Kumaha Kumaha Pangiklan Modal dina Maret Madness?

Pamasaran Maret Madness

Dina 2015, aya 11.3 juta rata-rata pemirsa tina Madness NCAA's March, babarengan sareng rékaman 80.7 juta streaming video langsung pemirsa. Kaulinan anu paling diawaskeun katarik 28.3 juta total pemirsa. Upami anjeun henteu nganggap éta masalah ageung, anjeun kedah nyobian damel di kota Indianapolis bulan ieu (dimana kantor kami aya)! Urang bakal damel ti bumi sabulan.

ieu infographic ti Koeppel Direct nyorot mérek kasempetan anu luar biasa sareng para pemasar kedah ngahontal penggemar olahraga ngalangkungan iklan cross-alat salami Maret Madness.

Statistik pamasaran Maret Madness taun ka tukang sacara mengejutkan - 126 mérek nyéépkeun $ 1.163 milyar dina tipi televisi 30 detik anu rata-rata $ 1.55 juta unggal-unggal dina Maret Madness. Tapi éta ngan ukur puncak gunung es. Usum pamasaran Maret Madness mangrupikeun kasempetan ageung pikeun iklan antar-alat, sareng pamirsa Maret Madness taun ayeuna diproyeksikeun tiasa diaksés langkung seueur kontén jauh tina tipi.

Belanja iklan digital dina Maret Madness $ 30.4 milyar dina smartphone sareng tablet sareng pastina bakal ngéléhkeun éta catetan taun ayeuna. $ 27.6 milyar anu sanésna diséépkeun dina iklan desktop sareng laptop nalika 17.8 juta jam streaming pidéo.

Nalika layar kadua sareng katilu janten langkung populér, pangiklan damel kanggo ngamangpaatkeun paningalian lintas-alat antara televisi, desktop, tablet sareng smartphone.  Panasaran saha deui anu ngarencanakeun kas, dimana aranjeunna ngarencanakeun nyéépkeun dolar iklan éta, sareng persis sabaraha? Ieuh…

Belanja Iklan Madness Maret

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.