MainWP: Atur Pusat Situs WordPress anjeun

mainwp

Jalma anu hébat di Automattic parantos ngahijikeun pisan manajemén WordPress terpusat ngalangkungan ka aranjeunna jetpack plugin. Kuring parantos ngalaman hiji masalah sareng éta, sanajan, kaleungitan sadaya jaman baheula jetpack analytics nalika situs abdi kumaha waé nyambung sareng situs pementasan disambungkeun waé. Éta lumayan leutik - sareng kuring ngahaturkeun nuhun yén kuring gaduh Google Analytics ogé dipasang.

Upami anjeun henteu hoyong sadayana alat anjeun gumantung kana hiji platform anu masif sapertos jetpack, aya alternatifna. Anyar-anyar ieu, kelompok pangguna WordPress anu maju ngabahas MainWP. Ogé, MainWP nyandak pendekatan anu béda pikeun kumaha sababaraha situs dikokolakeun - sapertos ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun eusi sareng nambihan pangguna kana situs.

MainWP gaduh langkung ti 100,000 instalasi sareng tetep ngajaga fitur inti gratis anu mantap:

  • Manajemén Gampang - MainWP Dashboard nyandak repot pikeun ngatur téma sareng plugins anjeun. Anjeun tiasa langsung marios mana tina situs WordPress anjeun anu gaduh pembaruan anu sayogi tina hiji lokasi pusat. Ngan hiji klik bakal ngamutahirkeun sadayana pikeun anjeun.
  • Plugins Ditinggalkeun - MainWP mariksa status plugins sareng téma anu terakhir diénggalan upami anjeun teu acan diénggalan dina waktos anu khusus. Ieu masihan anjeun wawasan upami plugin atanapi téma panginten parantos ditingalkeun ku pangarang sahingga anjeun tiasa milarian plugin anu langkung énggal.
  • Hiji Pencét Akses - Kalayan Dashboard MainWP anjeun anjeun tiasa hilap ngetik unggal URL, lebet sareng kecap akses pikeun ngakses situs Child WP-Admin anjeun. Kami parantos ngaksés aksés kana sadaya situs WordPress anjeun kalayan aksés hiji-klik intuitif. Arahkeun ka sub-menu situs anjeun teras pencét tautan admin pikeun muka, sareng anjeun langsung lebet sareng siap ngatur. Teu aya deui login sareng kecap akses pikeun leungit!
  • Hiji Pencét Ngamutahirkeun - Kalayan Dashboard MainWP anjeun anjeun tiasa ngamutahirkeun sadaya situs anjeun ngan ku ngan ukur sakedik klik tombol, teu aya deui alesan pikeun lebet kana unggal situs anjeun mariksa apdet anu aya. Anjeun tiasa ogé ngajadikeun otomatis téma atanapi paningkatan plugin (atanapi henteu malire).
  • Cadangan anu dipercaya - Anggo fitur cadangan MainWP Dashboard anjeun sarengrasakeun jasa cadangan kualitas premium pikeun sadaya situs WordPress anjeun. Anjeun bahkan tiasa milih pikeun ngaluarkeun folder khusus anu henteu kritis pikeun misi. Anjeun tiasa ogé ngajadikeun otomatis cadangan anjeun sareng gaduh setting anu sanés pikeun situs anu béda-béda gumantung kana kabutuhan anjeun.
  • Manajemén eusi - nyebarkeun kontén kana situs ayeuna sakumaha gampangna. Pilih situs anjeun tina daptar, nyerat eusi, sareng terbit, tanpa repot lebet kana unggal situs. Éta ogé gampang pikeun ngatur tautan, koméntar, sareng spam ogé ngagunakeun périodeu masarkeun, ngahapus sareng fungsi spam urang.
  • Manajemén Panganggo - Ngatur pangguna dina situs murangkalih anjeun ayeuna sakumaha gampang tiasa. Anjeun tiasa ngatur sadaya pangguna ti sadaya situs langsung ti MainWP Dashboard anjeun tanpa kedah login ka masing-masing situs WordPress anjeun.
  • Timer hosted - MainWP Dashboard utama anjeun mangrupikeun plugin anu disayogikeun dina pamasangan WordPress anjeun nyalira sanés dina sérver swasta kami. Kami henteu nyimpen rékaman tindakan anjeun, situs Anak atanapi kumaha anjeun nganggo plugin na.

Ngadaptarkeun kaanggotaan sareng anjeun tiasa kéngingkeun aksés Kebat ti MainWP, langkung ti 36 ekstensi premium anu nambihan kamampuan mantap anu anjeun moal mendakan dimana waé. Pariksa link rusak, analisis kagancangan halaman, analytics integrasi, penjadwalan pos, manajemén setélan massal, monitoring waktos, sareng bahkan migrasi Blogvault.

Ngadaptarkeun MainWP Gratis!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kami ngan ukur nambalan jaringan dimana kami badé nempatkeun éta nganggo Whitney. Sajauh ieu, kami nganggo Managed WordPress Hosting pikeun ngagagalkeun sababaraha operasi ieu. Hate janten lembaga di industri hosting sareng manajemén situs - kuring langkung resep mayar langkung seueur pikeun host anu ngurus éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.