Magento vs osCommerce vs OpenCart

e-commerce ngabandingkeun

Penjualan ecommerce global naék dina 19% per taun sareng henteu laun kapan. Ieu infographic ti Forix Web Design ngabandingkeun tilu tina platform ngarah - Magento, osCommerce sareng OpenCart, pikeun ngabantosan pangguna milih mana platform ecommerce anu pangsaéna pikeun situs karanjangna.

Katilu tina platform ieu langkung ti kakuatan langkung tina 30% pasar. Sanaos aya seueur pilihan deui, ngagunakeun platform ecommerce anu leres anu ngagaduhan komunitas pangembangan sareng dukungan anu ageung tiasa masihan anjeun ujung anu anjeun peryogikeun. Aranjeunna paling gancang dina nyoko kana strategi énggal - naha éta snippét beunghar or panggunaan mobile.

Magento vs osCommerce vs OpenCart

7 Komentar

  1. 1

    Hei Douglas, ieu mangrupikeun perbandingan anu saé. Anu kuring henteu ngartos nyaéta "X" @ "Magento -> Statistik". Malah édisi CE nyadiakeun loba laporan, nyaéta carts ditinggalkeun, topsellers, konsumén top jeung saterusna.

  2. 3

    osCommerce nyaeta sajarah, aturan Magento pikeun toko badag. OpenCart sareng PrestaShop saé pikeun anu langkung alit. Kuring nyarankeun pisan ka sadaya klien kuring pikeun migrasi ti osCommerce ka Magento, Presta atanapi OpenCart. Upami anjeun dina osCommerce - teraskeun

  3. 4

    "Magento téh alus pikeun situs badag" jeung "Opencart alus keur
    leutik” TEU BENER

    Kuring geus maca ieu di
    puluhan artikel na blog nulis up. pangalaman urang sabalikna.

    Kami geus ngadegkeun
    ukuran badag situs dagang Inten on OpenCart na Magento. Sareng sadar "OpenCart" langkung éfisién.
    Magento hogs seueur pangolahan server sareng langkung ti kirang langkung. 20,000
    produk DB indexing lebay. Pikeun toko anu diurus mandiri, kurva diajar pikeun toko magento
    nu boga teuing lungkawing .OpenCart ekstensi anu langkung mirah tur nyatu.

  4. 5

    Langkung ti 90% jalma terang yén magento aya di luhur sareng kalolobaan jalma sapertos kieu. tetep 10% teu resep ngan kusabab kuil na. Tapi tetep aranjeunna ningkatkeun éta .. thats why remaing people are also moves from all other platforms to magent .

  5. 6
  6. 7

    Hi Douglas,
    ngabandingkeun hébat. Teu aya ragu solusi Magento Ecommerce anu pangsaéna samentawis oscommerce mangrupikeun solusi anu lami. Jalma ayeuna pindah ka solusi anyar jeung leuwih efisien.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.