Ngatur Sababaraha Instansi WordPress nganggo ManageWP

managewp Fitur anyar

Kami sacara harfiah parantos nandatanganan 3 deui palanggan WordPress dina minggu kamari sareng paméntana terus tumuh. Nalika urang teraskeun ngatur sareng ngawas situs klien kami, waktosna urang mimitian milari sistem pikeun ngabantosan ngajantenkeun langkung épisién. NgaturWP mangrupikeun konsol manajemén WordPress anu inklusif anu masihan pangguna kakuatan lengkep sareng kontrol lengkep dina ngatur ampir sadaya situs WordPress dina cara anu paling gampang.

NgaturWP

Fitur ManageWP

  • Hiji-Akses aksés - aksés hiji-klik intuitif pikeun ngatur sadaya situs WordPress anjeun.
  • Manajemén Gampang - Tingali situs WordPress mana anu ngagaduhan téma sareng plugins anu kedah diperhatoskeun. Sareng hiji klik, sadaya plugins sareng téma anjeun diénggalan.
  • ngawaskeun uptime - Kalayan alat monitoring waktos premium, anjeun bakal mastikeun yén situs WordPress anjeun bakal tetep ngajalankeun lancar sahingga bisnis anjeun tiasa teras fungsina dina kapasitas pinuh. Tapi upami aya anu lepat, anjeun bakal janten anu mimiti terang.
  • Siaga lalu lintas - Naha aya jalma anu numbu ka anjeun? Naha postingan pangénggalna parantos viral? Naha situs anjeun diserang ku bot spam? Kalayan alat waspada anu kuat, anjeun bakal tiasa ngawas paku lalu lintas. Ayeuna anjeun tiasa pastikeun ngamangpaatkeun kasempetan anu hébat.
  • Analisis SEO - Naha nyéépkeun artos dina bungkus SEO mahal? Kami kalebet alat analisa SEO anu kuat tanpa biaya tambahan. Anggo inpormasi ieu pikeun terang dimana anjeun nangtung, sareng anggo éta pikeun ningkatkeun jajaran mesin pencari anjeun.
  • Google Analytics - Pariksa kinerja situs anjeun mangrupikeun angin ngahiliwir kalayan integrasi Google Analytics kami. Sadaya inpormasi penting anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan anu tepat ngeunaan arah mana waé situs WordPress anjeun kedah tiasa sayagi.

One comment

  1. 1

    Senang Senén ka anjeun!
    Abdi bogoh sabtu minggu tilu dinten-sareng nyekel sababaraha bacaan blog.
    Miharep ieu mendakan anjeun ngalakukeun anu saé pisan sareng mugia ngaraosan istirahat sareng sinar panonpoé!
    Ciao ciao ayeuna~
    tulus,
    Cherelynn
    http://makeupuniversity.blogspot
    PS Inget, MINGGU REMAJA dimimitian 1 Pébruari jeung giveaways anu badag tambah celeb ditulis tulisan rumaja!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.