M-Dagang nuju Ngalakukeun Jalan

Statistik sareng prediksi M-Dagang

Teu aya ragu ngeunaan éta. Langkung seueur pangguna anu ngagaleuh tablet sareng nganggona pikeun e-commerce kusabab raoseun anu disayogikeun. Laporan panganyarna ti eMarketer negeskeun ieu sareng prédiksi a lonjakan dina dagang tablet, ngarobah m-commerce kana industri $ 50 milyar taun payun.

Statistik sareng prediksi M-DagangBelanja perdagangan umum sacara umum, kalebet duanana tablet sareng smartphone, dina 2012 $ 24.66 milyar, sareng inohong ieu mangrupikeun paningkatan 81% tina angka 2011. Éta mangrupikeun nomer anu pikasieuneun.

Laporan eMarketer ngaramal total pengeluaran ecommerce tina alat tablet nyalira pikeun némpél $ 24 milyar dina akhir taun 2013 teras ampir dua kali nyalira dina sataun kanggo némpél $ 50 milyar dina akhir taun 2014. Total penjualan m-commerce sélulér bakal nangtung sakitar $ 39 milyar dina 2013.

Dina 2013, 15% sadaya penjualan diperkirakeun asalna tina alat sélulér, kalayan tablet nyalira mangrupikeun 9% dominan pai ieu. Dina 2016, tablet nyalira bakal nyatakeun penting 17% tina sadaya penjualan. 

Alesan anu penting pikeun lonjakan nyaéta tingkat paningkatan adopsi tablet, sabab beuki seueur anu mésér alat anyar ieu. Ieu janten kabuktosan tina usum liburan anu nembé. Poé Natal 2012 ngiringan 17.4 juta aktip alat anyar, sacara signifikan naék tina 6.8 juta aktivasina alat énggal dina 2011. Sacara tradisional, babandingan alat anyar parantos opat smartphone pikeun unggal tablet. Tapi Poé Natal 2012 muncul deui kejutan, nalika 49% tina 17.4 juta alat énggal diaktipkeun saleresna tablet.

Pemasar anu hoyong tetep dina bisnis dina taun-taun ka hareup teu tiasa deui teu malire pamasaran tablet. Sedengkeun ieu museur ka m-commerce, penting pikeun ngartos pangaruh nomer ieu tina sudut pandang konvérsi sanésna ogé. Siklus pamasaran éta ngabutuhkeun seueur titik touch ku prospek ngan ukur pikeun ngahontal rapat sit down. Upami kontén sélulér anjeun henteu dioptimalkeun, maka aranjeunna moal tiasa ngajajah, nalungtik, sareng ngenalkeun merk anjeun. Optimalkeun situs sélulér anjeun. Gaduh seruan-to-aksi anu jelas sareng kandel. Kéngingkeun di buruan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.