Markus Pembuatna Kagungan Sosial Dina Tong - Langkung Cai Cabang, Punten!

Abdi nembé maca tulisan dina Garéja Palanggan, ditulis ku Jackie Huba sareng Ben McConnell (dua jalma paling palinter dina bisnis ieu), ngeunaan hoopla over at Tandha Maker. Maker's Mark mangrupikeun salah sahiji mérek dina payung tina Kulawarga balok produk

Malah réréncangan urang di Raidious, Dodge Lile, ngacapruk sareng sababaraha paniténan anu bijil. Sigana Mark's Maker parantos mutuskeun pikeun ngencarkeun produkna pikeun inventarisasi anu teras-terasan, sareng kukituna minuhan paménta anu ningkat. Serangan anu dicandak ku mérek Marker's Maker ku ngabagi kaputusan ieu ngalangkungan halaman wébna, sareng saluran sosial, ogé, nyanggakeun ngan saukur nyarios yén kuring bakal nginum langkung seueur bourbon akhir-akhir ieu upami kuring Rob atanapi Bill Samuels.

Ku kaseueuran koméntar anu kuring kantos baca, éta Klub Sosial Markus Pembuatna ayeuna digambarkan boh salaku juru salamet, salaku koréktor jalan anu saleresna, atanapi saluran anu ngonci dina kaputusan goréng anu teu dihaja. Tapi kuring gaduh sababaraha koméntar tambahan, pengamatan, sareng rekomendasi. Markus Pembuat urang pasti bakal sadar yén aya mérek, teras aya merek.

Seueur produk dina portopolio produk di Beam pasti moal aya dina panilitian sapertos dimana perhatosan prihatin. Tapi kumaha upami Laphroaig? Ardmore? Courvoisier? Sadaya ieu ogé mérek Balok. Abdi henteu tiasa mikirkeun kaputusan anu langkung gampang, langkung saderhana tibatan ngaganggu produk anu parantos tahan waktos. Tapi antosan, naha pasar sadar parobihan produk ieu mangtaun-taun? Naha parobihan parantos dilakukeun tanpa béja ka konsumen? Abdi cangcaya.

Intina mah ieu. Sakali anjeun ngagaduhan mérek, produk, anu anjeun salaku panyayogi ngartos ampir suci, naha anjeun ngadamel parobihan anu penting, tanpa aya interaksi sareng tanggapan ti konsumen? Kaseueuran produk anu hébat bakal ngagaduhan satia nuturkeun lila-lila sanggeus éksékutip pamasaran sareng pasukan lebah pagawé na ngalih ka mérek énggal, ka perusahaan énggal. Ieu dimana seueur mérek gagal kumaha aranjeunna caket kana média sosial.

Aranjeunna ningali média sosial salaku ngan saluran sejen, Tanpa ngawangun komunitas anu ngadukung brand anu damel pikeun damel raket sareng mérekna. Anjeun ngan saukur henteu tiasa ngalakukeun ieu ngalangkungan Twitter sareng Facebook nyalira, sareng ngawangun hubungan anu berkelanjutan sareng mangpaat. Pasti, platform sosial ieu tiasa dijantenkeun saluran komunikasi pikeun masarakat, tapi penting ngawangun portal padet, grup fokus virtual upami anjeun kersa, sareng nganggona ieu salaku lokasi interaksi. Naha ieu sami sareng rame? Jauh ti éta. Merek anjeun henteu terang ngeunaan saha anu aya dina riungan, sareng warna naon anu aranjeunna anggo.

Dilema Bourbon ogé nunjukkeun salah sahiji realitas kritik anyar pamasaran dina abad ka-21. Pamasaran henteu aya dina rohangan anu kosong, diséréskeun ti aula manajemén produk, dukungan pelanggan, sareng suite eksekutif. Éta kedah patalina sareng kaputusan penting anu mangaruhan mérek, dimana waé mérekna berinteraksi sareng nasabah. Ieu mangrupikeun janji nyata kumaha sosial tiasa sareng kedah dianggo, kumargi halangan anu kantos aya ayeuna kirang aya hubunganana. Nanging, urang henteu kedah ningali sagala hal sosial salaku supir anu nyababkeun usaha ieu. Sareng ngalakukeun anu sanés nyaéta réaksi réaksional dina arena dunya anu disosialisasikeun. Markus Pembuat sacara harfiah dipaksa kana sudut, sareng éta nempatkeun tim pamasaran Beam dina tempat anu sigana bertentangan sareng kode pamasaran maranéhanana.

Iklan sareng pamasaran kedah: "Ukur nunjukkeun inpormasi anu leres ngeunaan kakuatan alkohol sareng henteu nekenkeun kakuatan alkohol salaku atribut positif mérek." Kodeu Marketing Beam.

Naha anjeun Markus Maker's, atanapi merek naon waé, luangkeun waktos, sareng ngupayakeun ngalakukeun sababaraha kerja keras di tukangeun layar, sateuacan anjeun ngandelkeun bidang sosial pikeun méréskeun sadaya masalah anjeun. Sareng inuman tanggung jawab.

 

2 Komentar

  1. 1

    I get why they wanted to make the change, but it was a bad decision from the start. When I heard it on the news I laughed to my wife and said “Yeah that won’t work out well.” and look.. it didn’t.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.