Pelanggaran sareng Pertahanan Generasi Paménta

paménta generasi infographic

jeung Maret Madness Sweet Genep belas kaulinan anu dilakukeun, integral panginten ieu bakal janten waktos anu sampurna pikeun ngaeksploitasi minat olahraga koléasitas personas target na. The anyar Ngahijikeun infographic mangrupikeun waktos anu saé, infographic anu lucu nganggo anu dijilbab ipis, tapi mugia métafora baskét inpormasi pikeun ngagambarkeun kauntungan tina ngajadikeun otomatis usaha generasi paménta pihak katilu.

Titik konci infographic diantarana:

  • Pelanggaran Goréng - Tugas manual sareng waktos réaksi laun
  • Nyinggung hébat - Otomatis pikeun nyetak langkung seueur kasempetan
  • Pertahanan Goréng - Nyanggakeun data anu rusak bakal leueur
  • Pertahanan hébat - Meungpeung data anu rusak

ngumpulkeun nyayogikeun sababaraha statistik anu saé ... sanés ngan ukur hemat waktos anu tiasa dilakukeun ku tim anjeun, tapi kanaékan percepatan generasi paménta anu ngarah ka hasil bisnis anu langkung ageung. Kaseueuran infographic museurkeun kana kabersihan, kalengkepan sareng gerak data anu diperyogikeun pikeun udagan anu langkung saé sareng gancang.

Paménta Data Kabersihan Data Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.