Kumaha Nyepetkeun Loka WordPress anjeun

WordPress

Kami parantos nyerat, dugi ka tingkat anu hébat, éta dampak kagancangan kana kalakuan pangguna anjeun. Sareng, tangtosna, upami aya pangaruh kana paripolah pangguna, aya pangaruh dina optimasi search engine. Kaseueuran jalma henteu sadar sajumlah faktor aub dina prosés saderhana ngetik dina halaman wéb sareng gaduh halaman éta pikeun anjeun.

Ayeuna satengah tina ampir sadayana patalimarga situs mobile, éta ogé penting pikeun ngagaduhan halaman anu saé, gancang pisan supados pangguna anjeun henteu bouncing. Éta masalah anu gedé pisan anu dimekarkeun ku Google Kaca mobile anu gancangan (AMP) pikeun ngungkulan pasualan. Upami anjeun panerbit, kuring ngadorong anjeun pikeun ngonpigurasikeun sareng ningalikeun versi AMP tina halaman anjeun.

Upami anjeun pangguna WordPress, maka anjeun sigana bakal ngalaman masalah anu paling umum, nyaéta prosés anu laun. Ngolah laun tina WordPress janten masalah nyata nalika padamelan anjeun kapangaruhan ku teu aya situs anjeun.

Blogging Dasar 101

Infographic hebat ieu ti Blogging Dasar 101 ngalangkungan prosés logis pikeun ningkatkeun performa WordPress.

  1. Ngungkulan masalah éta tiasa ngalambatkeun situs anjeun. Émut yén situs anjeun tiasa ngajalankeun saé pisan dina waktos patalimarga anu laun, teras lirén nalika anjeun peryogi pikeun ngalakukeun pangsaéna - kalayan seueur tamu anu sakaligus.
  2. Dipiceun plugins teu perlu anu nyababkeun setrés teuing dina database anjeun atanapi ngamuat seueur teuing elemen dina halaman luar anjeun. Alat administrasi henteu ngagaduhan pangaruh anu penting, janten tong hariwang teuing.
  3. Optimalkeun basis data anjeun pikeun pamundut anu langkung gancang. Upami éta siga Perancis pikeun anjeun, teu kedah hariwang. Basis data beroperasi langkung gancang nalika data diindéks leres-leres di jerona. Seueur host anu henteu ngaoptimalkeun basis data anjeun sacara otomatis, tapi aya sababaraha plugins anu leres. Ngan pastikeun pikeun cadangan data anjeun kahiji!
  4. Jaringan Pangiriman Eusi gancang nganteurkeun eusi statik anjeun sacara régional ka pamiarsa anjeun. Kami parantos nyerat tinjauan anu saé, Naon CDN? pikeun ngabantosan anjeun ngartos.
  5. Nyepetkeun Isu Gambar ku ngirangan ukuran gambar anjeun tanpa ngorbankeun kualitas. Kami nganggo Kraken dina situs kami sareng éta parantos kuat. Anjeun ogé tiasa males muka gambar janten nembé nembongan nalika pangguna ngagulung ka aranjeunna dina tampilan.
  6. cache disadiakeun ku host kami, Flywheel. Upami host anjeun henteu nyayogikeun cache, aya sababaraha plugins anu hébat di luar sana anu bakal ngabantosan anjeun. Kami nyarankeun WP Rocket pikeun aranjeunna anu hoyong nyingkahan sadaya tweaking tina plugins sanés di ditu.
  7. Ngaleutikan sareng Ngaleutikan Code Anjeun, ngirangan jumlah file anu dicandak sareng ngaluarkeun rohangan anu teu diperyogikeun dina HTML, JavaScript sareng CSS anjeun. WP Rocket ngagaduhan fitur ieu ogé.
  8. Babagi Média Sosial kancing kedah pikeun situs mana waé, tapi situs sosial moal gawé bareng sareng parantos ngalakukeun padamelan anu pikasieuneun dina mastikeun tombolna henteu narik situs pikeun lirén. Kami resep pisan kana kustomisasi éta Shareaholic nyayogikeun - sareng anjeun bahkan tiasa monitisasi situs anjeun nganggo platformna.

Naha anjeun terang naha situs anjeun turun sadayana? Abdi ngadorong anjeun pikeun muka sareng ngatur jetpackplugin na sahingga anjeun tiasa ngawaskeun waktos situs WordPress anjeun. Mangrupikeun jasa gratis sareng hébat pikeun terang sabaraha sering situs anjeun ngagaduhan masalah kinerja. Ieu infographic lengkep!

Kumaha Nyepetkeun WordPress

6 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Disetél. Butuh waktu 22 detik turun unduh sareng pembaruan. Sareng 2 menit kuring ningali-ningali sareng bade, "antosan, éta?"

    Naon waé kecap nalika halaman, kategori, sareng arsip badé kenging cinta anu sami?

  4. 5

    Tulisan Éstu Bagus. Kuring mendakan langkung seueur poin tibatan postingan optimasi kecepatan sanésna.
    Kuring nuturkeun sababaraha poin anjeun ayeuna laju halaman kuring aya di handapeun 700ms. sateuacanna jam 2.10-an. Hatur nuhun pikeun tulisan anu saé ieu, pastina kuring bakal ngabagikeun ieu ka babaturan blogger kuring.
    salam,
    kathir.

  5. 6

    kalintang saé pisan mangpaat sareng bantosanna. abdi mendakan situs wordpress kuring teras-terasan lalaunan ... tulisan ieu ngabantuan kuring pisan sareng kuring mendakan sababaraha cara énggal pikeun ngaoptimalkeun situs abdi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.