Henteu Sadayana Anu Hubungan sareng Anjeun Mangrupikeun Palanggan

langganan

Interaksi online sareng kunjungan unik kana halaman wéb anjeun sanés palanggan pikeun bisnis anjeun, atanapi bahkan calon nasabah. Perusahaan sering ngalakukeun kasalahan asumsina yén unggal kunjungan ka halaman wéb mangrupikeun jalma anu resep kana produkna, atanapi sing saha anu ngaunduh hiji whitepaper parantos siap mésér.

Henteu kitu. Henteu kitu pisan.

Nganjang wéb tiasa ngagaduhan seueur alesan anu béda pikeun perusing situs anjeun sareng nyéépkeun waktos nganggo kontén anjeun, teu aya anu hubunganana sareng janten palanggan anu saleresna. Salaku conto, anu datang kana situs anjeun tiasa:

  • Pesaing ngajaga anjeun.
  • Anu milarian padamelan milari manggung anu langkung saé.
  • Murid anu nalungtik makalah istilah kuliah.

Acan, ampir sadayana anu aya dina tilu kategori ieu sering aya résiko nampi telepon atanapi dina daptar email.

Nempatkeun unggal tamu kana ember palanggan mangrupikeun prakték bahaya. Éta henteu ngan ukur ngirangan sumberdaya pikeun ngudag masing-masing jalma anu ngabagi nomer telepon atanapi alamat emailna, tapi éta ogé tiasa nyiptakeun pangalaman négatip pikeun jalma anu henteu ngagaduhan niat janten udagan pikeun bahan pamasaran.

Ngarobih pangunjung ka konsumén, atanapi bahkan ngan ukur terang saha anu datang anu pas pikeun ngarobih, peryogi pamahaman anu langkung jero ngeunaan saha aranjeunna. Ieu dimana 3D (tilu diménsi) nyetak timah asalna kana antrian.

Nyetak timbel sanés énggal, tapi éta naékna Big Data parantos ngiringan generasi anyar solusi nyetak timah 3D anu nambihan jero kumaha pamasar sareng para ahli penjualan ningali konsumén sareng prospek. Nyetak 3D mangrupikeun évolusi alami data berharga anu anjeun parantos kumpulkeun dina palanggan anjeun salami mangtaun-taun, sareng ngagunakeunana pikeun ngalayanan palanggan ieu sareng pamustunganana, ningkatkeun penjualan anjeun sareng garis handapna.

Naha usaha difokuskeun kana strategi pamasaran B2C atanapi B2B, skor 3D lead tiasa ngabantosan aranjeunna ngukur kumaha raketna prospek atanapi palanggan cocog propil "idéal" aranjeunna, bari nyukcruk tingkat papacangan sareng komitmenna. Ieu mastikeun yén fokus anjeun ka jalma anu leres-leres tiasa ngagaleuh, tibatan matak jembar-sareng mahal-bersih pikeun ngahontal unggal tamu anu nembé sumping kana situs anjeun.

Mimiti, Identipikasi demografi atanapi firmagraphics

Anjeun bakal ngawangun skor 3D ku ngaidentipikasi palanggan anjeun. Anjeun bakal hoyong terang "Saha jalma ieu? Naha éta pas pikeun perusahaan kuring? " Jinis bisnis anu anjeun lebet bakal nangtoskeun profil mana anu anjeun anggo pikeun skor 3D palanggan anjeun.

Organisasi B2C kedah difokuskeun data demografi, sapertos umur, jenis kelamin, panghasilan, padamelan, status kakawinan, jumlah barudak, footage square di bumi, kode pos, langganan maca, kaanggotaan asosiasi sareng afiliasi, sareng sajabina.

Organisasi B2B kedah difokuskeun firmagraphicdata, anu kalebet pendapatan perusahaan, mangtaun-taun dina bisnis, jumlah padamel, caket ka gedong sanés, kode pos, status milik minoritas, jumlah pusat jasa sareng faktor sapertos éta.

Bagéan kadua nyetak 3D nyaéta Dursasana

Kalayan kecap séjén, anjeun bakal hoyong terang kumaha palanggan ieu kalibet sareng merk anjeun? Naha aranjeunna ukur ningali anjeun dina acara dagang? Naha aranjeunna nyarios sareng anjeun ku telepon sacara rutin? Naha aranjeunna nuturkeun anjeun dina Twitter, Facebook sareng Instragram sareng parios di FourSquare nalika aranjeunna nganjang ka lokasi anjeun? Naha aranjeunna gabung sareng halaman wéb anjeun? Kumaha hubungan aranjeunna sareng anjeun tiasa mangaruhan hubungan aranjeunna sareng anjeun. Interaksi pribadi langkung sering hartosna hubungan langkung pribadi.

Katilu, ngaidentipikasi dimana konsumén anjeun aya hubunganana sareng anjeun

Upami anjeun henteu acan, anjeun kedah ngabagi databés anjeun numutkeun lilana waktos pelanggan janten nasabah anjeun. Naha ieu nasabah saumur hirup anu parantos mésér unggal produk anu anjeun gaduh? Naha ieu nasabah énggal anu henteu sadar kana sagala tawaran perusahaan anjeun? Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, jinis email anu anjeun kirimkeun ka konsumén saumur hirup bénten pisan sareng anu anjeun kirimkeun ka batur mimiti hubunganna sareng anjeun.

Sedengkeun seueur pemasar ngabagi basis data ku demografi atanapi firmagraphics nyalira, aranjeunna kedahna sénsitip kana tahap palanggan dina siklus hirup sareng langkung ngandelkeun nyetak 3D. Pelanggan anyar anu ngan ukur kantos nga-email ka anjeun moal sa kuat sapertos palanggan jangka panjang anu parantos nganjang ka kantor anjeun. Nya kitu, jalma anu anjeun pendakan dina acara dagang tiasa janten palanggan anu langkung lemah tibatan jalma anu cicingeun mésér ti anjeun salami lima taun. Anjeun moal terang éta tanpa skor 3D.

mikeun unggal nganjang ka sarung tangan bodas.

Ditengah sadaya cariosan ieu ngeunaan ngagunakeun nyetak timah 3D pikeun museurkeun tamu anu berpotensi mésér, kuring bakal anteng upami kuring henteu nyebatkeun yén unggal interaksi sareng pangunjung kedahna pangalaman perawatan sarung tangan bodas - perhatian, ramah sareng solusi -dorong kana kapentingan nganjang. Émut, sanés perkawis ngahasilkeun artos anu paling ageung dina penjualan anu munggaran. Éta ngeunaan nyayogikeun naon anu leres dibutuhkeun ku pengunjung, anu bakal ngahasilkeun pangalaman pelanggan anu positip sareng penjualan ka payun. Sambungkeun kahadean ieu ka unggal tamu, bahkan para pesaing, paluruh padamelan, sareng mahasiswa. Anjeun moal terang iraha kahadean alit bade mayar dividen engké.

Anjeun henteu ngan saukur tiasa mendakan palanggan anu paling pas. Anjeun kedah ngokolakeun aranjeunna. Kumaha? Ku ngamungkinkeun aranjeunna pikeun mindahkeun mulus unggal fase siklus hirup, mendakan eusi anu leres atanapi sambungan anu aranjeunna milari sapanjang jalan. Ieu kakuatan tina solusi Marketing Lifecycle Right Right Interactive's: memberdayakan organisasi pikeun terang persis dimana prospek atanapi nasabah aya hubunganna sareng mérek — ti prospek dugi ka kipas angin — sareng kumaha cara pangsaéna pikeun ngadeukeutan aranjeunna pikeun maksimalkeun peunteun nilai hirupna.

panyingkepan: Katuhu Dina Interaktif nyaéta palanggan urang sareng sponsor ti Martech Zone. Diajar langkung seueur ngeunaan solusi pamasaran siklus hirupna ayeuna:

Diajar langkung seueur ngeunaan Right On Interactive

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.