Ngadamel Logo Web 2.0 anjeun

Pangaruh 2.0

Lucu teuing. Ngadamel Logo Wéb 2.0 anjeun nyalira di dieu (UPDATE: Situs parantos teu aya). Kuring mendakan ieu dina blog Peter Glyman.

6 Komentar

  1. 1

    Éta mangrupikeun halaman anu keren & lucu. Éta ogé gaduh - dina desain anu sami - jam wéb. Ngéléhkeun salah sahiji anu sanés anu kuring tingali (sanaos kuring henteu kantos ngartos naha saha waé bakal masangkeun jam dina halaman wébna…)

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Hal-hal parantos parah, ayeuna ngan ukur aya kasalahan 404. Bugger, sapertos kuring ngagaduhan ide anu saé dimana kuring tiasa nganggo pangaruh éta.
    Nya, Internét is hiji hal cairan.
    Hatur nuhun pikeun sadaya inspirasi - pinter gaduh komunitas myBlog beban ngan dina kaca hareup.

    • 6

      Hatur nuhun, Martin! Kuring geus dirobah entri. RE: Kuring geus maén kalawan sidebar pikeun nyieun leuwih éféktif. The MyBlogLog javascript masih dina footer – jadi maranéhanana blogger nu nganjang masih dipikawanoh dina kaca imah, tapi kuring teu hayang ngalambatkeun sadaya kaca lamun layanan maranéhanana ngajalankeun slow.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.