Kasalahan 5 Top pikeun Nyingkahan dina Automation Marketing

automation pamasaran

Otomatisasi pamasaran mangrupikeun téknologi anu luar biasa kuat anu parantos ngarobah cara usaha ngalakukeun pamasaran digital. Éta ningkatkeun efisiensi pamasaran bari turunna overheads anu aya hubunganna ku ngajadikeun otomatis prosés penjualan sareng pamasaran anu berulang. Perusahaan sadaya ukuran tiasa nguntungkeun tina otomatisasi pamasaran sareng nguatkeun generasi kalungguhanana ogé usaha ngawangun mérek.

Langkung ti 50% perusahaan parantos nganggo otomatis pamasaran, sareng ampir 70% sésana ngarencanakeun ngagunakeunana dina 6-12 sasih salajengna. Perhatoskeun yén saeutik pisan perusahaan anu nganggo otomatis pamasaran parantos ngalaman hasil anu dipikahoyong. Seueur diantara aranjeunna ngadamel sababaraha kasalahan umum anu ngaganggu kampanye pamasaran maranéhanana. Upami anjeun ngarencanakeun nganggo Marketing Automation pikeun perusahaan anjeun, hindarkeun kasalahan ieu pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun hasil ku téknologi pamasaran pangénggalna:

Mésér Platform Otomatisasi Marketing Anu Salah

Béda sareng platform téknologi pamasaran sanés sapertos pamasaran email atanapi alat média sosial, automasi pamasaran peryogi integrasi caket tina parangkat lunak sareng akun média sosial, halaman wéb, CRM anu aya sareng téknologi pelacak anu sanés. Henteu sadaya pakakas otomatis didamel sami tina segi fitur sareng kasaluyuan. Seueur firma mésér parangkat lunak éta ngan ukur dumasar kana poténsi fitur sareng manpaatna. Upami parangkat lunak énggal henteu cocog sareng sistem anu aya, éta tungtungna nyiptakeun kekacoan anu sesah direngsekeun.

Ngalakukeun uji coba éksténsif sareng tés démo sateuacan ngarengsekeun parangkat lunak otomatisasi pikeun perusahaan anjeun. Parangkat lunak anu sauyunan moal ngahontal sakedik, henteu paduli naon manpaatna sareng fitur anu ditawarkeunana.

Kualitas Data Palanggan Anjeun

Data na mangrupikeun inti tina otomatisasi pamasaran. Kualitas data anu goréng ngahasilkeun hasil anu goréng henteu paduli strategi marketing anu saé sareng palaksanaan anu épisiénna. Ampir 25% alamat email kadaluarsana unggal taun. Éta hartosna, pangkalan data tina 10,000 email id bakal ngagaduhan ukur 5625 id anu leres dina jangka pondok dua taun. Id email anu teu aktip ogé ngahasilkeun mantul anu ngahambat reputasi server email.

Anjeun kedah nempatkeun mékanisme dina tempat pikeun ngabersihan basis data sacara berkala. Henteu aya mékanisme sapertos kitu, anjeun moal tiasa menerkeun balikna investasi dina otomatisasi pamasaran.

Kualitas Kandungan Goréng

Otomatisasi pamasaran henteu dianggo sacara terasing. Anjeun kedah ngahasilkeun kontén kualitas luhur anu ningkatkeun hubungan pelanggan. Peryogi dicatet yén pikeun pamasaran otomatis pikeun hasil, Dursasana palanggan kedahna. Upami anjeun ngalaksanakeun otomatisasi pamasaran tanpa investasi usaha anu penting dina ngahasilkeun kontén kualitas rutin, éta tiasa nyababkeun musibah lengkep.

Penting pikeun mikawanoh pentingna eusi sareng gaduh strategi anu saé pikeun ngatur eusi kualitas sacara rutin.

Pamakéan Sub-Optimal pikeun Fitur Platform

Diantara perusahaan anu ngadopsi otomatisasi pamasaran, ngan 10% parantos ngamanpaatkeun sadaya fitur parangkat lunak. Tujuan akhir tina ngagunakeun otomatisasi nyaéta ngaleungitkeun intervénsi manusa tina pancén repetitive. Nanging, upami parangkat lunakna henteu garapan sapinuhna, padamelan manual jurusan pamasaran moal ngirangan. Sabalikna, prosés pamasaran sareng ngalaporkeun bakal janten langkung hectic sareng rawan kasalahan anu tiasa dicegah.

Nalika anjeun mutuskeun ngahijikeun otomatisasi pamasaran, pastikeun yén tim ngaliwat palatihan anu éksténsif dina ngagunakeun fitur parangkat lunak. Upami anu ngajualna henteu nyayogikeun latihan awal, maka anggota tim anjeun kedah nyéépkeun waktos anu penting dina portal sumberdaya parangkat lunak sareng ngartos nuansa produk.

Kagumantungan kaleuleuwihan dina Email

Otomatisasi pamasaran dimimitian ku otomatis pamasaran email. Nanging, dina bentukna ayeuna, parangkat lunak parantos nyertakeun ampir sadaya saluran digital. Sanaos nganut otomatisasi pamasaran, upami anjeun masih ngandelkeun utamina kana email pikeun ngahasilkeun kalungguhan, waktuna pikeun mikirkeun deui sakabéh strategi marketing. Ngamangpaatkeun média sanés sapertos sosial, mesin pencari sareng halaman wéb pikeun nyayogikeun pangalaman anu lancar pikeun konsumén dina ngahontal tujuan. Ketergantungan anu kaleuleuwihi dina email ogé tiasa ngaganggu palanggan dugi ka aranjeunna mimiti hating ka perusahaan anjeun.

Pikeun nimba pangasilan maksimum dina investasi dina pamasaran otomatis, anjeun kedah ngahijikeun sadaya saluran sareng ngamangpaatkeun kakuatan unggal kanal pikeun ngarobih prospek kana konsumén.

kacindekan

Otomatisasi pamasaran peryogi investasi awal anu penting pikeun waktos sareng artos. Éta sanés sulap parangkat lunak hiji klik anu tiasa méréskeun tantangan pamasaran anjeun. Janten, sateuacan anjeun mutuskeun pikeun mésér alat otomatis pamasaran, pastikeun yén anjeun nyéépkeun waktos tina jadwal ayeuna pikeun ngahijikeunana sapinuhna kana sistem.

Sumawona, motivasi anggota tim anjeun pikeun diajar hal-hal anyar sareng ngarobih solusina dumasar kana sarat anjeun. Dina kasus anu tangtu, anjeun bahkan tiasa nyungkeun vendor pikeun ngaropea prosés anu khusus sakumaha kabutuhan khusus anjeun. Tujuan akhirna nyaéta pikeun ngaleungitkeun campur tangan manusa tina kagiatan pamasaran anu repetitive sareng ngajadikeun otomatis siklus hirup beuli.

6 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu pikaresepeun pisan. Kuring resep anjeun parantos nyebatkeun yén pamasaran otomatis pikeun perusahaan sadaya ukuran, sabab éta mitos umum yén ngan anu ageung tiasa nguntungkeun tina pakakas otomatis.

  2. 2
  3. 3

    Hatur nuhun kana tips na. Kuring rarancang nyobian automasi pamasaran dina taun énggal sareng seueur pisan anu kedah dipelajari. Kumaha saur anjeun ngeunaan platform, sapertos GetResponse? Masalah pikeun seueur perusahaan alit nyaéta anggaran pikeun perangkat lunak automation marketing. Teras aya waktos anu diperyogikeun pikeun latihan.

    • 4
    • 6

      Edna, hatur nuhun kana réspon anjeun. Kuring henteu kantos nganggo GetResponse, janten saleresna, kuring henteu tiasa nyarankeun nanaon. Aya masalah anggaran pikeun perusahaan leutik, tapi kuring pasti tiasa nyebatkeun yén dina kalolobaan kasus éta patut. Sual latihan ogé aya tapi kaseueuran alat atanapi software nawiskeun uji coba gratis pikeun anjeun pikeun mastikeun naha jasa éta cocog sareng kabutuhan bisnis anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.