Pemasar Sangkan Pinuh ku Crap

Paparazzi

influencer-project.pngAbdi ngupingkeun Proyék Influencer. Éta proyék anu saé pisan - 60 menit tips 60 detik tina Saha nu saha dina wéb nyarioskeun nyiptakeun pangaruh online. Kuring tiasa rada pait yén kuring henteu diondang pikeun ngabantosan, tapi nalika ngupingkeun jalma-jalma ieu ... kuring sadar yén seueur diantara aranjeunna ngan ukur kosong pisan.

Mimiti, nalika anjeun maca daptar, lakukeun tugas di imah anjeun ... kaseueuran jalma-jalma saleresna henteu ngawangun pangaruhna sacara online. Aranjeunna parantos pangaruh teras salajengna indit online. Masih, anu sanés gaduh pangaruh sabab nyerat buku anu suksés atanapi nyiptakeun usaha anu suksés. Kalayan kecap séjén, aranjeunna parantos ngagaduhan pangaruh. Kitu cenah, kuring ngahargaan aranjeunna sadayana pikeun kerja keras anu parantos aranjeunna laksanakeun ... Kuring ngan ukur henteu satuju yén aranjeunna ahli mangaruhan jalma online.

Teu percanten ka abdi? Indit turun daptar jalma sareng bunderan anu saleresna nyiptakeun pangaruhna sacara online.

Anne Handley, Anne Holland, Brian Clark, Jason Niagara, Liz Strauss, Hugh MacLeod, Dan Schawbel, Steve Woodruff, Chris Garrett… Pikeun nyebatkeun sababaraha ... teu aya anu terang saha jalma-jalma ieu sateuacan aranjeunna goresan, getih sareng ngarayap jalanna pangaruh. Aranjeunna tumaros ku nyandak résiko, nyimpen di piggy bank pikeun ngarambat ka konperénsi, damel dugi ka jam isuk-isuk, nyulap padamelan sadidinten sareng nyarioskeun gigs, kaleungitan padamelan, nyerat blog sareng ebook ...

Jalma-jalma ieu ngahontal pangaruh dina jaringanna kalayan teu kendat gawé teuas.

Sababaraha urang kuring terang kaéran yén kuring ngamimitian bisnis suksés kirang ti sataun. Dina kirang ti sataun? Leres? Jalma - Kuring parantos ngerjakeun ieu salami dasawarsa! Sapuluh taun meunang masalah sareng bos kuring pikeun blog ngeunaan palanggan. Mangtaun-taun teu bobo. Taun 7 dinten minggu damel. Mangtaun-taun hirup dina Internét. Kuring bahkan henteu caket kana lingkungan anu sami pangaruh sareng jalma-jalma dina proyek - tapi kuring terang kumaha kerasna aranjeunna damel pikeun dugi ka tempatna.

Bagéan anu lucu nyaéta, nalika anjeun ngupingkeun Influencer Project, sababaraha influencers ieu sabenerna geus poho persis kumaha maranehna dugi ka dinya! Abdi henteu nguping hal sapertos…

Gabung sareng ngamimitian résiko anu kajantenan ngajantenkeun bajilions, nyerat buku anu laris, janten intimidator kaustik anu lucu pisan, ngamimitian agénsi tradisional anu suksés sareng teras ngalakukeun gerakan online, janten ahli luar talian ...

Kuring ngadangu omong kosong sapertos gabung kana jaringan sosial atanapi mimitian nganggo sababaraha alat online. Dupi anjeun ngaheureuyan abdi? Pakakas ngan ukur éta ... alat! Pasihan kuring kotak cet sareng sababaraha minggu sareng kuring bakal nunjukkeun lukisan anu bieu cocog sareng tingkat kaparigelan kelas opat. Méré alat online pikeun jalma pikeun pangaruh henteu ngabantosan aranjeunna pikeun pangaruh langkung ti masihan laboratorium pikeun ngabantosan kuring meunang hadiah Nobel.

Aya sababaraha pesen anu saé sareng proyék éta, tong salah kaprah. Abdi leres henteu pait ... leres. 🙂

Janten ... anjeun hoyong mangaruhan jalma? Asah karajinan anjeun dugi ka terang di jero sareng luar. Candak unggal kasempetan pikeun mingpin atanapi sukwan pikeun ngaran anjeun kaluar. Bantosan sadayana. Investasi pikeun masa depan anjeun nyalira tibatan dunungan anjeun ... atanapi naékna gaji atanapi promosi salajengna. Gagal. Gagal. Gagal. Gagal. Gagal. Gagal deui. Kaluarkeun nami anjeun. Sebut sorangan ahli. Kénging olohok. Buka ucap - anjeun panginten tiasa nyedot, tapi anjeun bakal langkung saé. Gawe kuat.

Jigana mah 60 detik parantos réngsé.

CATETAN: Sigana FastCompany ngajalankeun Project Influencer sorangan.

4 Komentar

  1. 1

    Pangalusna. Pos. Kantos.

    Abdi bungah aya anu gaduh keusik nyarioskeunana. Ngawangun pangaruh sareng nyiptakeun nasib anjeun nyalira henteu kajantenan ku resep barang dina Facebook sareng nyebatna sadinten.

    Éta henteu asalna tina gaduh tulisan blog anu saé.

    Éta sadayana ngeunaan suku di jalan.

  2. 2
  3. 3

    pos hébat Doug. Kuring ngan ngadéngé konferensi ogé. Gemblengna aya sababaraha poin anu saé, tapi kuring satuju sareng seueur tulisan anjeun.

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.