Nyiptakeun Kalolobaan Monetisasi Anjeun

Depositphotos 8874763 m 2015

Monetisasi blog sesah kecuali upami anjeun gaduh seueur patalimarga atanapi upami anjeun ngagaduhan tempat hébat. Kuring ngajalankeun sababaraha téknologi iklan anu béda dina situs abdi sareng parantos kagum kana pendapatan anu parantos kahontal. Salah sahiji masalah sareng ngajalankeun ruang iklan nyaéta nguntungkeun tina perumahan. Naha anjeun ngajalankeun iklan tampilan? Spanduk? Tombol? Tautan téks?

Kuring yakin ieu gagasan dina usaha anyar sapertos Proyék Rubicon (anu parantos ningkatkeun pendapatan kuring dina iklan bayar-per-klik tilu kali dina blog kuring). Sistemna ngawaskeun kinerja iklan sareng ngaluyukeun iklan anu ditayangkeun di dinya saluyu.

Perhatikeun dimana kuring mutuskeun 'maénkeun' sareng masihan rekomendasi kuring sorangan ... henteu saé:

Kinerja Proyék Rubicon

Generasi Salajengna tina Monetisasi

Salajengna dina wéb mangrupikeun aplikasi anu bakal ngamungkinkeun duanana panerbit sareng pangiklan ngadalikeun sadayana, sanaos. KonteksWeb, perusahaan iklan kontekstual terkemuka ngumumkeun kamari yén aranjeunna ngaluncurkeun Meja Dagang Agénsi Bursa ADSDAQ. Ieu mangrupikeun blurb tina Kaluaran Pers aranjeunna:

Agénsi nyanghareupan masalah anu nekad pikeun méakkeun média anu épéktip sareng aksés kana wawasan anu tiasa dipilampah dina waktos fragméntasi pemirsa. Aranjeunna bakal nganggo Meja Dagang Agénsi Bursa ADSDAQ pikeun ngahubungkeun kinerja pikeun kontéks dina méakkeun média kampanye digital. Ngagunakeun mesin kontekstual waktos anu sami anu ngajantenkeun bisnis média perusahaan, agénsi digital tiasa nganggo méja Perdagangan ADSDAQ Exchange Agency dina mésér dina portal, jaringan iklan sareng mésér khusus situs kanggo ngarecah pamésan kana kategori kontén sareng ngahubungkeun kinerja kampanye sareng kategori-kategori éta . Jasa ieu ngoperasikeun misah tina bisnis média perusahaan.

Sakali anu mésér atanapi analis nampi analisis ieu, agénsi tiasa? Ku mencét tombol? Mésér langkung seueur inventarisasi anu damel pikeun kampanye tinangtu sareng ngajual inventaris naon waé anu henteu nguntungkeun harepan aranjeunna.

Kalayan ADSDAQ (henteu acan dilaksanakeun dina blog abdi), kuring tiasa nyetél harga minimum pikeun perumahan abdi TAPI ngalayanan iklan sanésna upami teu aya anu badé mésér. Naon ideu anu saé!

ADSDAQ Monetisasi

Kalayan kecap séjén, upami kuring nyatakeun tombol kénca luhur hargana $ 150, hiji Pangiklan dina ADSDAQ tiasa ngamankeun jabatanana sareng mayar hargana. Nanging, upami teu aya anu ngegel, abdi tiasa ningalikeun iklan alternatip di ditu. Calakan pisan. Ayeuna anjeun mutuskeun naon perumahan anjeun hargana! Kuring badé ngagali anu langkung jero ieu sareng ngaharepkeun leres-leres ékspérimén dina sababaraha bulan ka payun sareng ADSDAQ. Bagéan anu pangageungna nyaéta kuring henteu kedah ninggalkeun jalma anu kuring anggo ayeuna!

Tulisan dina Yahoo! Usaha

4 Komentar

  1. 1

    Nuhun kana hulu - nembé didatangan sareng ngadaptar. Kuring masih bingung ngeunaan kumaha kuring bakal ngabéréskeun sadaya pendapatan-iklan kuring dina sadaya situs abdi ... ieu tiasa ngabuktoskeun rada nguntungkeun.

    Salam,

    Barbara

  2. 2

    Douglas– hatur nuhun kanggo tulisanana! Kuring jawab program panerbit di Rubicon Project. Abdi resep ngadangu pangalaman positip anjeun sareng program kami. Tim kami parantos damel pisan pikeun ngabantosan penerbit sapertos anjeun ngasilkeun artos tina iklan dina situs anjeun bari damel kirang.

    Pasti tetep kami dipasang dina eupan balik anjeun.

    JT
    Proyék Rubicon

    • 3

      Nuhun parantos mampir, JT.

      Rubicon henteu maén saé sareng ADSDAQ janten kuring kedah narik metoda éta. Iklanna némbongan tapi teu aya kaciri nembongan pikeun ngadaptar dina Rubicon. Urang moal tiasa ngagaduhan éta! Jigana kuring bisa 'nyalsikeun' éta ku ngaladénan halaman ngalangkungan iframe, tapi éta mangrupikeun hal anu sakedik.

      Abdi lungsur catetan kanggo ngadukung wengi ayeuna. Kudos sanés dina layanan palanggan anjeun - anjeun sadayana luar biasa.

      Doug

  3. 4

    Hai Douglas,

    Éta leres-leres cara anu saé pikeun nempatkeun tulisan ieu kanggo dibagi sareng kami. Produkna saé-saé teuing leres janten leres sareng kuring ngarep pisan yén langkung seueur jalma anu bakal ngadaptar.

    Pikeun kuring, kuring bakal gancang-gancang ngalakukeun éta.

    Salam,
    Derrick Tan
    http://www.learn-internet-marketing-free.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.