4 Halangan pikeun Palaksanaan Operasi Otomatisasi Suksés

tantangan automation pamasaran nungkulan

Sanaos urang resep ngadukung sponsor sareng kolega kami dina industri martech, kami masih ngajual agnostik nalika ngeunaan solusi. Alesanna henteu sapertos anu kami henteu percanten sababaraha platform leuwih alus tibatan anu sanésna, pasti aya sababaraha perusahaan anu biasa. Alesanna nyaéta platform kedah pas pikeun perusahaan nerapkeun sareng ngamangpaatkeun éta.

Platform Marketing Automation leres-leres aya dina kategori ieu. Sababaraha fokus kana penjualan, anu sanésna dina pamasaran. Sababaraha fokus kana penjualan B2B, anu sanés dina penjualan B2C. Sababaraha gaduh integrasi khusus, anu sanés nyobian ngalakukeun éta sadayana di-bumi. Henteu aya hiji-ukuran-fits-sadayana platform otomatisasi pamasaran. Sababaraha meryogikeun sumber daya panerapan anu beurat, anu sanés gaduh kampanye anu sateuacanna siap dilaksanakeun. Perusahaan anu ngusahakeun ngajadikeun otomatis usaha pamasaran na kedah nganalisis sumberdaya, timeline, sareng stratégi na saencan kantos milarian solusi pamasaran otomatis.

Sakitar 58% perusahaan henteu acan nganut otomatisasi pamasaran, numutkeun ka 2015 diajar ku Ascend2. Janten naha kakirangan anggaran, konstrain waktos atanapi prosés sign-off internal anu ngahalangan bisnis anjeun tina terjun, infographic ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan tantangan ngadopsi otomatisasi dina bisnis anjeun. Ross Barnard, dotmailer

Dotmailer parantos ngahiji infographic ieu sareng lima halangan umum pikeun kasuksésan palaksanaan pamasaran otomatis:

  1. waktu - Éta tiasa sesah pikeun ngarecah rutin sareng nyéépkeun waktos pikeun nganalisis strategi anjeun.
  2. sumberdaya - Pemasar sering henteu nyukupan leungeun kana bakti pikeun nalungtik solusi alternatif.
  3. Prosés internal - Parobihan alit tiasa lami pikeun dilaksanakeun di perusahaan anu paling tangkas.
  4. perhitungan balanja - A decision-maker anu sanés tech-savvy tiasa nyusahkeun marketer pikeun nunjukkeun naha proyék software automation marketing shoudl janten prioritas utama. Ogé, aranjeunna panginten henteu nampi panerapan, palatihan, perawatan sareng biaya integrasi sasarengan lisénsi platform.
  5. Sistem Warisan - Sababaraha sistem anu leueur anu parantos aya dina bisnis salami mangtaun-taun tiasa ngalambatkeun kamajuan kalayan otomatisasi pamasaran.

Prospék Infographic Automation Marketing

One comment

  1. 1

    Halo Douglas,
    Tulisan anu saé pisan! ngajelaskeun duanana halangan sareng manpaat otomatisasi pamasaran. Éta leres-leres mangrupikeun wangsit pikeun seueur anu nyandak kaputusan anu henteu téknologi. Nuhun kana pangageungna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.