Merek Anjeun Kedah Di Media Sosial

sasak média sosial

pangusaha_in_a_bowler_hat.jpgSakali-kali kuring mendakan tulisan anu nyarioskeun kumaha jalma henteu hoyong "kalibet" sareng mérek dina média sosial sareng mérek anjeun anu kedahna teu aya, éta kedahna jalma, jst, sareng sajabana.

Panganyarna nyaéta tulisan ti Mike Seidle, blogger lokal sareng jalma bisnis. Abdi hoyong miheulaan yén kuring henteu terang Mike sareng kuring henteu aya anu ngalawan anjeunna. Kuring nuturkeun anjeunna dina Twitter sareng kuring pikir anjeunna umumna ngagaduhan sababaraha pamikiran anu saé ngeunaan blogging bisnis sareng média sosial, nanging kuring masih teu satuju sareng Mike ngeunaan hal ieu.

Henteu kunanaon pikeun mérek anjeun dina Twitter - janten dina Facebook - aktip dina média sosial. Bener pisan, sareng kusabab sababaraha alesan.

  1. Éta masihan palanggan pikeun anjeun hiji titik pikeun ngumpulkeun berita sareng inpormasi ngeunaan perusahaan anjeun.
  2. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawas paguneman.
  3. Éta ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng mérek sanés sareng kamungkinan ngajalin hubungan sareng parterneship dumasar kana interaksiana dina média sosial.

Mike nunjukkeun yén jalma-jalma hoyong hubungan sareng jalma sanés. Leres, ieu leres, tapi henteu hartosna anjeun henteu tiasa ngukir rohangan pikeun mérek anjeun ogé. Ieu sababaraha cara anu épéktip pikeun ngalakukeun ieu:

  1. Ngaku saha anu tweet / ngapdet Facebook sareng sajabana atas nami perusahaan anjeun: Ku nyayogikeun sababaraha rupa anu nyata éta ngabantuan manusiawi merek anjeun. FreshBooks ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ieu halaman Twitter maranéhna.
  2. Ngidinan karyawan anjeun berinteraksi dina média sosial dina tingkat pribadi AND atas nama perusahaan anjeun: Kuring ngatur akun twitter kami kitu ogé urang kaca Facebook tapi kuring ogé gaduh akun pribadi kuring nyalira. Seueur tinaformstack Pelanggan henteu hoyong nuturkeun kuring, sabab ogé, kadang kuring resep ngobrolkeun olahraga, atanapi murangkalih abdi atanapi naon waé anu kajantenan. Janten, seueur anu kuring carioskeun henteu saé pikeun aranjeunna. Tapi kuring ogé mangrupikeun pangacara sareng penginjil pikeun tukang ngawangun onlineformstack , sareng nalika masuk akal, kuring nyarioskeun hal-hal hébat anu urang lakukeun dina akun pribadi kuring. Éta masihan wawasan pikeun jalma anu nuturkeun kuring kana naon anu kuring lakukeun pikeun kahirupan sareng ngabantosan aranjeunnaformstack . Pemberdayaan mérek sareng padamel anjeun sareng éta bakal mayar.
  3. Kagungan kapribadian. Upami anjeun badé kalibet salaku mérek anjeun dina média sosial nunjukkeun sakedik kapribadian. Kami terang yén mérek sanés manusa, tapi langkung "kahirupan" anjeun tiasa masihan mérek anjeun dina média sosial langkung seueur nilai anu anjeun bakal kéngingkeun tina berinteraksi ngalangkungan sababaraha médium.

Satuju? Teu satuju? Boga ideu anu sanés ngeunaan cara ngagunakeun mérek anjeun dina média sosial, hayu atuh terang dina koméntar!

4 Komentar

  1. 1

    pos hébat! Poin anu sanés anu kuring badé lakukeun nyaéta jalma-jalma moal nuturkeun, janten kipas, jsb… tina merek anu aranjeunna henteu hoyong kalibet. Janten upami aranjeunna nuturkeun atanapi kipas maka janten alesan yén aranjeunna hoyong berinteraksi / kalibet. Tingali halaman kipas Facebook pikeun YATS! Aranjeunna gaduh rébuan fans sareng interaksi hébat sareng para nasabah.

  2. 2
  3. 3

    Kami parantos suksés nganggo média sosial sareng merek kami di Imah goréng. Kuring pikir trikna nyaéta ngagunakeun éta dina cara anu béda ti anu anjeun lakukeun ku jinis média tradisional anu sanés. Salaku conto, Twitter mangrupikeun cara anu saé pikeun berinteraksi sacara individu sareng para nasabah - upami aya anu nga-tweet patarosan ngeunaan merek kami, kami langsung ngawaler aranjeunna sacara pribadi sareng salawasna humor sareng kapribadian anu kurang ajar.

    Imah goréng

  4. 4

    Abdi satuju.

    Tingali dina cara kieu. Bagian tina naon anu anjeun lakukeun sareng Sosial nyaéta kalibet. Kuring bakal nyadiakeun jalma nyata dina waktu papacangan lamun ngahargaan hubungan!

    Tapi, bagian séjén tina naon anu anjeun lakukeun nyaéta narik atanapi ngajak. Rék nyieun jalma sadar. Seueur ieu lumayan umum. Éta sanés papacangan pribadi. Ieu Tweeting ngeunaan eusi anyar nu nuju sadia, atawa Tweeting ngeunaan eusi jalma séjén anjeun resep sabab resonates kalawan olahtalatah anjeun sorangan. Éta barang henteu peryogi jalma anu leres.

    Anu pamungkas, aya kali nalika rék nyieun brand atra sabab kudu nyebutkeun hal geulis komérsial. Upami jalma nyata ngalakukeun éta, éta ngarusak kaaslianana. Upami merek ngalakukeun éta, éta diperkirakeun kabiasaan.

    Kuring nembe nyerat postingan blog ngeunaan strategi pikeun Pemasaran Sosial di dieu:

    http://corpblog.helpstream.com/helpstream-blog/20...

    Cheers,

    Bob Warfield
    CEO Helpstream

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.