Naha Lalaki sareng Awéwé langkung milih Warna Anu Béda?

warna génder

Kami parantos nembongkeun sababaraha infografis anu hébat dina kumaha warna pangaruh kabiasaan mésér. Kissmetrics ogé parantos ngembangkeun hiji infographic anu nyayogikeun sababaraha input dina nargétkeun génder anu khusus.

Kuring reuwas kana bédana ... sareng jeruk éta ditingali salaku mirah!

Papanggihan sanésna dina Warna sareng Génder

  • Biru anu paling umum warna karesep diantara lalaki boh awéwé.
  • Héjo ngahasilkeun perasaan nonoman, kabagjaan, kahaneutan, akal, sareng tanaga.
  • Jalu condong ngagugulung kana warna anu langkung cerah, sedengkeun awéwé ngahiji sareng nada anu langkung lemes.
  • 20% awéwé namina coklat salaku warna anu paling henteu dipikaresepna.

Ti dinten éta orok dibawa ka bumi sareng dibantingkeun dina simbut pink atanapi biru na, implikasi parantos dilakukeun ngeunaan jenis kelamin sareng warna na. Sanaos henteu aya aturan konkrit ngeunaan naon warna anu sacara éksklusif feminin atanapi maskulin, aya panilitian anu dilakukeun salami tujuh dekade katukang anu narik sababaraha generalisasi.

Warna tiasa pangaruh anu luar biasa dina pendapat sareng paripolah konsumén. Sareng salajengna, éta tiasa gaduh pangaruh ku jenis kelamin.

Téori Warna sareng Temuan Génder Infographic

One comment

  1. 1

    bagan pai ieu nyasabkeun pisan…. Anjeun ningalikeun warna karesep sareng anu paling henteu dipikaresep dina bagan pai anu sami anu henteu raos. Bagan pai kedah ngan ukur nembongkeun bagian-bagian tina hiji, sareng dina hal ieu "karesep" sareng "pangsaeutikna karesep" aya dua "wholes"

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.