Ngadamel Logo Web 2.0 anjeun

Pangaruh 2.0

Lucu teuing. Ngadamel Logo Wéb 2.0 anjeun nyalira di dieu (UPDATE: Situs parantos teu aya). Kuring mendakan ieu dina blog Peter Glyman.

6 Komentar

  1. 1

    Éta mangrupikeun halaman anu lucu & lucu. Éta ogé ngagaduhan - dina desain anu sami - jam wéb. Ketukan saha waé anu kuring ningali (sanaos kuring henteu kantos ngartos naha saha waé anu badé pasang jam dina halaman wébna ...)

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Kaayaan beuki parah, ayeuna ngan ukur aya 404 kasalahan. Bugger, sapertos kuring ngagaduhan ide anu saé dimana kuring tiasa nganggo épék éta.
    Nya, Internét is hal cairan.
    Hatur nuhun pikeun sadayana inspirasi - palinter pikeun ngan ukur ngamuat komunitas myBlog dina halaman payun.

    • 6

      Nuhun, Martin! Abdi parantos ngarobih entri. RE: Kuring parantos maén sareng sidebar supados langkung épéktip. The MyBlogLog javascript masih aya dina footer - janten para blogger anu nganjang masih dikenal dina halaman bumi, tapi kuring henteu hoyong ngalambatkeun sadaya halaman upami layananna jalan lambat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.