéngingkeun sadayana mérek, pamasaran inbound anjeun anu sanés, optimasi mesin pencari, sareng bahkan blogging perusahaan di tempat sateuacan anjeun ngamimitian ngalungkeun artos dina program média sosial anu dimekarkeun!

Kuring henteu percanten média sosial éta paeh salaku stratégi pamasaran… Saur kuring éta sok disasarkeun salaku pusat strategi nalika teu kedah.

16 Komentar

  1. 1

    Douglas, kuring moal satuju langkung seueur sareng analisa anjeun anu langkung jero. "Pesenna nyaéta (masih) pesen" henteu paduli medium, leres?

    Jonathan

    • 2

      Rada, Jonathan… Saur kuring masing-masing médium ngagaduhan hajat anu pakait sareng aranjeunna sareng meryogikeun pesen didamel pikeun nargétkeun anu nampi. Salaku conto, milarian 'mésér iPad anu didamel deui' kedah badarat dimana jalma éta tiasa langsung mésér ... tapi pesen pikeun Iklan Facebook tiasa 'iPads didamel deui ku garansi'. Maksud milarian nyaéta kanggo mésér, maksud Iklan nyaéta pikeun ngahias sababaraha perhatian anu teu disangka-sangka.

      Tulisan anu saé! Kuring parantos ngantosan batur anu nganggo mimbar premanisme pikeun ngamimitian ngayunkeun pisan para lulucon ieu di ditu anu ngajual 'papacangan'. 🙂 Sigana lamun pangangguran seueur, urang jenuh sareng konsultan pamasaran. Sareng nalika aranjeunna gagal salaku konsultan pamasaran, kami parantos nyayogikeun hal anyar ieu anu disebut 'konsultan média sosial'.

    • 3

      Rada, Jonathan… Saur kuring masing-masing médium ngagaduhan hajat anu pakait sareng aranjeunna sareng meryogikeun pesen didamel pikeun nargétkeun anu nampi. Salaku conto, milarian 'mésér iPad anu didamel deui' kedah badarat dimana jalma éta tiasa langsung mésér ... tapi pesen pikeun Iklan Facebook tiasa 'iPads didamel deui ku garansi'. Maksud milarian nyaéta kanggo mésér, maksud Iklan nyaéta pikeun ngahias sababaraha perhatian anu teu disangka-sangka.

      Tulisan anu saé! Kuring parantos ngantosan batur anu nganggo mimbar premanisme pikeun ngamimitian ngayunkeun pisan para lulucon ieu di ditu anu ngajual 'papacangan'. 🙂 Sigana lamun pangangguran seueur, urang jenuh sareng konsultan pamasaran. Sareng nalika aranjeunna gagal salaku konsultan pamasaran, kami parantos nyayogikeun hal anyar ieu anu disebut 'konsultan média sosial'.

  2. 4

    Doug,

    Abdi milarian kecap éta ... panguat. Éta kuku éta. Anggaran média sosial henteu kedah kaleuleuwihi sareng kedah aya tujuan anu bermakna, tapi ngitung ROI paling diragukeun. Kuring henteu nganggap média sosial salaku platform jual sareng kabuktosan perusahaan anu nyobian anu mendakan sakedik pangbalikan sareng sakedik papacangan. Perusahaan anu asup kana rohanganna terang pasarna sareng nyarioskeun masalah pasarna sareng ngahontal "kapamimpinan pamikiran" jst.… Ngembangkeun kasadaran mérek anu hartosna kadang-kadang tiasa dimanfaatkeun pikeun penjualan tapi kamungkinan ngan mangaruhan aranjeunna dina waktos kaputusan.

    Hiji conto bakal janten perusahaan sapatu upami anjeun nuturkeun sapatu Toms dina Twitter sareng ogé sapatu Nike anjeun tiasa ningali tulisan Nike ngeunaan sapatu comeback Air Jordan ngan $ 100 sapasang sareng anjeun ogé tiasa ningali Toms Shoes ngintunkeun ngeunaan bédana sapasang sapatu tiasa dilakukeun dina kahirupan budak leutik sareng kumaha aranjeunna damel sareng tujuan nempatkeun sapatu dina unggal pasang suku di planét. Nalika anjeun angkat ka toko sapatu sareng ningali Toms Shoes gigireun Air Jordan comeback anu paguneman anu paling dipikaresep muncul? Duit kuring aya dina paguneman anu siga henteu pamrih ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngabantosan kabutuhan dasar pikeun ngahasilkeun kesan anu langkung awét tibatan paguneman ngeunaan $ 100 anu ngajantenkeun anjeun rumaja sapertos nonoman deui.

    Ngan ukur 2 ¢ abdi

    Karl

  3. 5

    Douglas pisan diartikulasikeunana, sareng pas dina tanda pikeun seueur perusahaan.
    Sapotong anjeun kalayan éndah pisan nyarioskeun kabutuhan anu teras-terasan pikeun ngahijikeun kagiatan pamasaran firma di sababaraha sajumlah payun. Kanggo internét khususna, kuring resep pisan sistem pamasaran otomatis poténsial sapertos tawaran Hubspot, nalika aranjeunna nyentuh sadaya poin anu anjeun sebatkeun.

  4. 6

    Éta ogé penting pikeun ngalibetkeun pemirsa dina tingkat anu langkung pribadi, anu panginten hésé pikeun perusahaan ageung dilakukeun. Kumaha anjeun nyiptakeun hubungan sareng jutaan calon palanggan? Kumaha anjeun ngalampirkeunna kana produk anjeun tibatan pesaing anjeun, upami hiji-hijina hal anu ngabédakeun anjeun tina harga anu sanésna? Kapribadian, sareng hubungan. Perusahaan ageung tiasa janten "masa lalu" atanapi "di luhur" média sosial kacuali ngagunakeun jaringan sosialna pikeun jajak pendapat, sareng ngaleupaskeun poéna tabungan khusus. Ngan kuring .02

  5. 7

    Éta ogé penting pikeun ngalibetkeun pemirsa dina tingkat anu langkung pribadi, anu panginten hésé pikeun perusahaan ageung dilakukeun. Kumaha anjeun nyiptakeun hubungan sareng jutaan calon palanggan? Kumaha anjeun ngalampirkeunna kana produk anjeun tibatan pesaing anjeun, upami hiji-hijina hal anu ngabédakeun anjeun tina harga anu sanésna? Kapribadian, sareng hubungan. Perusahaan ageung tiasa janten "masa lalu" atanapi "di luhur" média sosial kacuali ngagunakeun jaringan sosialna pikeun jajak pendapat, sareng ngaleupaskeun poéna tabungan khusus. Ngan kuring .02

  6. 8

    Dear Mr. Karr,

    Ieu diucapkeun ti batur anu parantos ngalakukeun sabaraha inisiatif kampanye sosial? Abdi héran. Kuring moal muji anjeun ngaluncatan média sosial anti-sosial. Sadaya ko-horts anjeun tiasa mendakan naon waé anu dipikahoyong ku aranjeunna tapi kuring pikir anjeun ngalakukeun naon anu dilakukeun ku penduduk umum sareng ningali naon anu anjeun hoyong tingali. Sedengkeun enya média sosial ngagaleuh pers goréng: http://bit.ly/bad-press - éta ngan saukur fungsi pakakas anu ngajaga anjeun jujur.

    Leres, pikeun mastikeun yén média sosial mangrupikeun alat anu kuat tibatan tiasa mundur. Sareng leres, anjeun parantos nyayogikeun poin panyalindungan diri anu cekap supados henteu komitmen lengkep kana tujuan anjeun. Tapi pernyataan simbut ieu henteu langkung ti seuneu panik.

    Ngamangpaatkeun grafik sosial masih dina sagala hal énggal pikeun pangiklan sareng pemasar tradisional. Aranjeunna ngartos PUSH, BESAR, AYEUNA, DIJUAL, GRATIS, Nari! Sareng éta sanés ngan saukur "kalibet dina paguneman" éta ngartos komunitas, partisipasi sareng angkat mérek alami ngalangkungan konsistén olahtalatah.

    Kuring satuju aya kagagalan. Tapi pastina ayeuna langkung atanapi kirang dikintunkeun dina média tradisional. Oh sareng BTW, éta "Ayam Subservient" sanés ngadu hayam sareng upami anjeun masih nyarioskeun éta - tibatan hasil.

    Hormat,

    JusticeMitchell.com

    • 9

      Hai Kaadilan,

      Ayeuna, sadaya palanggan kami gaduh papacangan sosial salaku bagian tina strategi umumna. Ogé, éta mangrupikeun bagian penting tina strategi pemasaran online kuring ogé. Abdi henteu 'luncat kana mobil'. Pemasar berbakat anu kedah kéngingkeun hasil pikeun klienna henteu 'luncat'. Kami terang kumaha leres ngungkit médium tibatan ninggali prakték damel kusabab Wired atanapi Inc nunjuk kana 'hal ageung salajengna'.

      Sareng Ayam Pelayanan mangrupikeun kagagalan anu epik - conto anu hadé pikeun pamasaran anu goréng. Narik nomer seueur pemirsa anu henteu relevan HENTEU naon anu kedah dipasar ku pamasar.

      Doug

      • 10

        Ieu réspon praktis, tapi henteu ngeunteung dina dokumen aslina anjeun. Sareng kuring ogé satuju sareng penilaian anjeun yén kami nganggo médium (s). Kenneth Cole, Groupon, Palang Merah, Ford sareng unggal mérek suksés anu kantos ngusahakeun sosial kedah percaya diri nyanghareupan kasusah langkung gancang tibatan kantos di RT. Tapi anjeun leres teu aya "algoritma sihir" ogé bakal aya cara pikeun ngaheulaan réaksi démo anu dipasihkeun pikeun kampanye terintegrasi sareng ngaharepkeun ngiringan aranjeunna dina pas négatip (sapertos éta) kalayan média sosial.

        Janten 'naha pamasaran sosial gagal'?

        Hayam subservient:
        15 juta hits 5 dinten munggaran
        7,000,000 tayangan siaran
        450 juta hits

        Lalaki kuring miharep kuring bisa ngalakukeun sakumaha goréng saperti éta. Playa kedah hate!

        Pangalusna ~

        • 11

          Hai Kaadilan,

          Upami kesan tiasa mayar tagihan anjeun, sigana mah éta ageung! Pikeun Burger King, éta sanés masalahna - éta naha kampanye ditingalkeun sareng agénsi dipecat.

          Doug

  7. 12

    Upami pamasaran sosial gagal anjeun atanapi henteu leres-leres ngabantosan anjeun, sahenteuna sahenteuna milari anu bakal ngagentos média sosial. Pilari sistem otomatis anu tiasa ngabantosan anjeun dina strategi pamasaran anjeun, Sami sapertos anu kuring mendakan di advancedwebads. jasa nyadiakeun tayangan spanduk sareng klik anu teu aya watesna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.