Nalika Mal janten Datacenters…

mall timur laut

Kamari dinten anu saé di Piala Kacang. Patric mampir ti Noobie, Doug Theis ti Datacenters garis kahirupan sareng engké di beurang, Adam ti Téks Ku Paménta.

Lifeline Datacenters ngagaduhan carita anu leres-leres cool, sareng ironis di fasilitas Eastgate Mall anu énggal. Jurnal Bisnis Indianapolis mangrupikeun carita ngeunaan aranjeunna nalika réngsé mésér, tapi ayeuna fasilitasna ayeuna hirup deui. Éta mangrupikeun datacenter anu lengkep sareng unggal bel sareng wisel, sareng kuring yakin hiji-hijina Tingkat IV di Indianapolis - sareng anu panggedéna di tengah-tengah.

50 taunPoto ti DeadMalls.com.

Eastgate Mall diwangun taun 50an sareng mekar dina taun 70an. Tadina sacara resmi maot saatos 50 taun tina jasa. Diwangun dina jangkungna ngawangun Nuke sareng USSR, sababaraha mall ngagaduhan tempat sampah bawah tanah anu diwangun ku kiridit pajak féderal dina waktos éta. Janten - didieu anjeun ngagaduhan fasilitas sareng ton rekaman alun-alun, aksés kana patalimarga, sababaraha pakan listrik, generator, pendinginan, panyumputan bom ... sareng mall mati.

Naon anu anjeun lakukeun sareng mall kosong?

mall timur lautNgawangun datacenter di jerona, tangtosna! Kuring henteu yakin saha anu ngagaduhan visi aslina pikeun proyék ieu, tapi éta cemerlang - sareng ironis. Ayeuna yén seueurna ritel parantos ngalih online, kumaha tiis yén mall dialihkeun kana datacenter? Éta ironis pamungkas dina buku kuring! Eastgate panginten parantos nutup panto na jalan-jalan sababaraha taun ka pengker, tapi éta ngagaduhan kasempetan pikeun dihirupkeun deui janten salah sahiji 'mall' panggedéna-jual, di nagara éta!

Kuring badé nyobian nyetél waktos kanggo wisata sareng Doug dina minggu payun atanapi langkung. Abdi henteu tiasa ngantosan kanggo ningali naon anu parantos aranjeunna laksanakeun!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring resep Piala Kacang sareng ngobrol sareng anjeun Doug. Urang kedah ngalakukeun éta langkung sering. Jeung cacah kuring dina nalika anjeun meunang tur (nu séjén) puseur data anyar Doug!

  3. 3
  4. 4

    Hatur nuhun pikeun pangakuan, Doug. Abdi gaduh waktos hébat ngobrol sareng anjeun sareng Patric sareng staf Piala Kacang kamari. Kami bakal ngatur tur Eastgate pikeun anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.