Spasi Perhatosan Pemasaran AYEUNA, sanés ngaleutikan!

heuay

Nalika ngatur departemén pamasaran langsung, kuring biasa ngawartosan ka palanggan yén waktos waktos anu aranjeunna kedah candak perhatian prospek sacara langsung patali sareng jumlah waktos anu diperlukeun pikeun leumpang ti kotak surat ka tempat sampah. Kuring masih yakin éta leres. Kuring henteu terang yén kuring yakin yén waktos perhatian konsumen parantos ngaleutikan mangtaun-taun, sabab para pemasar anu gagal kantos ngarenghik.

Kuring yakin yén kamekaran mediums parantos mekar klien kana bentang perhatian anu langkung ageung, henteu kirang. Dimana urang ningali ieu mangrupikeun popularitas program sapertos Daptar Angie, Épéksi, Blogging, Amazon Tinjauan, Komunitas online, sareng sajabana Jalma-jalma ngupayakeun pisan pikeun ngabahas produk sareng jasa anu aranjeunna resep sareng benci. Jenis perhatian sapertos langkung penting tibatan ningali tempat 60 detik dina Superbowl. Aya usaha anu mekar dibungkus eupan balik konsumén.

Panglawungan keluhan ieu pikeun konsumén gaduh seueur patalimarga ogé. Salah sahiji conto anu dramatis dina perhatian nyaéta éntri blog dimana panulis nyatet sareng ngirim usahana pikeun ngabolaykeun akun AOL na. Éta nampi ratusan rébu lagu hits. Bayangkeun naon jinis artos anu kedah dibayangkeun ku AOL pikeun anu sapertos kitu positip perhatian! Sakumaha seueur artos promosi anu leungit dina rékaman tunggal ieu?

Dina conto sanésna, David Berlind ngeposkeun rékaman telepon 13-menit na T-Mobile, kalayan saha anjeunna mayar (di luar akun normal na) pikeun aksés nirkabel di bandara sareng teu tiasa nyambung. T-Mobile nampik ngabalikeun duit pamayaran na.

Numutkeun ka Laporan Pew anyar, 8 persén pangguna internét, atanapi sakitar 12 juta sawawa Amérika, nyimpen blog. Tilu puluh salapan persén pangguna internét, atanapi sakitar 57 juta déwasa Amérika, maca blog - kanaékan anu signifikan saprak tumiba 2005.

Intina ieu nyaéta yén perhatian perhatian konsumen ngembang, henteu ngontrak. Nanging, perhatosanna nyaéta ngajauhan média sedeng, iklan goréng, sareng PR sareng nuju masarakat sareng ucap-ucap.

Salaku pamasar, tugas anjeun diajar diajar ngalibetkeun konsumén ngalangkungan téknologi sareng medium ieu. Upami anjeun nyobian merangan aranjeunna, anjeun moal meunang. Konsumén langkung merhatoskeun langkung seueur tibatan anu biasa, kalayan sumber anu langkung saé tibatan anu kantos dialaman.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.