Magento vs osCommerce vs OpenCart

e-commerce ngabandingkeun

Penjualan ecommerce global naék dina 19% per taun sareng henteu laun kapan. Ieu infographic ti Forix Web Design ngabandingkeun tilu tina platform ngarah - Magento, osCommerce sareng OpenCart, pikeun ngabantosan pangguna milih mana platform ecommerce anu pangsaéna pikeun situs karanjangna.

Katilu tina platform ieu langkung ti kakuatan langkung tina 30% pasar. Sanaos aya seueur pilihan deui, ngagunakeun platform ecommerce anu leres anu ngagaduhan komunitas pangembangan sareng dukungan anu ageung tiasa masihan anjeun ujung anu anjeun peryogikeun. Aranjeunna paling gancang dina nyoko kana strategi énggal - naha éta snippét beunghar or panggunaan mobile.

Magento vs osCommerce vs OpenCart

7 Komentar

  1. 1

    Hei Douglas, ieu perbandingan anu saé. Anu kuring henteu ngartos nyaéta "X" @ "Magento -> Statistik". Bahkan édisi CE nyayogikeun seueur laporan, nyaéta gerobak anu ditingalkeun, topeller, palanggan top sareng sajabina.

    • 2

      Éta titik anu saé, @ google-65b2531b86017a5e6a499632b90ed9ce: disqus. Kuring henteu yakin yén kuring bakal ngagaduhan X éta, ogé. Sugan éta ngan ukur ngabandingkeun sareng gorobag anu sanés.

  2. 3

    osCommerce mangrupikeun sajarah, aturan Magento pikeun toko ageung. OpenCart sareng PrestaShop saé kanggo anu alit. Kuring nyarankeun pisan ka sadaya klien kuring pikeun hijrah ti osCommerce ka Magento, Presta atanapi OpenCart. Upami anjeun dina osCommerce - maju

  3. 4

    "Magento saé pikeun situs ageung" sareng "Opencart saé kanggo
    leutik ”TEU BENER

    Kuring parantos maca ieu dina
    puluhan tulisan sareng blog nyerat. Pangalaman urang sabalikna.

    Kami parantos netepkeun
    situs dagang Inten ukuran ageung dina OpenCart sareng Magento. Sareng sadar "OpenCart" langkung épisién.
    Magento hogs seueur pamrosésan server sareng langkung ti sakitar. 20,000
    produk DB indexing lebay. Pikeun toko anu dikelola sacara mandiri diajar kurva pikeun toko magento
    pamilik teuing lungkawing. Ekstensi OpenCart langkung mirah sareng seueur.

  4. 5

    Langkung ti 90% jalma terang yén magento aya di luhur sareng seueur jalma sapertos kieu. remaing 10% tong resep ngan kusabab templet na. Tapi tetep aranjeunna ningkatkeunna .. éta sababna jalma-jalma remaing ogé ngalih tina sadaya platform anu sanés janten magent.

  5. 6
  6. 7

    Hai Douglas,
    Babandingan anu saé. Teu diragukeun solusi Magento Ecommerce leres-leres saéna bari oscommerce mangrupikeun solusi anu lami. Jalma-jalma ayeuna ngalih kana solusi anu énggal sareng langkung éfisién.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.