Tantangan Otomatisasi Marketing tina Pemasar, Penjual, sareng CEO (Data + Naséhat)

Tantangan Otomatisasi Marketing tina Pemasar, Penjual, sareng CEO

Otomatisasi Pamasaran parantos dianggo ku perusahaan ageung saprak éta hirup. Fénoména ieu ngajantenkeun téknologi pamasaran ku sababaraha cara. Solusi awal éta (sareng kaseueuran masih) mantap, beunghar fitur, sareng akibatna rumit sareng mahal. Sadaya ieu ngajadikeun hésé pikeun perusahaan anu langkung alit pikeun nerapkeun otomatisasi pamasaran. Komo upami usaha alit mampuh parangkat lunak otomasi pamasaran aranjeunna gaduh waktos sesah pikeun niléy nilai saleresna.

Tren ieu ngaganggu kuring kusabab usaha leutik kalayan sumber daya terbatas tiasa leres-leres nguntungkeun tina ngagunakeun otomatisasi pamasaran. Ngamangpaatkeun otomatisasi tiasa ningkatkeun produktivitas sareng akibatna pangasilan pisan. Hanjakalna, kaseueuran solusi ayeuna henteu leres-leres disesuaikan pikeun usaha alit.

Janten, salaku pamasar di perusahaan SaaS otomatisasi pamasaran email, kuring ngarasa siga éta tugas kuring pikeun milari hal-hal anu gaduh marketer waktos anu sesah. Atuh ngan ukur ku survey langkung ti 130 ahli damel dina pamasaran.

Tapi kuring rumaos éta henteu cekap. Abdi hoyong bagikeun sadayana wawasan ieu sareng data janten kuring ngadamel tulisan babak sareng nyerat an epik laporan 55-halaman dieusian ku data pikeun ngabagi papanggihan kuring sareng dunya. Tulisan ieu nyorot sababaraha papanggihan konci sareng data laporan. Tambih Deui, kuring parantos milih nasihat pamasaran otomatis anu pangsaéna anu disayogikeun ku para ahli nalika panilitian kuring.

Unduh Laporan lengkep

Tinjauan Otomatisasi Tantangan Marketing

Hayu urang ngobrol sakedik perkawis distribusi ukuran perusahaan, posisi réspondén sareng industri tempat aranjeunna damel. Ieu bakal nempatkeun sadaya data anu bakal datang kana kontéks.

  • Ukuran Perusahaan - Dina panilitian kuring, 90% réspondén ti perusahaan anu ngagaduhan 50 padamel atanapi kirang. Ieu ngandung harti yén usaha alit sareng mikro langkung dilambangkeun. Hayu urang ngarecah ieu sakedik. Langkung ti satengah réspondén (57%) damel di perusahaan anu ngagaduhan 2-10 padamel. Kalima (20%) tina waleran ti perusahaan sareng 11-50 padamel. 17 kiriman (13%) asalna ti solopreneurs.
  • Posisi - Kaseueuran kiriman (38%) asalna ti para profesional anu damel dina posisi Tumuwuhna sapertos Marketing sareng Penjualan. 31% réspondén dina survey kami mangrupikeun pamilik bisnis. Sapaparat pamilon (25%) nyaéta CEO. Tilu kelompok ieu nyandak 94% tina kiriman.
  • Industri - Sebaran industri di antara réspondén condong ka Marketing, kalayan 47%. Ieu ngahaja nalika urang ngumpulkeun data sahingga sakitar satengah réspondén bakal ti industri pamasaran. Industri Pangembangan Parangkat Lunak sumping kadua dina survey, kalayan 25% tina kiriman ti industri ieu.

Sadaya data anu juicy ieu saé, tapi anjeun sumping ka dieu pikeun maca ngeunaan tantangan pamasaran otomatis, henteu? Janten hayu urang dicandak!

Tantangan Otomatisasi Pamasaran Utama

Tantangan Automasi Marketing

Dina survey urang, 85% réspondén nganggo sababaraha jinis otomatisasi pamasaran.

  • Tangtangan anu paling umum disanghareupan jalma kalayan otomatisasi pamasaran nyaéta nyiptakeun otomatisasi kualitas, kalayan 16% réspondén nyebatkeun éta
  • Dumasar kana data kami, integrasi (14%) mangrupikeun tantangan tantangan anu sanés anu disanghareupan ku téknologi otomatisasi pamasaran.
  • Otomatisasi pamasaran peryogi seueur kontén. Teu anéh, yén nyiptakeun kontén sumping dina tempat katilu, kalayan 10%.
  • Dursasana (8%) mangrupikeun tantangan utama anu sanés sareng caket hubunganana sareng kontén. Otomatisasi ngabutuhkeun kontén kualitas luhur pikeun ngajalankeun papacangan.
  • Segmentasi, manajemén data, sareng optimalisasi disebatkeun ku 6% pamilon salaku tantangan otomatisasi pamasaran.
  • Milarian pakakas (5%), personalisasi (5%), nyetak timah (5%), analitik (4%), ngalaporkeun (3%), sareng tiasa nganteurkeun (1%) sadayana disebatkeun salaku tantangan ku sababaraha ahli anu disurvei .

Datang, urang bakal ningali kumaha tantangan ieu béda antara dua kategori posisi: Pertumbuhan (Pemasaran & Penjualan) sareng CEO.

Tantangan Otomatisasi Marketing Jalma dina Posisi Tumuwuh

Tantangan Automasi Marketing Jalma dina Posisi Tumuwuh

  • Tangtangan pamasaran anu paling sering disebatkeun pamasaran profesional sareng penjualan nyaéta nyiptakeun otomatisasi (29%), ku margin anu luhur
  • Integrasi mangrupikeun palaku tantangan utama sanés dina posisi kamekaran nyanghareupan automasi pamasaran, kalayan 21% réspondén nunjukkeun éta.
  • Nyiptakeun kontén sumping di tempat katilu kalayan 17% tina ahli pertumbuhan anu nyebutna.
  • Segmentasi diangkat ku 13% réspondén tina posisi kamekaran.
  • Manajemén data sareng nyetak timah ditunjuk minangka tantangan ku 10% pamilon.
  • Tantangan anu sanés anu kirang sering disebatkeun diantarana: personalisasi (6%), optimalisasi (6%), Dursasana (4%), milarian alat (4%), analitik (4%), sareng ngalaporkeun (2%).

Tantangan Otomatisasi Marketing tina CEOs

Tantangan Otomatisasi Marketing tina CEOs

  • Pajeulitna pamasaran otomatis mangrupikeun tantangan nomer hiji pikeun CEOs, kalayan 21% pamilon dina posisi ieu ngajantenkeunana
  • Di perusahaan mikro sareng alit, sering CEO anu mutuskeun kombinasi perangkat lunak anu dianggo ku perusahaan. Janten, teu heran yén integrasi (17%) sareng milarian pakakas (14%) mangrupikeun tantangan anu penting pikeun aranjeunna.
  • Nyetél Dursasana dina pesen pamasaran otomatis ditonjolkeun salaku tantangan ku 14% CEO.
  • Nyiptakeun otomatisasi (10%) disebatkeun sacara signifikan kirang ku CEO tibatan ahli pertumbuhan sareng pamilik bisnis. Alesan pikeun ieu nyaéta yén kalolobaan CEOs henteu urusan sareng nyiptakeun otomatisasi.
  • Manajemén data sareng optimalisasi duanana dibawa ku 10% réspondén dina peran CEO.
  • Sababaraha tantangan CEO anu kirang sering disebatkeun nyaéta nyiptakeun eusi, personalisasi, segmentasi, pelaporan, sareng analytics, masing-masing muncul dina 7% waleran.

Naséhat Automasi Marketing ti Ahli sareng Influencer

Sakumaha kuring disebatkeun kami ogé naroskeun pangguna otomatis pamasaran

"Naon anu anjeun badé nyarios ka jalma anu nembé ngamimitian nganggo otomatisasi pamasaran? Naon anu kedah diperhatoskeun ku anjeunna? ".

Kuring milih sababaraha waleran anu pangsaéna, anjeun tiasa maca sadaya cutatan dina babak ieu.

Guru SaaS sareng Pendiri SaaS Mantra, Sampath S nyatakeun nalika ngeunaan pemula otomatisasi pamasaran kedah fokus dina:

SaaS Mantra, Sampath S

Ryan Bonnici, anu CMO of G2Crowd ogé ngabagi sababaraha tip anu hadé anu kedah diperhatoskeun ku para pemula di awal:

Ryan Bonnici, anu CMO tina G2Crowd

Pendiri Ghacklabs, Luke Fitzpatrick nyorot pentingna touch manusa dina otomatisasi pamasaran:

Ghacklabs, Lukas Fitzpatrick

Nix Eniego, Kepala Marketing di Sprout Solutions mamatahan pemula otomatisasi pamasaran pikeun museurkeun kana buah-buahan anu ngagantung low sareng ngembangkeun kerangka anu saé sateuacan luncat kana nitty-gritty.

Nix Eniego, Kepala Marketing di Sprout Solutions

Wrapping eta nepi

Hayu urang malikeun deui tantangan utama. Lamun datang ka pamasaran pangguna otomatis dina posisi kamekaran tantangan pangbadagna na nyaéta:

  • Nyiptakeun otomatisasi
  • Integrations
  • Nyiptakeun eusi

Di sisi anu sanésna, CEO anu damel sareng otomatisasi pamasaran hésé pikeun:

  • pajeulitna
  • Integrations
  • Milarian pakakas

Unduh Laporan lengkep

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.