Mailjet Ngaluncurkeun Tés A / X dugi ka 10 Vérsi

logo mailjet

Béda sareng uji coba A / B tradisional, Mailjet urang Pangujian A / x ngamungkinkeun pangguna ngabandingkeun-ngabandingkeun nepi ka 10 versi email anu béda anu dikirim dumasar kana campuran dugi ka opat variabel konci: Garis Judul Email, Ngaran Pangirim, Balesan Ngaran, jeung eusi email. Fitur ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun nguji épéktipitas email sateuacan dikirim ka grup panarima anu langkung ageung, sareng nawiskeun nasabah anu wawasan tiasa dianggo pikeun sacara manual atanapi otomatis milih vérsi email anu paling épéktip pikeun ngirim panarima sésana dina daptar target na.

Fitur Babandingan Kampanye Mailjet masihan pelanggan kakuatan pikeun marios dugi ka 10 kampanye anu lalu-lami, janten pangguna tiasa nangtoskeun hasil kampanye langkung gancang tibatan anu sateuacanna sareng gampang nol dina kampanye anu paling épéktip unggal minggu, bulan atanapi taun.

Alat agrégasi platform ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngolompokkeun kampanye anu sami, sapertos pesen penjualan bulanan atanapi buletin mingguan, sareng kéngingkeun wawasan anu langkung jero dina email anu dijadwalkeun atanapi siklik. Ngagunakeun fitur ieu babarengan, klien bakal ngagaduhan sadayana inpormasi anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan email pangpinterna pikeun usahana, sapertos waktos pangsaéna taun pikeun ngajadwalkeun pengumuman ageung atanapi ngarencanakeun jual anu salajengna.

Salian ti fitur ngabandingkeun, Mailjet ogé ngadukung segmentasi (ngamungkinkeun pangguna pikeun ngirim versi email anu béda kana kontak anu béda), personalisasi (ngepaskeun email ka unggal kontak khusus individu), sareng parantos nambihan API pembaruan pikeun integrasi sareng sistem manajemen kontén, aplikasi, halaman wéb sareng CRM.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.