Pabrikan Gagasan

lampu lampu

Salami ratusan taun, definisi tina ngahasilkeun diwajibkeun aya garis pabrikan anu nyandak produk tina bahan baku kana barang pikeun pasar. Kabeungharan diukur dina ton sareng rekaman sareng inventaris. Bank nginjeum artos dumasarkeun sabaraha banda anu anjeun kagungan. Sistem pendidikan urang nyiapkeun nonoman urang pikeun némbongan dina waktuna, meunang antrian pikeun ngalakukeun hiji pagawéan, sareng padamelna beulah… warna biru janten leungeun maranéhna kotor sareng bodas diawaskeun.

Politikus kami nguciwakeun yén kami kaleungitan padamelan manufaktur ... yén aranjeunna parantos angkat ka luar negeri ka daérah anu gaduh tenaga kerja langkung mirah sareng henteu aya peraturan. Éta sadayana nuju ucing-ucing bawa deui. Bawa aranjeunna deui ka saha? Barudak urang jero pisan hutang saatos ngabiayaan pendidikan anu pangsaéna di planét. Aranjeunna nuju lulus langsung kana pangangguran. Usaha henteu ngiringan ... aranjeunna masih ngusir jalma.

Pabrikan barang-barang henteu mulih. Malah ku kabeneran éta janten kanyataan, bank urang, pamimpin urang, sareng sistem urang masih nangtoskeun kasuksésan dumasar kana sabaraha widget anu dikintunkeun sareng paménta widget éta. Naha éta telepon sélulér atanapi garis kode, produktivitasna masih didasarkeun tina produk. Tapi produk-produk manufaktur sanés deui anu urang hébat, atanapi tiasa urang lakukeun éta kabisa ku kabeungharan nagara urang.

Sasarengan, ku munculna média digital, urang nuju nyaksian pasar énggal. Pasar ideu. Komputasi sareng konéktipitas anu murah parantos nyiptakeun jalan tol pikeun urang ngangkut ideu éta. Di DK New Media, urang gaduh palanggan dugi ka Swiss, désainer di Rumania, panaliti di India, sareng kami nuju ngadamel ideu Ieuh di Amérika Serikat. Kami parantos ngembangkeun cara anu unik sareng anu diproduksi pikeun ngaudit, ngalaksanakeun sareng ngukur kasuksesan inbound sareng klien kami.

Urang condong mikir idéasi salaku hiji léngkah anu ngarah kana produk. Éta henteu kedah leres pisan. Idéasi tiasa be produk. Aya seueur perusahaan, kalebet seueur klien kami, anu nanem modal pikeun ideu kami. Pasti, sering aya anu tiasa dikirimkeun langsung anu dibarengan ku éta… audit, infografis, analisis, tulisan blog. Tapi sababaraha kali, éta ngan saukur ideu. Sareng nalika urang tiasa nyandak ideu éta sareng ngarobih janten palanggan, éta mangrupikeun hasil bisnis anu pantes dimodalan.

Garis produksi kami dipak, sareng paménta na ningkat. Masalahna, tangtosna, nyaéta sistem henteu terang kana paménta atanapi produkna. Sistem masih nyebat ieu a palayanan. Sistem tetep percanten yén upami kuring badé mekarkeun bisnis kuring, éta hiji-hijina cara pikeun ngalaksanakeunna nyaéta pikeun nambahan jumlah pagawé kuring. Teu aya pinjaman pikeun pabrik gagasan, henteu aya firma investasi pikeun pabrik gagasan, sareng henteu aya pangakuan kana hasil anu dihasilkeun ku anu gagasan.

Ieu sanés keluhan, ieu mangrupikeun pengamatan sareng ajakan bertindak. Sagala hal anu urang nanem modal mangtaun-taun di Silicon Valley sareng di unggal Universitas pikeun nyiapkeun kami pikeun waktos ieu ... sareng kami niupkeunana. Kami ngepak otak barudak urang ku pendidikan anu pangsaéna tapi aranjeunna henteu ngagaduhan inspirasi sareng sumber daya pikeun nyandak ideu na sareng ngajalankeunana.

lampu lampu

Teu aya waktos anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu. Kami ngagaduhan ékonomi global dimana urang tiasa ngadamel ideu ku épisiénsi anu luar biasa… ngumpulkeun sumber ti unggal juru dunya, ngamanpaatkeun sajumlah alat gratis sareng murah ngalangkungan Internet pikeun ngawangun jalur produksi, sareng nganteurkeun ideu urang pikeun dijual di pasar ... sanés bulan atanapi taun ... tapi dina sababaraha jam sareng dinten.

Seueur anu nyalahkeun jalma-jalma dina mikir yén, ampir 40 juta jalma teu boga padamelan, ieu waktos anu paling parah lepas pantai padamelan. Sanés waktos anu paling parah, éta waktos anu pangsaéna. Upami anjeun tiasa nyandak ideu, ngembangkeun éta, sareng nganteurkeunana nganggo sumberdaya luar darat, anjeun tiasa kéngingkeun ka pasar sareng ngajualan langkung gancang sareng langkung mirah. Upami anjeun tiasa ngajualna, anjeun teras tiasa nanemkeun deui pendapatan éta sareng numuhkkeun bisnis anjeun. Tumuwuhna éta anu ngamungkinkeun urang pikeun nyewa hiji tim di dieu di Indianapolis.

Dina sababaraha minggu, urang bakal hirup sareng sistem kontén anu bakal ngamungkinkeun kami nyambungkeun sadaya klien kami ka langkung ti 160 sumber di panjuru dunya. Tim kami bakal ngawangun alur kerja, ngarakit tim, ngatur, sareng nyebarkeun kontén anu dikembangkeun ngalangkunganana. Hasil akhirna mangrupikeun produk kualitas luhur anu diwangun gancang sareng meujeuhna. Kami nuju ngawangun garis manufaktur kami!

Waktosna kakuatan politik, kakuatan kauangan sareng kakuatan bisnis pikeun mikawanoh kasempetan anu urang gaduh di payuneun urang. Waktosna sistem pendidikan urang pikeun mere ilham sareng ngadidik murid urang - henteu ngan ukur dina cara mikir, tapi kumaha cara nyandak ideu na ka pasar. Pasar pikeun ideu teu aya watesan, éta pasar panggedena aya.

Urang kedah teraskeun ningkatkeun pakakas pikeun pasar ieu, sacara pinuh nganggo jalan tol inpormasi anu parantos aya ku alat sosial, kolaborasi, alur kerja sareng alat kerja tim anu langkung lengkep di dunya. Urang kedah ngadorong sareng mere ilham ka pasar ideu. Urang kedah nanem modal dina pasar ide. Teu aya waktos anu langkung saé tibatan ayeuna dina industri manufaktur… pabrik ideu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.