Panilitian Pasar Terjangkau tina Parabot Pasar

MarketTools

Bulan kamari Zoomerang gabung Martech Zone salaku sponsor téknologi urang. Kami parantos gaduh waktos anu saé pikeun nganggo alat survey gampang sareng, pangpangna, diajar kumaha mendesain polling sareng survey anu ngahasilkeun hasil. Henteu dugi wawancara kami sareng jalma anu hébat dina timna kami sadar yén Zoomerang langkung ti ngan ukur solusi survey.

MarketTools

Parusahaan indung Pakakas Pasar nawarkeun desain sareng minuhan jasa pikeun survey. Harga serendah $ 1499, pamaca blog Martech tiasa ngamangpaatkeun jasa Pasar Parabot. Pakakas Pasar ngagaduhan langkung ti 2 juta jalma sayogi ... sareng anjeun tiasa ngabagi duanana sacara demografi atanapi géografi! Éta Pelayanan Penelitian Pasar anu luar biasa!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.