Nagara Marketing Automation 2015

automasi pamasaran nagara 2015

Teu aya ragu ngeunaan kakuatan otomatisasi pamasaran tapi éta istilah anu cukup samar sareng kaleuleuwihi anu sacara praktis unggal platform ngamajukeun ... tapi sababaraha anu leres-leres ngalangkungan sadaya fitur sareng kasempetan pikeun. Sababaraha ngan ukur ngamangpaatkeun éta pikeun akuisisi, sababaraha penjualan hungkul, sababaraha pamasaran, sababaraha ingetan. Platform sanésna henteu ngagaduhan unsur konci sapertos nyetak timbel atanapi integrasi. Sareng, sakumaha nunjukkeun infographic ieu, seueur perusahaan anu leungit manpaat tina pamasaran otomatis sakabehna.

Dinten ayeuna ku ledakan saluran digital sareng téknologi anjeun manja pikeun pilihan salaku pamasar digital. Otomatisasi pamasaran sacara épéktip tiasa ngabantosan nempatkeun hal-hal kana sudut pandang sahingga anjeun tetep tetep luhur. Ngaliwat infographic anu wawasan ieu supados kéngingkeun pandangan jero dunya pamasaran otomatis ayeuna. Posisi Tim ²

Kusabab kitu, kami henteu mamatahan palanggan kami ngan ukur nganggo a pangsaéna urang sunda solusi pamasaran otomatis. Kuring sering lulucon yén ngajual leyuran otomatisasi pamasaran mirip pisan ngajual kulkas ka jalma anu kalaparan ... éta saé tapi henteu ngabantosan kacuali aranjeunna gaduh sababaraha tuangeun. Éta kadaharan mangrupikeun stratégi sareng kontén ogé waktos pikeun ngalaksanakeun, nguji sareng nyaring hasilna. Sababaraha platform ogé meryogikeun pamekaran atanapi sumber daya integrasi anu; tanpa, kantun moal ngahontal pangasilan lengkep investasi.

Penting pisan pikeun anjeun ngahartikeun sareng ngaevaluasi prosés internal sareng éksternal anjeun, perjalanan palanggan anjeun, sumber daya anjeun, sareng sumber daya pamasaran anjeun sateuacan unggal asup kana solusi otomatisasi pamasaran!

Nagara Marketing Automation 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.