Pasar Sapertos Blogger Ibu

Blogger ibuIbu-ibu.jpg ngabogaan parantos aya dina berita akhir-akhir ieu kusabab karepna pikeun barang gratis sareng tunjangan anu sumping kalayan awéwé anu hadé.

Anu ngajantenkeun blogger ibu sapertos anu dipilarian tina pro PR sareng pemasar nyaéta aranjeunna tiasa ngagerakkeun kelompok awéwé ageung (seuseueurna), anu percanten kana naon anu aranjeunna carioskeun, parantos ngawangun dirina salaku penasihat anu dipercaya, sareng terang naon anu dipikahoyong ku komunitasna. Janten, naon anu diajar para pemasar ti blogger mommy?

Janten markisa:

Karep anu ngagaduhan blogger ibu moal tiasa dipalsuan sareng karep anjeun pikeun bisnis anjeun ogé henteu kedah dipalsukan. Blog anu paling suksés nyaéta anu parantos diwangun ku karep pikeun panulis, kulawarga, padamelan sareng kulawargana, sareng sajabana Salaku pamasar anjeun kedah nangtoskeun naon anu dipikaresep ku perusahaan. 37 Sinyal parantos ngawangun handap anu ageung sakitar karepna pikeun parangkat lunak anu épéktip sareng efektif.

kampanye Monitor parantos ngawangun pakakas pamasaran email anu hébat sakitar karep email anu dirancang ogé. Naon waé karep anjeun, jantenkeun pamasaran anjeun sareng émut, palanggan anjeun tiasa nyarioskeun karep nyata tina hal anu didamel!

Ngadamel Konéksi

Hubungan sareng pamiarsa na anu dilakukeun ku para blogger ibu anu pangsaéna. Aranjeunna terang tombol naon anu kedah didorong sareng kumaha ngajalankeun pamiarsa na pikeun aksi sabab ngagaduhan hubungan anu umum. Yakin, henteu sadaya pemasar tiasa gaduh beungkeut unik sapertos keibuan sareng konsuménna, tapi aranjeunna tiasa mendakan sababaraha tautan umum.

Salaku pamasar anjeun kedah ngartos naon anu diperyogikeun ku palanggan sareng kumaha anjeun tiasa nyambung sareng aranjeunna. Naha éta ngalangkungan a survey online saderhana, atanapi ngalangkungan alat online sanés sapertos Média Sosial, milarian cara pikeun nyambung sareng konsumén anjeun penting pisan dina dunya pamasaran hiji-ka-hiji ieu.

Rally pikeun Cukang lantaranana:

Seueur blogger indung parantos ngiringan ngarautan. Naha éta panyakit atanapi Cookies Pramuka Gadis. Salaku bisnis karep anjeun tiasa ditingali ngalangkungan naon anu anjeun percanten. Naha anjeun ngagaduhan masalah anu sadar sacara sosial atanapi anu nyababkeun pikeun alat anu saderhana, langkung épéktip, anjeun tiasa ngiringan konsumén sareng konsumén poténsial sareng ngajantenkeun pangacara merek anjeun diwangun sakitar kapercayaan anu dibagikeun. 

Bisi, Salesforce gancang dikenal salaku No Software CRM sareng ayeuna pamer 59,000 perusahaan salaku pangguna solusi na. Aranjeunna kaluar ngayun ngalawan solusi CRM anu dihijikeun dina sérver perusahaan sareng CRM anu didemokratisasi ku ngamungkinkeun anjeun ngakses databés anjeun dimana waé di dunya.

etos ngawangun mérek cai sakitar sabab - cai bersih pikeun barudak - sareng ngabantosan ngahontal distribusi Starbucks. Nalika anjeun mésér Étos anjeun mésér éta pikeun kapercayaan yén barudak kedah ngagaduhan cai bersih. Merek anjeun kedah nangtung pikeun anu menonjol, tapi émut upami anjeun nangtung pikeun sagala hal anu teu tiasa nangtung pikeun naon waé ... janten pilih wijaksana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.