Kumaha Cara Ngalakukeun Automation Marketing Pikeun Anjeun

kumaha carana ngadamel automation pamasaran jalan

Aya seueur kabingungan di payun online dinten ayeuna ngeunaan automation pamasaran. Sigana wae perusahaan anu terang kumaha ngirim email dumasar kana kajadian anu dipicu nelepon nyalira automation pamasaran. Kami parantos diajar tina sponsor otomasi pamasaran kami, Katuhu Dina Interaktif, yén aya ciri anu béda pisan tina sistem otomatis pamasaran anu kedah dipilari ku unggal pamasar:

  • data - kamampuan pikeun ngumpulkeun data, boh ngalangkungan bentuk, atanapi ngalangkungan basis data palanggan sareng penjualan anu terpadu. Ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun leres-leres ngabagi komunikasi dina demografi, firmagraphics, riwayat mésér, sareng data kritis sanés.
  • nyetak - ngan saukur micu hiji acara sanés otomatisasi, tapi kamampuan pikeun niténan sababaraha interaksi lead atanapi customer na ngembangkeun modél nyetak anu ngagerakeun palanggan sapanjang siklus kahirupan pelanggan nyaéta kumaha anjeun leres-leres kéngingkeun pesen anu leres pikeun panarima anu pas dina waktos anu pas.
  • Drip sareng olahtalatah dipicu - Kadang-kadang micu email, sapertos dina karanjang balanja anu ditilar, tiasa dianggo saé. Tapi waktos sanésna anjeun kedah ngalirkeun inpormasi anu manpaat anu ngawartosan prospek anjeun dugi aranjeunna siap nyandak tindakan atanapi ngagaleuh. Drip marketing kritis, mawa pesen ka anu nampi nalika aranjeunna hoyong atanapi peryogi.
  • Integrasi Sosial - konsumén sareng kalungguhan berinteraksi sareng mérek via média sosial, henteu ngan ukur dina situsna atanapi ku halaman badarat. Platform otomatisasi pamasaran anjeun kedah tiasa ngukur pangaruh tina titik-titik éta.

Tangtosna idéntifikasi pengunjung, halaman badarat, email sareng pamasaran seluler, antarbeungeut pangguna saderhana mangrupikeun fitur hébat sistem pamasaran otomatis. Pilih platform otomatisasi pamasaran anjeun kalayan bijaksana. Kami nonton saloba perusahaan mésér sistem anu fitur anu aranjeunna henteu pernah nerapkeun - tapi mayar. Sareng kami ningali perusahaan-perusahaan sanés berjuang pikeun sadar sacara sadar balikna pameseran otomatisasi pamasaranna sabab sistemna teuing kawatesanan. Seueur platform otomatisasi pamasaran terbatas kana akuisisi, sareng henteu cekap difokuskeun kana ingetan sareng pamekaran konsumén.

Pikeun departemén pamasaran anu hoyong kéngingkeun kaunggulan kompetitif, pakakas otomatisasi pamasaran nawiskeun kamungkinan anu luar biasa. Salaku conto, perusahaan anu nanem modal dina perangkat lunak otomatisasi pamasaran biasana sadar 15 persén tabungan pikeun karya kréatipna. Malah langkung saé, kaseueuran perusahaan ngawitan sadar pangasilan dina investasi langsung - 44 persén sadar ROI dina genep bulan, sareng 75 persén ningali ROI dina sataun. Nanging, pikeun ngalakukeun ieu sadayana, anjeun kedah gaduh jalma anu pas dina tempatna.

ieu infographic automation marketing ti Adecco naha ngagaduhan karusakan anu hadé sareng prakték pangsaéna pikeun nempatkeun platform otomatis pamasaran anjeun pikeun dianggo.

Marketing-Automation-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.