Marketing Analytics 101: Tembongkeun Kuring Artos!

tunjukkeun artos 1

Nalika kuring nyerat tulisan pikeun Talent Zoo bulan kamari, kuring nyerat ngungkit automation sareng integrasi pikeun ngamaksimalkeun sareng ngungkit strategi online anjeun, ogé perusahaan anu ngabantosan bisnis pikeun ngaeksekusi éta kasempetan pamasaran otomatis.

Sababaraha menit ka pengker, kuring dikirim email ti Andrew Janis ti Kauntungan Konsultasi dina Whitepaper anyar aranjeunna parantos dileupaskeun sareng hasilna lumayan matak panasaran. (Sababaraha sinopsis di handap ditulis ku Andrew dina email anu anjeunna kirimkeun ... Abdi henteu tiasa nyarios ogé!)

Nagara Analytics Marketing

Whitepaper ieu nyimpulkeun hasil tina survey anu dilakukeun ku Evantage Consulting pikeun ngungkabkeun dampak analytics dina tim pamasaran sareng organisasi sacara gembleng.

Kertas ngalaporkeun yén nalika perusahaan nyéépkeun langkung seueur waktos sareng sumberdaya pikeun analytics, seuseueurna masih nyanghareupan tantangan ngarobah data kana tindakan. Sanaos survey ditargetkeun di Kembar Kota, kuring yakin hasilna sigana bakal konsisten sapanjang industri.

  • Kaseueuran pemasar téh investasi deui di analytics sareng sumber daya, tapi pergeseran kana pamasaran data-driven masih teu kanyataan di kaseueuran organisasi.
  • Dolar pamasaran mimiti ngalih ka arah média langkung kaukur.
  • Aya sakumpulan palaku top anu parantos nyandak pamasaran data-driven kana haté.
  • Manajemén mangrupakeun konci dina ngalakukeun transisi ka pamasaran data-driven, sareng lambat lebet kana kapal.

Pondokna, éta pandangan optimis ngeunaan pamasaran ... perusahaan mimiti leres-leres ngungkit téknologi, ngukur hasilna, sareng ngaluyukeun saluyu. Aranjeunna ngamimitian candak! Pamasaran massal parantos maot, kebangkitan pamasaran anu ditarget dina wéb akhirna janten moméntum.

Tunjukkeun artos!

Pemasar langsung sareng basis data parantos ngagorowok ieu mangtaun-taun ... éta ngingetkeun kuring ngeunaan Kuba Gooding di Jerry McGuire anu ngajantenkeun anjeunna ngajerit, "Tunjukkeun artos éta!". Présidén unggal perusahaan kedah ngagorowok hal anu sami ka departemen pamasaranna.

Ieu warta anu saé pikeun konsumén ogé pemasar. Nalika konsumén kakeunaan pariwara anu ditargét sareng leres-leres berharga, aranjeunna ngabales. Nalika para pemasar ngalakukeun hal anu leres, aranjeunna sadar yén usaha éta hasil. Upami anjeun henteu netepkeun konpersi tujuan, ngawaskeun hasilna sareng nyaluyukeun, anjeun ngan saukur maledog panah di gelap.

Anjeun tiasa ngaunduh Whitepaper on Marketing Analytics ti Evantage. Tina situs wéb perusahaan: Kusabab 1999, Kauntungan Konsultasi parantos ngabantosan e-bisnis suksés ku ngajantenkeun pamasaran, operasi sareng komponenana IT? pikeun efficiencies maksimum jeung efektivitas.

One comment

  1. 1

    Kuring satuju sagalana geus jadi beuki sasaran. Nalika kuring ngamimitian bisnis kuring sorangan sareng ningali pilihan iklan kuring mendakan diri kuring terus ngawaskeun data. Iklan naon anu kéngingkeun klik mana anu henteu. Teras nyobian terang naha sareng ngagentos anu henteu diklik ku anu kuring pikir bakal diklik.

    Éta sadayana dumasar kana saha target pasar anjeun sareng naon anu aranjeunna hoyong tingali. Jalma sacara umum hate iklan tapi kuring ngarasa yén ngan kusabab aranjeunna geus bombarded kalawan Iklan un-sasaran pikeun jadi panjang. Upami anjeun nempatkeun barang-barang di payuneunana yén aranjeunna tiasa mendakan mangpaatna aranjeunna bakal ningali iklan anjeun salaku nambihan kana eusi anu aya dina situs anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.