Kumaha Cara Sacara Manual Migrasi Instalasi WordPress

Depositphotos 20821051 s

Anjeun hoyong pikir yén mindahkeun situs WordPress anjeun tina hiji host kana host anu sanés leres-leres gampang, tapi éta leres-leres tiasa frustasi. Kami sacara harfiah ngabantosan klien tadi wengi anu mutuskeun ngalih ti hiji host ka host anu sanésna sareng gancang janten sési ngungkulan. Aranjeunna ngalakukeun naon anu biasa dilakukeun ku jalma - aranjeunna ngempelkeun sadayana instalasi, ngekspor basis data, mindahkeun kana sérver anu énggal sareng ngimpor basis data. Teras kajadian éta… halaman kosong.

Masalahna nyaéta sadaya host henteu didamel sami. Seueur anu gaduh vérsi Apache anu béda kalayan modul anu béda dijalankeun. Sababaraha gaduh masalah ijin anu funky anu nyababkeun masalah dina muatkeun file, ngajantenkeun aranjeunna ukur maca, sareng nyababkeun masalah upload gambar. Anu sanésna gaduh versi anu béda tina PHP sareng MySQL - masalah anu parah dina industri hosting. Sababaraha cadangan nyertakeun file anu disumputkeun anu ngabahayakeun host anu sanés kusabab caching proprietari sareng alihan dina sérver.

Sareng tangtosna, ieu henteu kalebet watesan unggah file. Éta ilaharna mangrupikeun masalah anu munggaran upami anjeun ngagaduhan instalasi WordPress anu ageung ... file database ngan saukur ageung teuing pikeun diunggah sareng diimpor ngalangkungan admin MySQL.

Aya sababaraha alat anu hébat di luar sana pikeun ngabantosan, sapertos CMS kana CMS. Anjeun tiasa ogé ngamanpaatkeun Automattic's sorangan VaultPress jasa - ngan ukur nyadangkeun situs, masang WordPress seger dina host anyar, pasang deui VaultPress, sareng cageur deui situs. Jalma ieu parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngabéréskeun seueur masalah anu anjeun bakal jalankeun nalika anjeun nyobian hijrah halaman wéb.

Nanging, urang condong kana nyalira dina hal ieu sareng, anu matak nyeri, sering dilakukeun ku nyalira. Abdi resep faktor pamasangan anu seger nalika ngalih ka host anu anyar tibatan nyeret masalah sareng kami. Janten ieu léngkah anu kami anggo:

  1. We cadangan sadayana instalasi sareng situs sareng unduh sacara lokal pikeun dijaga aman.
  2. We ékspor basis data (henteu teras kalebetkeun sareng cadangan) sareng unduh sacara lokal pikeun dijaga aman.
  3. We masang WordPress seger dina sérver anu énggal sareng jalankeun.
  4. We tambahkeun plugins hiji-hiji pikeun mastikeun yén aranjeunna sadayana cocog sareng tiasa dianggo. Sababaraha pangembang plugin parantos ngalakukeun padamelan anu saé dina kalebet setélanana dina alat ékspor atanapi nyayogikeun ékspor sareng impor setélan nyalira.
  5. We ngekspor eusina ti situs anu aya nganggo alat Ékspor WordPress anu diwangun langsung kana WordPress.
  6. We impor eusi éta kana situs énggal nganggo alat Impor WordPress anu diwangun kana WordPress. Ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun nambihan pangguna ... rada kuli tapi kedah usaha.
  7. We FTP folder wp-content / uploads dimana sadaya aset file kami anu diunggah aya kana sérver anu énggal, mastikeun idin file leres diatur.
  8. Kami nyetél éta setélan permalinks.
  9. We zip up téma sareng masangkeunana ngagunakeun pamasang téma WordPress.
  10. Kami nempatkeun téma langsung na ngawangun deui ménu.
  11. We balikan deui widget sareng nyalin / nempelkeun eusi sakumaha mistina ti anu lami dugi ka sérver anu énggal.
  12. We ngorondang situs pikeun milarian masalah naon waé anu aya dina file anu leungit.
  13. We sacara manual marios sadaya halaman tina situs pikeun mastikeun sadayana katingali saé.
  14. Upami sadayana katingalina saé, urang bakal ngapdet setélan DNS kami pikeun nunjuk host anyar sareng langsung hirup.
  15. Kami bakal mastikeun yén Setélan Pilarian Blok dina Setélan Maca ditumpurkeun.
  16. Urang tambihan wae CDN atanapi cache mékanisme anu diijinkeun pikeun host énggal supados situsna gancang. Kadang-kadang ieu plugin, anu sanés mangrupikeun bagian tina alat host.
  17. Urang gé recrawl situs kalayan Pakakas Wébmaster pikeun ningali naha aya masalah anu ditingali ku Google.

Kami bakal ngajaga host lami salami saminggu atanapi langkung ... upami aya sababaraha masalah bencana. Saatos saminggu atanapi langkung saé ngajalankeun ogé, kami bakal nganonaktipkeun host lami sareng nutup akun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.