Mailbutler: Tungtungna, Asistén pikeun Apple Mail anu Rocks!

mailbutler

Nalika kuring nyerat ieu, ayeuna kuring aya di mail naraka. Kuring ngagaduhan 1,021 email anu teu acan kabaca sareng anu sanés réspon kuring langsung kana pesen langsung ngalangkungan média sosial, telepon, sareng pesen téks. Kuring ngirim sakitar 100 email sareng nampi sakitar 200 email unggal dinten. Sareng éta henteu kalebet langganan buletin anu kuring resep. Koropak kuring teu kadali sareng koropak nol nyaéta réalistis pikeun kuring salaku dinosaurus pink.

Kuring parantos nyebarkeun seueur alat pikeun ngabantosan sareng kuring kantos nguciwakeun, ngalungkeun sadayana sareng wangsul ka Apple Mail anu umbulna, saringan, sareng daptar VIP mangrupikeun ramo anu kuring anggo kanggo bendungan. Éta henteu cekap, sanaos. Abdi masih frustasi. Abdi hoyong ngatur gelombang pamundut langkung saé. Sareng kuring terang yén pikeun unggal sababaraha ratus email, aya teras kasempetan pikeun sababaraha pasangan anu kuring kedah di luhur.

Kira-kira saminggu katukang, Thaddeus Rex, a ahli mérek anu tiasa dianggo sareng kami dina klien anu meureun atanapi henteu tiasa janten saksi kuring sacara terbuka nangis di payuneun koropak kuring, hayu atuh terang ngeunaan MailForler. Béda sareng seueur platform pihak katilu anu mariksa atanapi ngambil alih koropak anjeun, Mailbutler mangrupikeun tambahan anu ngahiji sacara mulus sareng Apple Mail. Saé pisan yén Apple kedah leres-leres nganunkeun perusahaan ieu sareng nambihan fitur ieu sacara standar.

Fitur Mailbutler

  • lilana - Ku ngagentos email anjeun bakal samentawis ngajantenkeun ngaleungit tina Koropak anjeun.
  • tracking - Nyanggakeun anjeun terang upami anu nampi saleresna muka email anjeun. Ieu alat anu saé pikeun ahli pamekaran bisnis ningali lamun prospek dibuka email intro atanapi proposal aranjeunna.
  • Scheduling - Jadwalkeun surélék anjeun pikeun dikirim dina tanggal sareng waktos khusus dina waktos payun.
  • Ngaleungitkeun Kirim - Kanggo sababaraha waktos anjeun tiasa ngaleungitkeun ngirim email sareng ngabenerkeun kasalahan poténsial.
  • Tandatangan - nyiptakeun tanda tangan email anu éndah ku milih antara sababaraha témplatna.
  • Awan Unggah - Mailbutler sacara otomatis ngamuat lampiran file ageung kana awan sareng nambihan tautan anu saluyu kana pesen anjeun.
  • Panginget Kantétan - Entong hilap ngalampirkeun file kana pesen deui anu anjeun sebutkan dina téks pesen.
  • Gambar Avatar - Kalayan Mailbutler anu ngirim email tiasa ditingali kalayan gampang ku gambar avatar warna-warni na.
  • Koropak Langsung - Akses kotak surat anjeun anu paling sering dianggo langsung tina bilah menu - hiji-klik jauhna ti mana waé
  • Emojis - Ikon-ikon alit anu menawan anu janten bagian tina komunikasi modéren ... ayeuna ogé dina email.
  • unsubscribe - Mailbutler ngagampangkeun langkung gampang tibatan anu sateuacanna pikeun lirén langganan buletin anu teu dihoyongkeun: Hiji klik!

Ieu gambar tina saderhana étaMailForler karya scheduling. Salah sahiji fitur anu kuring resep nyaéta ngajaga setting terakhir kuring - kitu kuring gaduh Dinten Bisnis Salajengna tabuh 8:00 énjing. Ieu saé kusabab kuring henteu paduli pisan pikeun jalma ningali yén kuring ngaréspon emailna di 2:48 AM, heh.

penjadwalan mailbutler

Fitur Kaayaan Mailbutler

  • tugas - Cirian surélék anjeun salaku barang-barang anu kedah dilakukeun pikeun henteu hilap deui kana tugas-tugas penting.
  • Koropak koropak - Boga istirahat, gaduh Mailbutler: Otomatis nganonaktipkeun akun email anu tangtu dumasar kana jam damel anjeun.
  • harga - Gancang bagikeun cutatan tina pesen email dina aplikasi atanapi jasa anu sanés.
  • Giphy - Kalayan Mailbutler anjeun gaduh aksés langsung kana gambar animasi trazillion pikeun langkung nganyatakeun diri.

Pasang Mailbutler GRATIS!

Abdi leres-leres bungah MailForler boga Koropak koropak fitur dina pamekaran. Sakali-kali kami nampi email telat wengi ti klién kalayan pamundut anu kami luncat. Sanés urang henteu hoyong responsif, tapi urang sering ngalatih palanggan kami yén aranjeunna sacara praktis tiasa ngahubungi kami nalika siang atanapi wengi ... sanés prakték anu saé kusabab kami sanés departemen dukungan. Abdi langkung resep liren nampi email dugi ka dinten bisnis salajengna. Klién kami anu ngagaduhan kaayaan darurat tiasa waé nelepon kami.

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan rujukan kuring dina pos kalayan harepan yén sapin ton anjeun masang sareng mayar jasa sareng kuring tiasa kéngingkeun gratis! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.