Kumaha Jantenkeun Kontén Anjeun Langkung Dibagi

tips bagi sosial

Judul infographic ieu leres Formula Rahasia pikeun Bagikeun Viral Sampurna. Abdi resep infographic tapi abdi sanés penggemar nami ... mimitina, kuring henteu percanten aya formula. Salajengna, kuring henteu percanten aya pangsa anu sampurna. Kuring yakin aya kombinasi faktor sareng kajadian anu nyababkeun eusi hébat dibagi. Sababaraha éta ngan saukur tuah sabab meunang di payuneun jalma anu leres anu leres-leres tiasa ngagedekeun jangkauan na. Faktor sanésna saé dibagi dina infographic ieu ti Gryffin, firma pamasaran online.

Konci pikeun nyiptakeun eusi anu hébat sareng tiasa dibagikeun nyaéta ngagaduhan kasaimbangan bahan anu pas. Anjeun kedah narik émosi anu leres, milih format sareng panjang anu pas, sareng gaduh visual anu leres. Naha anjeun terang yén, sanaos eusi kontén pondok langkung populér di kalangan pemasar kontén, tulisan antara 3,000 sareng 10,000 kecap paling pangsaéna?

Infographic ngalangkungan émosi, kognisi, panilitian, katerbacaan, visual, judul anu hébat, wibawa, pangaruh, waktos komo ngahudangkeun deui eusi anu langkung lami anu populér (strategi anu urang anggo unggal waktos. Martech Zone). Pastikeun ogé parios inpormasi anyar anu kami bagikeun dina 5 strategi pikeun ngabagi eusi anjeun.

TFF-M5-ViralShare

One comment

  1. 1

    Infographics hébat sareng daptar tip anu pohara mantuan. Gaduh visual penting pisan sabab éta anu narik perhatian masarakat ogé ngeposkeun dina waktos anu pas. Henteu bakal kapaké upami anjeun gaduh visual anu pangsaéna tapi masangkeun dina waktos anu teu seueur kagiatan. pos hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.