Merek Anjeun Kedah Di Media Sosial

sasak média sosial

pangusaha_in_a_bowler_hat.jpgSakali-kali kuring mendakan tulisan anu nyarioskeun kumaha jalma henteu hoyong "kalibet" sareng mérek dina média sosial sareng mérek anjeun anu kedahna teu aya, éta kedahna jalma, jst, sareng sajabana.

Panganyarna nyaéta tulisan ti Mike Seidle, blogger lokal sareng jalma bisnis. Abdi hoyong miheulaan yén kuring henteu terang Mike sareng kuring henteu aya anu ngalawan anjeunna. Kuring nuturkeun anjeunna dina Twitter sareng kuring pikir anjeunna umumna ngagaduhan sababaraha pamikiran anu saé ngeunaan blogging bisnis sareng média sosial, nanging kuring masih teu satuju sareng Mike ngeunaan hal ieu.

Henteu kunanaon pikeun mérek anjeun dina Twitter - janten dina Facebook - aktip dina média sosial. Bener pisan, sareng kusabab sababaraha alesan.

  1. Éta masihan palanggan pikeun anjeun hiji titik pikeun ngumpulkeun berita sareng inpormasi ngeunaan perusahaan anjeun.
  2. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawas paguneman.
  3. Éta ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng mérek sanés sareng kamungkinan ngajalin hubungan sareng parterneship dumasar kana interaksiana dina média sosial.

Mike nunjukkeun yén jalma-jalma hoyong hubungan sareng jalma sanés. Leres, ieu leres, tapi henteu hartosna anjeun henteu tiasa ngukir rohangan pikeun mérek anjeun ogé. Ieu sababaraha cara anu épéktip pikeun ngalakukeun ieu:

  1. Ngaku saha anu tweet / ngapdet Facebook sareng sajabana atas nami perusahaan anjeun: Ku nyayogikeun sababaraha rupa anu nyata éta ngabantuan manusiawi merek anjeun. FreshBooks ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ieu halaman Twitter maranéhna.
  2. Ngidinan karyawan anjeun berinteraksi dina média sosial dina tingkat pribadi AND atas nama perusahaan anjeun: Kuring ngatur akun twitter kami kitu ogé urang kaca Facebook tapi kuring ogé gaduh akun pribadi kuring nyalira. Seueur tinaFormstack Pelanggan henteu hoyong nuturkeun kuring, sabab ogé, kadang kuring resep ngobrolkeun olahraga, atanapi murangkalih abdi atanapi naon waé anu kajantenan. Janten, seueur anu kuring carioskeun henteu saé pikeun aranjeunna. Tapi kuring ogé mangrupikeun pangacara sareng penginjil pikeun tukang ngawangun onlineFormstack , sareng nalika masuk akal, kuring nyarioskeun hal-hal hébat anu urang lakukeun dina akun pribadi kuring. Éta masihan wawasan pikeun jalma anu nuturkeun kuring kana naon anu kuring lakukeun pikeun kahirupan sareng ngabantosan aranjeunnaFormstack . Pemberdayaan mérek sareng padamel anjeun sareng éta bakal mayar.
  3. Kagungan kapribadian. Upami anjeun badé kalibet salaku mérek anjeun dina média sosial nunjukkeun sakedik kapribadian. Kami terang yén mérek sanés manusa, tapi langkung "kahirupan" anjeun tiasa masihan mérek anjeun dina média sosial langkung seueur nilai anu anjeun bakal kéngingkeun tina berinteraksi ngalangkungan sababaraha médium.

Satuju? Teu satuju? Boga ideu anu sanés ngeunaan cara ngagunakeun mérek anjeun dina média sosial, hayu atuh terang dina koméntar!

4 Komentar

  1. 1

    Pos hébat! Titik anu sanés anu kuring émut nyaéta jalma-jalma moal nuturkeun, janten kipas, sareng sajabana… tina mérek anu aranjeunna henteu hoyong kalibet. Janten upami aranjeunna nuturkeun atanapi kipas maka éta yakin yén aranjeunna hoyong berinteraksi / kalibet. Tingali dina halaman kipas Facebook pikeun YATS! Aranjeunna gaduh rébuan fans sareng interaksi anu hébat sareng konsuménna.

  2. 2
  3. 3

    Kami parantos ngalaman seueur kasuksésan nganggo média sosial kalayan mérek kami di Imah goréng. Jigana trikna nyaéta ngagunakeun éta dina cara anu béda tibatan anjeun ngalakukeun jinis média tradisional anu sanés. Salaku conto, Twitter mangrupikeun cara anu saé pikeun berinteraksi sacara individual sareng konsumén - upami aya anu nyebatkeun patarosan ngeunaan mérek kami, urang ngajawab aranjeunna langsung deui sacara pribadi sareng teras sareng humor sareng kapribadian anu macét.

    Imah goréng

  4. 4

    Abdi satuju.

    Tingali ku cara kieu. Bagian tina naon anu anjeun lakukeun ku Sosial nyaéta kalibet. Kuring bakal nyayogikeun jalma anu saleresna dina waktos Dursasana upami anjeun ngahargaan hubungan!

    Nanging, bagian sanés anu anjeun lakukeun nyaéta narik atanapi ngundang. Anjeun hoyong ngajantenkeun jalma sadar. Seueur ieu lumayan generik. Éta sanés papacangan pribadi. Éta Tweeting ngeunaan kontén anyar anu anjeun sayogi, atanapi Tweeting ngeunaan eusi batur anu anjeun resep kusabab éta resonates sareng olahtalatah anjeun nyalira. Éta barang henteu peryogi jalmi anu sajati.

    Anu pamungkas, aya waktos nalika anjeun hoyong ngajantenkeun merekna jelas kusabab anjeun kedah nyarios anu cukup komérsial. Upami jalma asli ngalakukeun éta, éta bakal ngarusak kaaslianana. Upami mérek ngalakukeun éta, éta dipiharep kabiasaan.

    Nembe nyerat tulisan blog ngeunaan strategi pikeun Pamasaran Sosial di dieu:

    http://corpblog.helpstream.com/helpstream-blog/20...

    Cheers,

    Bob Warfield
    CEO Bantuan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.