Dirancang pikeun Nuduhkeun Sesuatu Ti Biasa

tombol beureum madascar

Barudak kuring teras-terasan nyindiran kuring kusabab cinta kuring kana pilem animasi - kuring ngan saukur teu tiasa nyukupan pilem éta. Nalika kuring ningali Madagaskar 2, kuring resep adegan ieu dimana lampu beureum mimiti hurung sareng pareum… tingali kumaha ditanganan ku pingguin dina roda:

Goréng pisan yén Analytics henteu teras-teras ngagaduhan lampu beureum kedip-kedip "dirancang pikeun nunjukkeun anu teu biasa" ogé buku manual ngeunaan cara ngalereskeunana. Tangtosna - sanaos aranjeunna manten - salami pesawat masih hiber, aranjeunna sigana bakal milih teu nanaon.

Organisasi ogé kagum ku jumlah anu beuki (sapertos abdi!). Masalahna nyaéta ilaharna aya carita dina jumlah anu kedah nyebarkeun bohlam beureum. Tugas anjeun salaku Marketer pikeun milarian aranjeunna… panginten lungsur pisan lalu lintas kata kunci, atanapi situs ngarujuk anu muncul entos entos dimana-mana.

Anu paling caket kana manual nyaéta naséhat anu tetep sapertos jalma Avinash Kaushik jeung analytics prakték pangalusna blog. Naon jinis lampu beureum anu anjeun parantos mendakan (atanapi teu dipaliré) dina Analytics anjeun?

Sugan anjeun kedah ngalakukeun hal éta sateuacan pesawat turun! Atanapi anjeun mendakan Laporan Analytics anjeun "geulis sareng rada hipnotik"?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.