MakeWebBetter: Ngawangun sareng Ngembang Usaha Ecommerce anjeun nganggo WooCommerce sareng Hubspot

MakeWebBetter Hubspot WooCommerce Ecommerce Integrasi

Teu aya ragu anu jangkauan jauh na Hubspot salaku CRM sareng platform otomatisasi pamasaran sareng WordPress salaku Sistem Manajemen Eusi. Kusabab éta plugin saderhana sareng tambahan, WooCommerce parantos ngembang popularitas salaku platform ecommerce pikeun gampang dilaksanakeun.

Sedengkeun WordPress parantos ngaluarkeun CRM nyalira, platformna henteu ngagaduhan kematangan Hubspot pikeun kamampuanna pikeun ngajalankeun prosés kana strategi akuisisi sareng ingetan hiji organisasi. HubspotKopling anu terjangkau pikeun manajemén hubungan pelanggan (CRM) sareng otomatisasi pamasaran ngajantenkeun platform anu saé pikeun diterapkeun di perusahaan anu ngembang prosés pamasaran sareng strategi na.

Di sisi séjén persamaan, Hubspot'S CMS henteu asak sapertos WordPress, atanapi aranjeunna nawiskeun salah sahiji jinis solusi e-commerce proprietariat. Upami bisnis anjeun hoyong sadayana kaunggulan CRM, solusi e-commerce, sareng otomatisasi pamasaran ... anjeun kedah ngahijikeun. Hatur nuhun, Hubspot sareng WordPress gaduh fitur integrasi anu mantep sareng pangsa pasar anu nyebar anu aya solusi pikeun dipilih tina éta ngalakukeun trik.

MakeWebBetter: Hubspot sareng WooCommerce

Perusahaan kuring ngabantosan ngalaksanakeun sareng ngahijikeun solusi… sareng mangrupikeun usaha anu mahal. Ngiringan konsultan sareng sumber daya pamekaran tiasa ngarugikeun perusahaan ratusan rébu dolar - teu kakantun dina pangropéa sareng paningkatan anu sering diperyogikeun. Hasilna, hal anu munggaran anu urang lakukeun salaku konsultan nyaéta milari solusi anu dihasilkeun anu parantos diadopsi sareng anu gaduh reputasi anu saé.

MakeWebBetter mangrupikeun salah sahiji perusahaan ... henteu ngan ukur tim pangembang plugin, tapi agénsi anu ngabantosan ngalaksanakeun sareng ngalayanan Hubspot sareng palanggan WordPress. Éta ogé Anggota Emas ti Hubspot Program Rakan Solusi. Kalayan kecap séjén, aranjeunna ngagaduhan sumberdaya khusus pikeun teraskeun ningkatkeun, ngabaru, sareng ngajaga solusi na.

Khusus pikeun Hubspot jeung WooCommerce, plugins sareng tawaran jasa opsionalna bakal ngabantosan anjeun ngahijikeun dua sumber data, ngalirkeun kagiatan e-commerce deui Hubspot, sareng ngajantenkeun data tiasa diaksés pikeun komunikasi pamasaran anu dipersonalisasi pikeun ngabantosan konversi sareng kasempetan upsell.

Kumaha Ngahijikeun Hubspot sareng WooCommerce

MakeWebBetter urang Hubspot sareng integrasi WooCommerce tiasa dihontal dina 5 léngkah konci:

  1. Sambungkeun karanjang balanja WooCommerce anjeun Ka HubSpot
  2. Mutuskeun lapangan anjeun sareng grup khusus pikeun ngahijikeun kana HubSpot
  3. Bagéan petunjuk anjeun ku HubspotDaptar Cerdas sareng recency, frekuensi, sareng moneter (RFM) Segmentasi.
  4. Aktipkeun alur kerja pamasaran ecommerce prebuilt di Hubspot pikeun ngajalankeun konversi.
  5. Ngawangun laporan pikeun ngabayangkeun penjualan sareng pertumbuhan bisnis anjeun.

Aliran kerja pamasaran Ecommerce sateuacanna kalebet:

  • Aliran Kerja Pamulihan Gorobag Anu Ditinggalkeun - Ngabantosan anjeun kéngingkeun gorobag anu ditilar sareng ngantepkeun palanggan anjeun bérés ngagaleuh ku serangkaian email, nawiskeun kupon diskon.
  • Ngabagéakeun Palanggan Anyar & Kéngingkeun Aliran Kerja 2 - Surélék ieu micu saatos mésér munggaran sareng didesain kanggo masihan konsumén sababaraha eusi anu manpaat anu pikaresepeun aranjeunna.
  • Desain MQL Konversi Alur Kerja - Aliran kerja ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun miara pamasaran mumpuni (MQLs) toko anjeun. Éta museur kana ngarobih ngawujud ka konsumén. Aliran kerja ieu bakal sacara otomatis nyiptakeun serangkaian email anu otomatis sareng ngirim kana MQL dina waktos anu pas.
  • Itungan ROI - Aliran kerja ieu bakal ngabantosan ngitung Return On Investment (ROI) kanggo kampanye pamasaran anu béda sapertos MQL Nurturing, Wilujeng Palanggan Anyar sareng Kénging Pesenan ka 2 sareng sajabina.
  • Tuturkeun Nurture - Seuseueurna, teu dipalire. masih, pangpentingna. Alur kerja anu kirang difokuskeun dirancang pikeun ngajantenkeun anjeun nyambung sareng palanggan salami sapanjang perjalanan palanggan. Rangkaian surélék susulan sareng inpormasi khusus, poéna, jsté sareng seueur deui.

MakeWebBetter Hubspot sareng WooCommerce WordPress Plugins

  • Hubspot WooCommerce Integrasi Pro - leyuran otomasi penjualan sareng pamasaran anu kuat, anu ngabantosan Pemasar eCommerce pikeun ngarobih lead kana konsumén. Mangrupikeun solusi perangkat lunak anu siap dianggo anu tiasa ngahijikeun WooCommerce (platform e-commerce ngarah di pasar anu ngaliput 30% sadaya situs wéb) sareng HubSpot. HubSpot mangrupikeun alat otomasi pamasaran inbound anu sampurna pikeun WooCommerce.

Ngamimitian kalawan Hubspot sareng Integrasi WooCommerce

  • Pamaké Hubspot Sync WordPress - ngajadikeun otomatis prosés singkronisasi sadaya inpormasi palanggan anjeun ka HubSpot pikeun aksés langkung gancang sareng prosés nyandak kaputusan anu épisién. Kalayan Field to Field Sync pikeun HubSpot, anjeun tiasa gampang map sipat hubSpot kontak sareng lapangan pangguna WordPress.
  • Hubspot WooCommerce Ditinggalkeun Pamulihan Gorobag Balanja - pulih penjualan anu ditilar di toko WooCommerce anjeun ku ngirim panginget email otomatis ka konsumén anjeun, anu parantos ngantunkeun e-store anjeun tanpa ngalengkepan pameseran.
  • HubSpot Cokot Quote - leyuran pamasaran sadaya-dina-hiji anu masihan anjeun rohangan terpusat pikeun ngahubung sareng poténsi anjeun, ngatur pamundut kutipan anjeun sareng ngarobih kana penjualan, langsung ti HubSpot CRM anjeun (CRM anu paling kuat) sareng ogé, nyetél-na pelacak na zona
  • Tawaran HubSpot pikeun Kaanggotaan WooCommerce - ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur anggota situs anjeun nalika HubSpot nganyahokeun tahap perjanjian, rencana sareng tanggal buka sareng nutup.
  • HubSpot Deal Per User - ngamungkinkeun para pangguna ngarobih poténsial diobral kana nguruskeun HubSpot kalayan tahap deal anu pas, alur kerja otomatis, jumlah, sareng tanggal panutupan Monitor produk anjeun, penjualan sareng pendapatan ngalangkungan Pipa E-commerce sareng WooCommerce Penjualan Pipa dina Dashboard Wawasan E-commerce anu nembe dirancang
  • Generasi Kodeu Kupon Dinamis HubSpot - leyuran pinter sadaya-dina-hiji anu otomatis ngahasilkeun kode kupon Digital anu ditargetkeun anu ditebus ngan sakali, dumasar kana peringkat HubSpot RFM palanggan anjeun ayeuna.

Pariksa Sadaya Produk sareng Jasa MakeWebBetter

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.